Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 3.2 Quatro Vs. Alfa romeo GT Coupe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה ,אז כנראה שכרגע התיבה הכי טובה בעולם זאת הSMG של במוו שמתמודדת עם המומנט העצום של הM5\M6 ובכלל בגרסאות המשופרות קיצונית
זה מה שהופך תיבה לטובה יותר?

אגב, בחיפוש קל מצאתי את זה - http://hitechgti.50megs.com/cgi-bin/i/audi/EuroCar/File0272.jpg

בכל מקרה, מנסיון בנהיגה על SMG - התיבה אמנם טוב יותר מרוב התיבות הרובוטיות הסטנדרטיות אבל היא פחות חלקה וזריזה מהDSG,

בקונפיגורציה הכי אגרסיבית שלה היא אולי קצת מהירה יותר מהDSG, אבל טוענים שהבלאי למצמד היסטרי ועדיין יש אובדן כוח.

לא רק שהDSG מהירה יותר מהSMG, בזמן העברת ההילוך - אין אובדן כוח. ייתרון ענק.

חוצמזה, כמו שידידנו Disocver כבר ציין - הויירון מגיעה עם גרסא מיוחדת של גDSG בעלת שבעה הילוכים שמחזיקה את המנוע הסידרתי החזק ביותר כיום לרכב street legal.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא סתם כתבתי של "הגולף\אודי" כי היה ברור לי שמישהו חכמולוג יבוא עם איזה יציאה של למבורגיני או הבוגאטי

בכל מקרה אני אישית אם הייתי קונה אר אס 4 או אמ5 מה שלא יקרה בחיים כנראה הייתי בוחר אותם עם תיבה ידנית אולד סקול עם הקלאץ בצד שמאל

מעניין באמת איך האמ5 ידנית בהשוואה לאסאמגי אבל בינתיים לא שמעתי על אמ 5 ידנית בפורומים m5board כולם עם אסאמגי

אני בטוח שהדיאסגי תיבה מדהימה אבל אם היא מחזיקה בויירון מעניין למה היא לא קיימת אס\אר אס 4 אלא אפשרות של טיפטרוניק או ידני 6 הילוכים . כנראה שיש יותר הבדלים מסתם חיזוקים בין הדיאסגי של הווירון לטורבודיזל של הגולף\אודי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

לדעתי, הDSG של ויירון בכלל לא דומה לDSG שאנחנו מכירים באאודי. לפי מה שהבנתי, זה תיבה שבנו אותה במיוחד לויירון, על מנת שתחזיק לאורך זמן ארוך במיוחד (כאורך חיי המכונית) ותתמודד עם הכוח האדיר של המנוע. ממש לא חושב שזה סתם חיזוקים פה ושם :)

פורסם

לזה שכתב שה-STI מקרקשת ומגומרת ברמה של עזה, אתה מוזמן לסיבוב בתור נוסע ב-STI שלי (2004) מתי שרק תרצה. הגימור שם לא פחות ממצוין והקרקושים ברמה פחות משל גולף לצורך העניין. מה שכן בידוד הרעש באיכות פחותה משמעותית מזו של הגרמניות - מבחינתי יתרון.

כולם ישמחו לשמוע את דעתך לאחר מכן.

צור קשר בה"פ

Down shift to drift

פורסם

וואלה גם מבחינתי זה יתרון

במכוניות כאלה כל מה שאתה רוצה זה לשמוע את המנוע את החריקות צמיגים וכל מה שזז מתחת לאוטו

לא צריך בידוד לא מערכת יקרה לא כלום

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
וואלה גם מבחינתי זה יתרון

במכוניות כאלה כל מה שאתה רוצה זה לשמוע את המנוע את החריקות צמיגים וכל מה שזז מתחת לאוטו

לא צריך בידוד לא מערכת יקרה לא כלום

כל הבידודים מוסיפים משקל...

בב בבד עם מעט הבידוד שישנו שלי שקטה מאד - בו בזמן שמאד משופרת.

אני אדם פדנט ואוהב שקט / שונא צקצוקים - לא הייית יכול לחיות עם האוטו אחרת.

אינני נער בגיל ההבתגרות לכן השקט והנוחות (המאד יחסית) חשובים לי.

עם כל הכח הזה אתה לא שומע ולו צקצוק אחד וגם האגזוז בקושי נשמע - גם מה שכן נשמה נעים לאוזן.

אצלי במקרה מותקנת מערכת יקרה מאחר ואני חובב מוסיקה.

תראה לי אודי A3 בת שנתיים ו-50000 אלף ק"מ שתתמודד עם מעל 350 כ"ס בגלגלים ותשאר שקטה כמו האוטו שלי אם בכלל היא לא תתפרק...

בכל מקרה הסטיה מהנושא המקורי של הדיון ברורה.

מבין ה-2 הייתי בוחר ב-A3

Down shift to drift

פורסם
איפה אוודי ואיפה STI , אני לא מבין בכלל איפה יש מקום להשוואה בכלל.
אם בטופ גיר ובכל מגזין רכב אפשרי משווים אודי S4 עם STI ואיבו כנראה שדווקא יש מקום (והרבה) להשוואה.

ול-MSDS יונדאי זה לא יפני

Down shift to drift

פורסם
איפה אוודי ואיפה STI , אני לא מבין בכלל איפה יש מקום להשוואה בכלל.

ואני לא מבין לאן נראה לכם שהשרשור הזה הולך, כי לדעתי הוא לא הולך לשום מקום (ואוי, תראו, העכבר שלי מסכים איתי... ננעל!)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...