Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמו אותי??עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני נוסע בכביש שמגיע לחולון אזור שם.....אני הגעתי מכיוון יבנה כבר כמעט עברתי את ראשון.....

זה היה לפני שעה וחצי 1:00 בלילה.

בקיצור נסעתי על 140 בכביש של 100 אם אני לא טועה,היה ג'יפ לפניי הוא קיבל פלש שחבר שלי ראה אחרי איזה 5 שניות גם אני קבלתי פלאש לתוך הפנים.

אני נהג חדש חצי שנה אחרי מלווה,האוטו שלי רשום על אחותי.

1.האם זה בטוח שתפסו אותי?

2.מה אני יכול לעשות בנידון?

3.חבר שלי אמר לי שלאמא שלו ביטלו כי אין לה עברות תנועה בעבר והיא נוהגת 30 שנה.

יש מצב אני מפיל את זה על אחותי שלפני חצי שנה סיימה נהגת חדשה,או שיש מצב אני יפיל את זה על אמא שלי?

תודה מראש.........

BMW

פורסם

1. בחיים שום דבר לא בטוח - מניסיון. לפני כשנה גם אני חשבתי שצילמו אותי כי ראיתי פלאש ברור לתוך הפנים ונסעתי בערך באותה מהירות שאתה נסעת, המתנתי בחרדה - בסוף לא הגיע כלום. תמתין בסבלנות - אין ברירה.

2. כרגע אין מה לעשות - רק להמתין. (יכול להיות שלא צלמו אותך).

3.קודם כל במקרה שצלמו אותך - לא מבטלים כלום. תאלץ לשלם את הקנס + נקודות. יש מצב שאתה מפיל את הסיפור על אחותך או על אמך. אגב, הנקודות והקנס באופן אוטומטי - נופלות על מי שרשום על שמו הרכב = בעל הרכב, ז"א אחותך.

מקווה שהייתי לעזר.

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

נהג חצי שנה על הכביש בלי ביביסיטר? 140 קמ"ש?

ביצים גדולות יש לך אני רואה אבל מצד שני אין הרבה שכל בקודקוד...

אין לי כוח להטיף לך, אבל בכמה משפטים קצרים:

למה נראה לך שאתה יודע מה לעשות במצב חרום שהרכב נוסע במהירות כ"כ גבוהה עם הניסיון הדל (מאוד) שלך?

תסתכן את עצמך אין בעיה, תאמין לי שלא אכפת לי, אבל למה אחרים צריכים להיפגע מימך ומהשטויות שאתה עושה ? (חבר שלך ומשתמשים אחרים בדרך).

לשעה אין תפקיד פה, 140 היא מהירות מסוכנת בכבישי הארץ נקודה.

בהחלט מקווה שחייכת.

לא יודע מה נסגר עם הנהגים החדשים של היום... כמה שטויות הם עושים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...