Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מרוכזת של בליינדר M-20 לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הצרפתיות עם השימשה החוסמת קרינה:

קח משקפי שמש מקטבות (פולארויד או קליפ-און של silhouette)

הבט על השמשה מחוץ לאוטו דרך המשקפיים

אם השמשה סגולה, זרוק את גלאי הראדאר לזבל.

ככל שהשמשה סגולה יותר - יותר חבל"ז.

ניתן גם להבחין בקצת מסגלגלות השימשה בעין בלתי מזוינת (הנה מותר לי לכתוב מילה כזו פה), אבל עם המקטב זה מאד חד וחלק.

אגב, המקטב הזה מגניב, יש לי כאלה משקפי שמש ומגלים בעזרתם שיש כל מיני סוגי שמשות מוזרות לרכב, בעיקר בכל מיני 'יוקרה' כמו ב.מ.ו ומרצדסים.

לדעתי בצרפתיות הללו יש ריבוע מיוחד במרכז החלון בחלקו התחתון במיוחד עבור גלאי רדאר.

לפחות במגאן זה ככה.

זה לא מדוייק

בקליאו יש ריבוע במרכז השימשה למטה

במגאן האיזור העליון של השימשה אינו מוגן ולדעתי ככה גם ב307.

ב206 אין שום איזור שמאפשר התקנת גלאים (כל השימשה מוגנת)

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואי נכון, עכשיו שאני חושב על זה, אני נזכר שהיו לי משקפיים כאלה Polaroid וגם הייתי מגלה כל מיני דברים.

אבל האמת היא שאין צורך מייד לזרוק את גלאי הרדאר בגלל השמשה. אפשר לשים אותו איפה שהוא בגריל מקדימה ורק את הצפצפה, הזמזם בפנים. גם רעיון לא ? :roll:

יש גלאי כזה , BELL 975 - הוא גלאי מפוצל ,בדיוק על העקרון שהזכרת. הבעייה באילתור של דבר כזה הוא שהיח' היא לא OUTDOOR , ככה שהיא לא עמידה בחום,קור,גשם,אבק וכו'.

כשאתה משתמש בבליינדר אתה לא עובר על איזשהו איסור על שימוש בבליינדר (לא קיים חוק כזה). אתה מואשם בהפרעה לשוטר במהלך תפקידו.

אתה מכיר מישהו שהואשם ב-'הפרעה לשוטר במילוי תפקידו' בעקבות גילוי בליינדר אצלו ברכב?

לא, נכון?

בגלל שהמשטרה לא רוצה להתעסק עם הנושא הם מסתפקים בהחרמת המכשיר.

אפשר אולי לקבל אותו בחזרה עם עזרת עו"ד, אבל לקנות חדש יותר זול...

מידע אישי (חבר שנתפס) - ניתן לקבל את המכשיר חזרה גם לאחר תפיסה. הוא לקח עו"ד , יכול להיות שניתן לקבל את זה ללא עזרת עו"ד , אבל על זה אני לא יכול להתחייב. בכל מקרה אין להודות בשיבוש או בשימוש במכשיר בשום מקרה.

• תוכן חדש...