Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים לקחתי את הרכב למוסך (לא מורשה של יונדאי) לצורך טיפול 90000, אך את רצועת התיזמון לא החלפתי מפני שלדעתי המחיר הנדרש היה גבוה מדי.

אני מעוניין לדעת מה המחיר המשוער של החלפת רצועת תיזמון ביונדאי אקסנט שנת 98, וכמו כן מהו זמן העבודה על הרכב.

בנוסף, רציתי לדעת כמה זה חשוב להחליף את נוזל הבלמים, וכל כמה זמן צריך לעשות זאת.

תודה,

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

זמן העבודה על הרכב (לא של הרכב).מתאים לכל נפחי המנועים.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שלום רב

עלות רצועת טיזמון + החלפה כ- 600 שח ( מקורית )

בברכה זיסו יוסי

זיסו, תעדכן אותו גם כמה עולה מנוע+עבודה, למקרה הצורך, שידע אם המחיר שעלול להידרש ממנו גבוה מידי לדעתו :p

תודה ;)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על התשובות.

לאיציק, שאלתי מה העלות המשוערת מפני שהמכונאי ביקש כ-1000 ש"ח, ואמר שזה יקח יום עבודה.

אז עכשיו אני אלך למוסך אחר. יש המלצות?

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

כמה עולה רצועת תיזמון לסוזוקי בלנו 97

שקניתי את האוטו המוכר אמר שהוא עשה והקילומטר היה על 90 עכשיו אני על 140 ,מתי צריך לעשות

תודה

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

פורסם
תודה על התשובות.

לאיציק, שאלתי מה העלות המשוערת מפני שהמכונאי ביקש כ-1000 ש"ח, ואמר שזה יקח יום עבודה.

אז עכשיו אני אלך למוסך אחר. יש המלצות?

רועי.

יום עבודה?!, מה , הוא עובד על רכב אחד כל היום וזהו?!

• תוכן חדש...