Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 97 ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא, שמצאתי ליד הבית אימפרזה למכירה, האוטו שנת 97 ידני והוא עבר רק 93000ק"מ ונראה במצב ממש טוב.

אכשיו, אני יודע שהאוטו מאוד אמין לא מתקלקל וכמט ולא עושה שום בעיות, אבל השאלה שלי היא

איך הוא נוסע ואיך הוא מתבהג (נוחות נסיעה,ביצועים,מושבים, הגה,מתלים וכו... ) ובכלל איך הוא והאם כדאי לי לקנות את הרכב כי אני ממש מתלבט לגביו, כי מצד אחד אני לא ממש רוצה אימרזה כי שמעתי שהם ממש לא נוחות, אבל מצד שני זאת נראת במצב ממש טוב...

אז אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להאיר את עיני ולעזור לי להחליט איך הרכב כי אני לא כולכך מכיר את האימפרזות...

תודה.

פורסם

תבקש לעשות סיבוב ואז תראה אם מתאים לך.

אישית ,האימפרזה נוחה,סוחבת מצויין,הגה מתקשר ללא כל בעייה, התנהגות כללית - סבירה.

אני ממליץ.

פורסם

יש לי כזו שנת 98 אוטמט.

אם הייתי יכול הייתי מנשק נשיקה צרפתית את המהנדסים של סובארו...

אחלה רכב חזק אמין זריז אמין ומהנה לנהיגה...

תחטוף לפני שייעלם..

נ.ב.

במנועים האלו 93K זה כלום..זה ממש חדש..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

נוחה? סוחבת? נשיקה צרפתית למהנדס יפני?

איפה אתם חיים? עם מנוע כזה ונוחות של סובארו DL, אני ממש לא מבין אתכם.

אני ממש לא מסכים איתכם.

פורסם

מה שאני הבנתי מאנשים זה שתנוחת הישבה והמושבים באימפרזה ממש לא נוחים? זה נכון?

וגם מחיפוש בפורום הבנתי שהפח שלהם ממש חלש (וגם שמתי לב שרוב האימפרזות שאני רואה בעיקר מהצורה הזאת, הם כול הזמן עם כול מני מעיכות בפח)

אז אולי מישהוא יודע עד כמה הן בטוחות (אם יש כריות אוויר, כמה כוכבים היא קיבלה בבדיקות וכו...) כי חיפשתי ולא מצאתי שום בדיקות בטיחות שנעשו לאוטו...

ותודה לכם על כל התגובות!

פורסם

אני ממש לא מסכים איתכם.

כן, האימפרזה היא מכונית נוחה, אפילו מאוד. נכון, היא לא נוחה כמו הקסאנטיה שלך ואפילו לא כמו הקסארה, עדיין למול התחרות הישירות (גולף, קורולה, לאנטיס ועוד) היא בהחלט נמצאת במקום טוב.

המנוע שלה, על אף צניעות כוחותיו מצליח להפיק הרבה כוח זמין באמצעות יכולת גמישות יחסית גבוהה, משקל נמוך וגיר יחסית קצר (הכוונה לגיר הידני). שוב צריך לערוך השוואה למול המתחרות. בוודאות האימפרזה (בוודאי בגיר הידני) תהייה זריזה יותר מגולף, קסארה, 306, מגאן מאותן שנתונים.

בנוסף לכך מציעה האימפרזה יכולת שוב מול הנאה מנהיגה ברמה מאוד מהנה וגבוהה (המתחרות הישרות) בסך הכול מדובר על רכב מצוין שזוכה גם לרמת אמינות גבוהה ושוק יד שנייה יחסית ער.

נ.ב להשוות את נוחות הנסיעה של האימפרזה לDL (האמת שקוראים לה ליאונה-נעים להכיר) מראה או על חוסר יכולת לזהות נוחות, או באי נסיעה על אחד משני הרכבים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני ממש לא מסכים איתכם.

המנוע אומנם 16V עם 90-95 כ"ס - אבל עמיד יותר מכל מנוע צרפתי אחר שתביא ומבחינתי ביצועים לא רחוק ממנו ובמקרים לא מעטים גם טוב ממנו.

נוחות של סובארו DL ? כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו הרכב....

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...