Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL 75.4 VS ORION 4004

t.e.s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מהם עולה לך פחות? תקנה אותו! - לא נראה לי שתמצא אותם בדיוטי לכן תמצא מחירים בארץ

ההבדלים בין המגברים קטנים מידי בשביל שתוכל להבדיל בינהם בסטאפ שלך (או בכלל).

אם המחיר זהה אז הנטיה שלי היא לכיוון ה-JBL

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
איזה מהם עולה לך פחות? תקנה אותו! - לא נראה לי שתמצא אותם בדיוטי לכן תמצא מחירים בארץ

ההבדלים בין המגברים קטנים מידי בשביל שתוכל להבדיל בינהם בסטאפ שלך (או בכלל).

אם המחיר זהה אז הנטיה שלי היא לכיוון ה-JBL

\

המחיר זהה ואת שניהם יש בדיוטי פרי ראיתי לפני שבוע

וסופש אני טס שוב פשוט אז אזל המלאי של ה JBL

אז לא מיהרתי

בכל אופן

ה JBL הוא 104 RMS כפול 4

ב 4 אוהם

ה אוריון הוא 50X4

השאלה מה איכותי יותר והאמת עד לפני חודש בערך בחיים לא שמעתי את השם הזה ORION

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

ה-JBL הוא 104W לפי תקן CEA. בפועל, בתנאי רכב והתקנה ממוצעת הספק סביר וצפי הוא באיזור ה 75+

ה-ORION לפי ה-CEA הוא 75W. ההבדלים ההאלה קטנים מידי, הרוב המכריע של האנשים לא יוכלו להבדיל בינהם.

ORION זו חברה מכובדת, אין לך מה לדאוג. חיפוש קצר בפורומים אמרקאים יאמת את זה

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם
מבחינת איכות שמע .. אז האוריון יותר טוב

איך הגעת למסקנה הזו?

איזו בדיקות ביצעת?

באיזו טכניקה בדיקה השתמשת - מבחן עיוור/ מבחן ABX?

אני אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם תוכל לבסס באופן רציני וניתן לשיחזור את הבדיקה שלך.

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו?

איזו בדיקות ביצעת?

באיזו טכניקה בדיקה השתמשת - מבחן עיוור/ מבחן ABX?

אני אהיה מאוד מאוד מאוד מופתע אם תוכל לבסס באופן רציני וניתן לשיחזור את הבדיקה שלך.

תגיד לי על הילינג שמעת ? על הילה שמעת ? על אקופונקטורה שמעת? ....

אתה יודע מה משותף לכל אלו ? העובדה שעד היום יש הרבה "מדענים" שטוענים שאי אפשר להוכיח כי אפשר לחזור על הנסיונות בצורה מעבדתית מלאה .

כמו זה יש עוד הרבה דברים ש"מדענים" אמרו ואי אפשר להוכיח , אבל עובדה הם עובדים במציאות , ובתור הילר לשעבר אני יכול לומר לך שהרבה דברים שאי אפשר להוכיח עובדים.

זה בא לומר שזה שאי אפשר להוכיח שיש לרכיב מסויים סאונד משלו לא אומר שזה אינו נכון !!!

אתה יכול לא להאמין לזה הוא ואני כן מאמינים לזה , אז אל תבוא עם התגובה הזו.

ואתם יודעים מה אפשר לחזור לעולם שבו "המדענים" היו בטוחים שהעולם מונח על שלושה פילים ענקיים . ו/או עולם שבו כל המדענים היו בטוחים שהשמש סובבת את כדור הארץ...

מכל מקום אני מאמין שזה שמיע אז אנני אומר לך להאמין ואני מכבד את אמונתך אל תרד על אמונות של אחרים

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין לי מושג איך קבעתם שמגבר ה - JBL מעוות את הצליל בתדרים הגבוהים. בבדיקה שביצעתי למגבר ה - JBL לא ראיתי עיוותים בתחום התדרים הגבוהים. ככל שידוע לי, אף אחד חוץ ממני, לא ביצע בדיקה, לא למגבר ה - JBL וגם לא למגבר ה - ORION. אם יש למישהוא מאנשי הפורום מגבר של ORION, אשמח אם ייתן לי אותו לכמה שעות, על מנת שאוכל לבצע את אותה הבדיקה שבצעתי למגבר ה - JBL.

בכל אופן כרגע ההמלצה שלי היא על מגבר ה - JBL.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

להגביר

6X9 אינפיניטי 100RMS

וקומפוננט קיקר 75 RMS

לאור הרכיבים , הקומפוננט שלך יסתפק בהגברה מהאוריון וההפרשים בינו לבין הJBL לא עצומים הייתי לוקח את האוריון.

אם היה לך אלמנט ממש חזק הייתי הולך עם הJBL למרות שיש לו אחוז עיוות של 1 אחוז , וגם אף אחד לא יצליח לשמוע את זה באוזן.

• תוכן חדש...