Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יכול לעזור לי ?? :?

השבוע רכשתי פולקסווגן פולו (2001, גיר רגיל). בזמן נסיעה, קרה לי פעם אחת שניסיתי להעביר הילוך מרביעי לשלישי - שזה עניין של שנייה אחת לכל היותר - במהלך השנייה הזאת, ההילוך לא עבר לשלישי, הרכב כאילו נכבה לחצי שנייה, האורות בלוח השעונים נדלקו וההגה נהיה קשה . :shock: . . ואז ברגע אחד הכל כאילו הסתדר, ההילוך השתלב וההגה חזר להיות רך.

מה פה קורה פה ??? מה זה הדבר הזה ???

פורסם

מה יכולה להיות הסיבה לכך שהמנוע נכבה במהלך הנסיעה ???? מה צריך לבדוק. האמת שהוא נכבה לי גם פעם אחת בניוטראל כשעמדתי ברמזור אדום . . .

פורסם

קרה לי פעם שבגלל צרור מפתחות גדול , בעת סיבוב ההגה נתפס אחד המפתחות לרגע

וסובב את הסוויץ .

תבדוק אם הצרור שלך לא גדול מדי .

פורסם

בעיקרון, ה"צרור" שלי בגודל מכובד . . . חחחח, אבל אם נדבר על זה של המפתחות - הוא ממש לא גדול. נראה לי שזה משהו אחר, אבל לא ברור לי מה . . .

פורסם

אתה מספר כאן על שתי בעיות נפרדות.

1.המנוע נכבה באמצע נסיעה,וגם סוד קטן-הוא נכבה לך פעם אחת ברמזור.

2.קושי בשילוב מהילוך רביעי לשלישי בעת נסיעה.

קודם כל הקושי בהילוכים קורה לעיתים תכופות?או רק כפי שציינת כאשר המנוע נכבה לכמה שניות,כי אז כנראה שזהו הקשר ואין בעיה עם מכלול הגיר.

בכל מקרה מערכת בקרת המנוע מנוהלת אצלך ע"י מחשב.אם הרכב נכבה במהלך נסיעה גש למוסך בהקדם ובדוק את הדבר{רצוי מוסך מורשה,או כל מוסך שמתמחה ברכב הנ"ל עם ציוד מתאים.-אני מניח שיוכלו להמליץ לך בהמשך.ציין באיזה איזור אתה מתגורר.}אל תסע ככה.זה מסוכן..בהצלחה.

פורסם

הייתי במוסך (מורשה כמובן) והבחור אמר לי שהוא איפס שתי תקלות שהיו במחשב של הרכב וכמו-כן עשה ניקוי למצערת (אין לי מושג מה זה בדיוק) של מערכת הזרקת הדלק.

אני מקווה שזו היתה התקלה.

מי מבין בעניין ויכול להסביר לי ????

• תוכן חדש...