Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני מספר ימים עצר אותי שוטר על מהירות מופרזת, כ-110 באיזור של 70. נסעתי בכביש שאני לא מכיר, פעם ראשונה והכביש, עוקף רחובות החדש, הוא כביש רחב, 2 מסלולים עם הפרדה במרכז כך שהוא נראה ממש כמו כביש מהיר. אין לי תירוצים ולא שיקרתי לשוטר, אמרתי לו את האמת, שאני פעם ראשונה כאן וחשבתי שזה כביש מהיר. הגיע קצין לשימוע לגבי שלילת רישיון והחליט לא לשלול לי במקום את הרישיון. יש לי עברה אחת משנת 2000 על חגורת בטיחות.

בכל מקרה קיבלתי הזמנה למשפט ואני לא יודע מה לעשות. הקצין היה נחמד מאוד והבין אותי ואמר לי שאם אני יכתוב מכתב ואודה ואספר את כל מה שאמרתי לו ובהתחשב שאין לי עבירות חוץ מחגורה בשנת 2000 ויש לי רישיון מ-1997 אז אני יקבל על תנאי וקנס של 750 ש"ח.

השאלה שלי היא האם הקצין צודק או שכדאי להגיע למשפט ואם להגיע למשפט אז האם כדאי לפנות לעו"ד.

בתודה מראש

פורסם
שהוא נראה ממש כמו כביש מהיר.

אין לי תירוצים ולא שיקרתי לשוטר,

אמרתי לו את האמת, הקצין היה נחמד מאוד והבין אותי ואמר לי שאם אני יכתוב מכתב ואודה ואספר את כל מה שאמרתי לו ובהתחשב שאין לי עבירות חוץ מחגורה בשנת 2000 ויש לי רישיון מ-1997 אז אני יקבל על תנאי וקנס של 750 ש"ח.

אהלן.

קח עו"ד. אולי נראה לך שהשוטר היה נחמד-אבל אתה עשית הרבה טעויות. בהערות שלך-במקום לשתוק אמרת שחשבת שזה כביש מהיר-כלומר ביצעת את העבירה ביודעין. קח בחשבון שיהיה קשה לעו"ד להתמודד עם זה כי כבר הודית בעברה-כלומר תזדקק לעיסקת טיעון.אם הגיע קצין סימן שבאמת נסעת מהר.במשפט לא יהיה "השוטר הנחמד"-יהיה רק שופט שאינו אדם נחמד...ומי שנסע 40 קמ"ש מעל למותר בימינו-אין לו סיכוי גדול לפגוש שופט מתחשב או נחמד במיוחד.

יפה מצד השוטר להגיד לך לכתוב מכתב שאתה מודה- אני מקווה שגם לגנב הם אומרים שיכתוב מכתב בו הוא מודה שגנב ויקווה לרחמי בית המשפט... לשוטר מאוד כדאי שתודה- ככה לא יזמנו אותו להעיד במשפט שלך,הוא לא יעמוד בסצנה המביכה של לנסות להיזכר בתפיסת ממל"ז שהוא עשה חודשים לפני כן והוא לא יצטרך לענות לשאלות מעצבנות על האם הוא כייל את הממל"ז וכו וכו וכו (למרות שאתה,ידידי,כבר די הודית שאתה אשם בהשפעת השוטר שהיה כל כך נחמד.... GOOD COP BAD COP)-כבודו של ידידנו השוטר ניצל והוא לא יצטרך גם לתת דין וחשבון לממונים עליו במידה ויוכח שהוא לא ביצע את המדידה כראוי.

בהחלט ייתכן שתקבל רק 750 ועל תנאי אבל לך תדע- אם תתפוס שופט עצבני? אם לילה אחד לפני כן נהג ייסע 140 בכביש החוף ויהרוג משפחה וחיים הכט יטען שהמהירות גורמת לכל הרוע עלי אדמות?

מה אז? למה בכלל צריך להגיע למצב של על תנאי?!?!? אנשים חושבים שאם הם קיבלו רק קנס אז הכל בסדר- ומה אם תיקלע לעוד כביש שנראה בינעירוני? ומה אם לא תראה תמרור עצור ותעצור מטר אחרי הקו ותיפול על שוטר שיבדוק במסוף המשטרתי ויראה שיש לו ביד דג שמן במיוחד (40 קמ"ש מעל למותר.זה כמו בן אדם שנסע 90 קמ"ש בלב רחוב בתל אביב).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ממש לא...

לדעתי הוא סתם רצה לגרום שתעזוב אותו מבלי לבלבל בשכל...

טעות שהודת דבר ראשון, דבר שני יש מצב שיתפרו אותך יפה יפה כי מדובר בכמעט מעל 40 קמ"ש מעל המהירות המותרת.

