Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף V או סיוויק חדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמן להחליף את הרכב של אמא .כרגע היא נוהגת על גולף IV 2.0 .ההיתלבטות היא בין סיוויק חדשה לבין גולף בגירסת 1.6 FSI .דרישות מיוחדות אין ממש ,היא נוהגת לבד רוב הזמן למרווח אין משמעות של ממש ,לצריכת דלק כן .ואם משהו יודע מה קורה עם ביטוח של הונדה האם הוא גבוהה באופן חריג?. כל דעה והמלצה תתקבל בברכה.

PS מכוניות אוטומטיות.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שני הרכבים טובים מאוד, אני אישית הייתי מעדיף ללא ספק את ההונדה.

מחירי הביטוח של ההונדה סבירים אך מעט יקרים מהגולף, אתה יכול לברר בביטוחים הישירים על שני הרכבים ולקבל אומדן.

פורסם

אם היא רוב הזמן נוהגת לבד, למה שלא תלכו לכיוון של ג'אז, יאריס, פולו וכו'?..

אין סיבה לקנות מכונית משפחתית לבן אדם אחד.

גם צריכת הדלק תהיה טובה יותר ברוב מקרים..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לפי הסקיה בynet של סיביק סדן החדשה

למרות המנוע 1.8 היא מאוד חסכונית בדלק...

ואני אישית התלהבתי מאוד מהעיצוב הפנימי שלה

לפי דעתי הסיביק עדיפה

פורסם

הגולף יקרה יותר, מוקפדת יותר בטיב החומרים ואיכות ההרכבה. נוחות הנסיעה אף היא עדיפה. יחד עם זאת התפיסה הכוללת מאוד שמרנית בכל הנוגע לעיצוב. הסיוויק אוונגרדית משהו, ודאי בעיצוב לוח השעונים וכשמדובר בדגם ההצ'בק גם העיצוב החיצוני היפר-מודרני. להערכתי ענין של העדפה אישית. פשוט שני עולמות שונים.

פורסם

שלום,

השבוע קיבלתי את הרכב המדובר גולף דור 5 עם מנוע FSI 115 כוחות סוס.

המחיר הסופי 147K.

רכב מעולה נוחות נסיעה ואחיזת כביש מעולים פשוט עולם אחר.

הרכב מצוייד בכול אביזרי הבטיחות המתקדמים כגון: מערכת EDL,TCS = ASR וכמובן 6 כריות אוויר.

גיר טיפרוניק עם 6 הילוכים אוטומטים+ידניים, העברת ההילוכים ממש אבל ממש לא מורגשת בכול שלבי הנסיעה.

המנוע קצת רעשני לטעמי.

וכמובן מערכת קול RCD עם תצוגת LCD גדולה ונוחה לשימוש במיוחד לגיל המבוגר שעדיין לא התרגל לכול התפריטים המיוחדים במערכות מתקדמות יותר.

אני ממליץ VW !

איזה כייף לי :)

פורסם
כל דעה והמלצה תתקבל בברכה.

לדעתי הגולף מכונית טובה אבל סובלת ממחיר גבוה מאוד שלא מצדיק רכישה שלה.

באותו מחיר אפשר להשיג מכוניות לא פחות טובות שמגיעות עם מנוע 2 ליטר ואבזור מלא כגון: אופל אסטרה (1.8 ), מאזדה 3, סיטרואן C4, רנו מגאן,פיז'ו 307 ועוד...

בהצלחה ברכישה.

פורסם

הגולף עם תג מחיר גבוהה לעמות מה שמקבלים בתמורה, 150 אלף לא מצדיקים רכב עם מנוע 1.6,ולא משנה עם איזה איבזור הוא מגיע, במחיר כזה ניתן לקנות כבר רכב עם מנוע 2.0 ליטר עם רמת איבזור גבוהה ויש גם אופציה של 4*4 שזה יתרון ענק.

אוהב רכב גרמני - אופל 2.0 ליטר\פוקוס 2.0 ליטר, אוהב יפני - אימפרזה 2.0 ליטר\מאזדה 2.0 ליטר.

עכשיו תעשה את החישוב שלך.

פורסם

בדיוק במחיר שהבאת גולף הבאנו עכשיו מאזדה 3 האצב'ק מנוע 2000...פלוס כמה תוספות נחמדות כמו חיישני חנייה ועוד דברים שאבא שלי הזכיר...

אני לא כזה מתלהב מהגולף

פורסם
מה הקשר בין פוקוס לגרמני?

אגב, שמעתי שחלה הוזלה בדגם הבסיסי ביותר של הגולף, לכיוון ה132-134 אלף ש"ח.

האם יש אמת בדברים?

אייל שלום,

אכן כן יש הוזלה משמעותית לדגם עם מנוע 1.6 רגיל (לא FSI) המחיר כמדומני 138 שקל.פשוט הם רוצים למכור את היחידות הבודדות שנשארו לפני הגעת דגמי 2007.

לכול אלה שכותבים שרכבים אחרים כמו טויוטה מגיעה עם איבזור מלא.

אנא מכם פרטו את תכולת האיבזור על-מנת שאוכל להתייחס בצורה פרטנית יותר.

חוץ מזה כפי שכתב כאן קודמי אני אוהב גולפים.

איזה כייף לי :)

פורסם

צר לי על ההתערבות, אבל אני רוצה להגיד שעם כל הכבוד לקונצרן VW ואודי, המחירים בארץ כבר לא ריאלים.

לדרוש כמעט 150 אלף שח על מכונית 1600 בינונית (מינוס) זה שוד לאור יום.

איפה הימים שגולף הייתה מילה נרדפת לאיכות והמחיר היה שפוי??

אני מכיר ונהגתי על כל הדגמים של גולף כולל הנוכחי, מצאתי את כולם נחותים מיפאניות זולות בהרבה.

אפילו דגם ה GTI החדש שנושא עמו בשורה של חדשנות ומצליח להרים את הכפפה, מתומחר בצורה מוגזמת בעליל.

לא מוצדק!!!!

פורסם

אפשר לטעון שהמחיר מוגזם .אבל זה שהגולפים (4 ו5) נחותים מיפניות זולות בהרבה זה פשוט לא נכון.ואני לא מבין איך הגעת לזה.

גם אני בדעה שהיא צריכה אוטו קטן יותר אבל לא חסר גם אנשים שנוהגים לבד במכוניות גדולות בהרבה והיא פשוט לא רוצה "לרדת ברמה".

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...