Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודש הקרוב אני מתכוון לרכוש סט קומפוננט ומגבר 4 ערוצים, ויש לי כמה שאלות בנושא:

א) ברשותי מיצובישי לאנסר (2001) ואני לא בדיוק יודע - מה הקוטר של התושבות לרמקולים הקידמיים בדלתות? 6.5"? 5.25"? כי אין לי ממש מושג (אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד, אם לא - אני אמצא פתרון).

ב) אז ככה: התקציב שלי עומד על כ-1800 ש"ח, ואני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מעל ה-2000. קומפוננט - חשבתי על המורל דוטק, בגלל ההמלצות הרבות שראיתי עליו והביקורות המצויינות. המחיר אם אני לא טועה 900-1000 ש"ח (?).

ג) מגבר - הבנתי שהמגבר הידוע של ג'יי בי אל (GTO 75.4) כבר לא במלאי בדיוטי פרי, ולכן אני מתלבט בין שתי אפשרויות (כמובן שאפשרויות נוספות יתקבלו בברכה):

- להביא את המקביל שלו - האינפיניטי - גם כן ב-200$ מהדיוטי פרי (בתנאי שיהיה במלאי)

- להביא את אותו מגבר של ג'יי בי אל ב-1000 ש"ח (יש לי כנראה מאיפה, וגם אם לא אז את האינפיניטי).

ד) כמה אמורה לעלות לי ההתקנה של כל זה? 500 ש"ח +\-?

 

נ.ב.

ה-HU שברשותי הוא של סוני, דגם CDX5000R (בעל 2 יציאות למגבר אם אני לא טועה - תקנו אותי אם כן).

נכון לעכשיו אני לא מעוניין להחליף HU, והתקציב לא מאפשר זאת - מגבר וקומפוננט נמצאים בראש סדר העדיפויות.

כרגע אין סאב, ולא מתוכנן בקרוב, אז באסים יגיעו מה-9*6 שיושבים על המגש האחורי (פיוניר 80 RMS), כאשר הם והקומפוננט יחוברו למגבר.

אם בעתיד יהיה סאב - הוא יחובר בגישור וה-9*6 להגברה של ה-HU...

 

תגובות, המלצות ורעיונות יתקבלו בשמחה. תודה מראש,

רז.

פורסם

שאלות שאלות, ועניתי עניתי, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע אולי אפשרויות או הצעות נוספות, או

סתם חוות דעת על הסט-אפ, כדי להרגיש יותר בטוח :ם

ותודה על התגובה, אני גם חושב שאני בכיוון הנכון אחרי כל כך הרבה דיונים שקראתי בנושא, אבל בכל זאת, שוב, הייתי שמח לקבל קצת... חיזוק :)

פורסם
רוצה חיזוק ? אין סט יותר מומלץ מהדוטק עד 1000 ש"ח , ואין מגבר 4 ערוצים יותר מומלץ מה JBL \ אינפינטי עד 200 $ ...
ככה הבנתי, אבל כמו שאמרתי - הבנתי שהמגבר של ג'יי בי אל כבר לא ניתן להשגה בדיוטי פרי. האם כדאי לי להביא את המקביל של אינפיניטי ב-200$, או להישאר בכל זאת עם ג'יי בי אל (אם זה יתאפשר לי) ב-1000 ש"ח?
פורסם

1. אין הבדל בין מגבר ה - JBL לאינפיניטי. המגברים זהים, למעט עיצוב חיצוני שונה ושם שונה.2. נכון לתחילת החודש מגבר ה - JBL עדיין היה במלאי בדיוטיפרי.

 

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

 

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

 

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם ככה, אני אחכה לדיוטי פרי (שם אהיה בעוד כחודש וחצי) ואם אחד מה-2, ג'יי בי אל או אינפיניטי, יהיה במלאי - אני אקח.

אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לגודל ה"חורים" לרמקולים בדלתות הקדמיות בלאנסר 2001 זה יהיה נחמד...

והתקנה + חיווט של אחד מהמגברים הנ"ל וסט דוטק אמורים לעלות לי... כמה? אני לא רוצה לשלם מחיר מוגזם, ואין לי ממש ניסיון בתחום... 500 ש"ח זה סביר?

 

תודה על העזרה,

רז.

×
×
  • תוכן חדש...