יכול להיות ותיפול על משפט רחמני בעקבות כך שאין לך הרשעות קודמות רציניות... למרות שחגורה נקרא דו"ח איכות...

פורסם

שופט עצבני הוא לא יתפוס מאחר והשופט אבינועם הדר הודח(פסקה קטנה בסוף הכתבה) מביהמ"ש לתעבורה ברמלה/רחובות.

כביש עוקף מזרח רחובות הוא אכן כביש מפתה(גם לי צפוי משפט מהירות בגין תפיסה בכביש זה).

נגדך יעמדו מס' דברים:

(1)הודת על העברה בפני השוטר.

(2)הכביש מתומרר היטב ומואר לכל אורכו.

טיעון להקלה בעונש:

הכביש היה אמור היה להיות כביש בינעירוני(מינימום 80), בג"צ של השכונות הצמודות מנע זאת, כך שהעברה שבצעת הייתה אמורה להיות בגדר ברירת קנס בלבד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

יש לי משפט ביום שני הקרוב (25/09) על נסיעה במהירות של 104 קמ"ש במקום 70 באותו כביש עוקף ברחובות.

אולי יש מישהו שנשפט על אותה עבירה בבית משפט ברמלה ויש לו עצות בנושא?

מה כדאי ומה לא כדאי לומר במשפט?

כמו כן מישהו שנשפט בעבר יוכל לשפוך קצת אור על כל התהליך, כי לא הייתי אף פעם במשפט ואין לי ממש מושג איך כל העסק מתנהל.

שנה טובה ובטוחה לכולם!

פורסם

אנזו קח עו"ד,במידה ולא תגיע מוקדם ביום המשפט ,תחפש את התובע\ת ותדבר איתו,אם התובע נחמד יש מצב להגיע איתו להסדר,לי זה קרה פעמיים ,על עבירות תנועה לא קלות ויצאתי עם עונשים קלים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני מניח שזו ישיבה ראשונה, כלומר מה שנקרא הקראה, שמטרתה לברר האם אתה מודה באשמה (ואז גוזרים את עונשך והסתיים המשפט) או לא (ואז מזמנים ישיבה נוספת להוכחות)

האם אתה מתכוון להודות באשמה או לא ?

ההתנהלות שונה לחלוטין בשני המקרים אז כדאי מאוד להחליט מראש.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
אני מניח שזו ישיבה ראשונה, כלומר מה שנקרא הקראה, שמטרתה לברר האם אתה מודה באשמה (ואז גוזרים את עונשך והסתיים המשפט) או לא (ואז מזמנים ישיבה נוספת להוכחות)

האם אתה מתכוון להודות באשמה או לא ?

ההתנהלות שונה לחלוטין בשני המקרים אז כדאי מאוד להחליט מראש.

זאת אכן ישיבה ראשונה ואני מתכוון להודות.

השאלה היא מה עדיף להגיד ומה לא.

למשל זה שעשיתי שני קורסים לשיפור מיומנויות הנהיגה (לא משהו רציני, בני יום אחד כל אחד מהם),

עשיתי שלוש תיאוריות (רכב פרטי, טרקטור ומשאית קלה) מעניין אותם או שזה רק יחמיר את המצב כי אני אמור להיות מודע יותר לעבירות תנועה?

והעניין של עסקת טיעון עם התובע יכול להתבצע על ידי ביום המשפט?

תתגלח, שים פרצוף של ילד טוב ותברח למקסיקו.

האמת שאני כבר מזמן מתכנן איזה טיול בדרום אמריקה, רק שעכשיו לא ממש מסתדר לי עם התקופה :-D

פורסם

איפה עומדים שם השוטרים? אתם מדברים על הכביש שעובר ליד מכון ויצמן?

אני יודע שיש שם מצלמת מהירות על עמוד חשמל שנימצא בעיקול כשנוסעים מכיוון רחובות לכיוון פארק המדע ברחובות.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
איפה עומדים שם השוטרים? אתם מדברים על הכביש שעובר ליד מכון ויצמן?

אני יודע שיש שם מצלמת מהירות על עמוד חשמל שנימצא בעיקול כשנוסעים מכיוון רחובות לכיוון פארק המדע ברחובות.

כשאתה נוסע מאיזור הפאבים ליד פארק המדע לכיוון רחובות(אם אתה מגיע מנס ציונה אז לאחר שפנית שמאלה), במפרץ של הפניה ימינה ברמזור של בית הקברות(הרמזור השלישי אם אתה מתחיל לספור מדאבלין).

ולא שמעתי על מצלמות מהירות שם(אבל אני בקושי נמצא ברחובות בזמן האחרון).

• תוכן חדש...