Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי הרדיאטור ברנו קליאו גיר רגיל שנת 92 , אז קניתי משומש, תקין, אך יש בו חלודה, רציתי לדעת איזה חומר חזק יש לניקוי לפני שאני מרכיב אותו כדי שלא ילכלך לי את המערכת?? עשיתי שטיפה בלחץ מים ויצא הרבה חלודה אבל יש עוד

פורסם

קח אותו לניקוי מקצועי. יפרקו אותו ויפתחו את כל המעברים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רדיאטור חדש יעבור את ה350 ש"ח בלי בעיה , לדעתי אכן שווה להשקיע בניקוי בל במקום מומלץ שלא יגרום נזק לרדיאטור.

גם 200 ש"ח שווה להשקיע בניקוי יסודי שכולל החלפת אטמים.

דרך אגב אם אתה צריך עזרה בפירוק הרדיאטור הישן , בדיוק עשיתי את זה ואוכל ליעץ אם צריך.

קח בחשבון שאין ברירה וחייבים לרוקן את הגז של המזגן.

פורסם

תודה לכולם על העצות, היום חבר מכונאי החליף לי את הרדיאטור, זה היה קשה בגלל מגלל רדיאטור המזגן אבל לא היה צריך כלל לרוקן את הגז, הכל עובד פיקס ומחר בבוקר נראה אם היו איזה נזילות כל שהם, שמתי מים ורודים של דלקול הם טובים???

פורסם

כן, אלו מים מסוג long life.

תראה על האריזה לכמה זמן הם מחזיקים. אני מאמין שלפחות ל 5 שנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...