Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי פעמיים באופנוע. :shock: ההשלכות של זה יותר מצחיקות מסרט של צ'רלי צ'פלין, במיוחד אם אתה לא הרוכב אלא הצופה. למזלי זה נגמר במכות יבשות בלבד. :?

מעניין לשמוע חוויות נוספות מאירועים דומים.

מזכרתי בזה לאחר שקראתי את תגובה 6 כאן:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=873650#post873650

פורסם
קרה לי פעמיים באופנוע. :shock: ההשלכות של זה יותר מצחיקות מסרט של צ'רלי צ'פלין, במיוחד אם אתה לא הרוכב אלא הצופה. למזלי זה נגמר במכות יבשות בלבד. :?

מעניין לשמוע חוויות נוספות מאירועים דומים.

מזכרתי בזה לאחר שקראתי את תגובה 6 כאן:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=873650#post873650

זה קורה לפעמים במנועים ישנים בעיקר.. בוולוו למשל ובאופל קדט ישנות.. זה לא כ"כ טוב למנוע..זה נגרם ע"י דטונציה עצמית של המנוע.

ברוב הרכבים ישנה משאבת דלק חשמלית או סולונוייד שאחראי על הספקת הדלק כל עוד הסוויץ דולק, לפעמים הסולונויד תפוס ואז גם לאחר כיבוי ממשיך להגיע דלק, ועקב החום של המנוע נוצרת בעירה ללא ניצוץ.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

מנועי 2 פעימות אכן עובדים יופי גם בכיוון ההפוך, ולמיטב זכרוני זו הייתה השיטה לנסוע רוורס בסאב ישנות. מניעים את המנוע לכיוון ההפוך, ואז יש לך את כל ההילוכים ברוורס.

בהנעה של מנוע 4 פעימות ברוורס, זה יתחיל בהקפצת שיניים עצבנית בטיימינג, ומשם קצרה הדרך לשישו ושמחו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מנועי 2 פעימות אכן עובדים יופי גם בכיוון ההפוך, ולמיטב זכרוני זו הייתה השיטה לנסוע רוורס בסאב ישנות. מניעים את המנוע לכיוון ההפוך, ואז יש לך את כל ההילוכים ברוורס.

בהנעה של מנוע 4 פעימות ברוורס, זה יתחיל בהקפצת שיניים עצבנית בטיימינג, ומשם קצרה הדרך לשישו ושמחו.

במסרשמידט זו היתה השיטה בודאות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

זה מזכיר לא את הטוסטוס שהיה לי (RV50 סמ"ק).

למי שמכיר את הכלי יודע שניתן להפוך את פעולת המנוע שלו והוא נוסע רוורס:shock: .

איך?

אם נניך הייתה עולה איתו עליה שהוא לא מסוגל לעלות, באותו רגע שהוא בקצה העלייה והוא עומד ומפרפר ולא מצליח לעלות, מעבירים לראשון, נותנים לא להתדרר למטה עם לחיצה על המצערת.

תוצאה? אחרי זה הוא פשוט ממשיך לנסוע אחורה כאשר לוחצים על המצערת...:-D .

אגב, הוא לא משתחרר מזה עד שלא מכבים את המנוע, ומניעים אותו בדחיפה קדימה.

אחד הכלים המוטורים המטופשים שיצא לי לרכב עליהם...אבל זה כיף.:).

under construction..

פורסם

אכן RV...מכונה נחמדה.

אגב מנועים 4 פעימות גם לא יכולים לפעול הפוך במנוע בעל אמבט רטוב.

2 פעימות כן יכולים ( בהנחה שהקרבוטור נשאר ישר ).

פורסם

קורה גם במשאיות לפעמים

אבל להם יש את השסתום הזה על האגזוז שאם המנוע מסתובב בכיוון ההפוך הוא פשוט סותם את המעבר של האויר והמנוע נחנק ונכבה

• תוכן חדש...