Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה החלטתי ללכת על זה ....לפרק את הגג הפנימי של הרכב או

כמו שאומרים להיכנס ב" רב רבו " של הגג המסריח והמלא חורים מסיגריות שלי

כמובן שלא נעשה על ידי אלא על ידי הבעלים הקודמים ..." השם יקום דמו ". (סתם ) .

קניתי בד מיוחד שעלה לי 40 שקל למטר עם שכבת ספוג די דומה למקורי רק ללא החורים .

אני מבין שהולך להיקרע לי הישבן בפירוק הגג והוצאתו אל מחוץ לרכב , אך מה לעשות פשוט

אין ברירה וגם אין תקציב ללכת לאיש מקצוע.

ולכן שאלתי היא באיזה דבק להשתמש להדבקת הבד ואני מבקש לא להגיד לי " דבק מגע " , שמעתי הרבה דברים לא טובים עליו כגון שהוא מתחמם בשמש ומתחיל לנזול ומסריח וכל מיני חולרות

אז אם יש אולי דבר מיוחד שבו משתמשים אני אשמח לדעת מהו .

בכבוד רב לכל העוזרים .

(תמונות כמובן יצורפו ללא רחם ).

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

דבק מגע, רק דבק מגע.

אצלי ברכב וברכב של כמה חברים שלי כבר מספר שנים ללא שום בעייה.

לא מריח ,לא מסריח, ולא נוזל, עמיד מאוד.

רק לפני שאתה מצמיד את הבד לגג, תן לדבק להתייבש קצת איזה 15 דקות ורק אח"כ תצמיד את הבד, אחרת, הדבק יינזל לך דרך הבד ולא ייתפס היטב.

פורסם

אני לא הייתי ממליץ על דבק מגע...עד כמה שאני יודע הוא עובר דרך הבד ומשאיר כתמים מגעילים..

לא מזמן ריפדתי את הגג אצל איש מקצוע...הוא השתמש בדבק שקוראים לו "פוליאסטיק" זה נראה כמו דבק מגע אבל עד כמה שהבנתי זה לא.. בכל מקרה זה מה שהוא השתמש ויצא יפה מאוד..

עצה קטנה שאתה מפרק את הריפוד של הגג ומתעסק איתו שים כפפות ..הגג עשוי מפיברגלאס ואחרי זה נתקעים מלא קוצים קטנים בידיים...

פורסם

רפדים משתמשים באקדח דבק מיוחד, לא בדבק מגע.

דבק מגע הוא המומלץ והרכב מגיע מקורי עם דבק מגע, תקנה 2 ליטר דבק מגע + שפכטל חדש שתוכל למרוח איתו את הדבק שווה בשווה.

לפני שאתה מחזיר את הגג, תן לו להתייבש באויר הפתוח איזה יום יומיים , למעשה הוא מתייבש תוך חצי שעה בערך אבל עדיין יישאר לך הריח המסריח של הדבק מגע, לכן יום יומיים ואז תחזיר.

פורסם

איזה רכב יש לך 205?

אם אפשר להידחף לנושא-

אצלי יש עובש כזה על ריפוד הגג, בלי חורים , יש צבע מסויים שניתן לצבוע איתו את הגג בלי לפרק אותו?

תודה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אין מה לעשות , באסה באסה, אבל חייבים לפרק את הגג, זה לא סיפור כ"כ מסובך, יותר מסובך זה להחזיר אותו אח"כ, אבל גם עם זה מסתדרים בסוף.

פורסם

שים לב כמו שסובארו אמר שים דבק תן לו להתייבש 10-15 דקות ואז תצמיד את הבד,ככה הדבק לא ינזל...,וגם יחזיק טוב.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...