Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

מצאתי רכב שמאוד מוצא חן בעיני, ואני מעוניין לקנות אותו.

הבעיה עם הרכב (פולו) שהצבע של גג הרכב שרוף מהשמש בצורה מכוערת.

שאלתי היא האם זהו סיפור יקר לצבוע את גג הרכב, והאם כדאי כבר לצבוע באותה הזמנות את כל הרכב.

אם מישהו יכול לתת לי הערכת מחיר.. אשמח..

תודה..

פורסם

צביעת רכב זה עסק יקר ומדובר על 4-5 אלף שקל, תלוי בחומרת המצב כמובן (פחחות וצבע).

אם אתה רוצה, אני יכול להביא לך טלפון של ערבי שעושה פחחות וצבע ב-2500 שקל, עבודה טובה מאוד *** נמחקו הערות גזעניות. קרא בבקשה את כללי הפורום. רז *** אם אתה רוצה לראות רכב שעבר אצלו פחחות וצבע, תבוא למפגשים ברמת-גן תיראה שם פיג'ו 106 XSI שחורה, הוא עשה עליה עבודה מדהימה.

לפני הפחחות והצבע:

norm_F3309E6080474DE7A9AD675CD450A661.JPG

norm_511247739CB54F998FABC2207A695F26.JPG

אחרי הפחחות והצבע:

norm_14949BB7C23041BAB76D6F5687F29C8C.JPG

norm_05DE63ABA1F046D4A609BB668E2786CE.JPG

norm_4D87454E11CB46C98CF45E22C2670FA5.JPG

כמובן שהתמונות של לפני הפחחות צולמו במצלמה יותר טובה, ולכן לא רואים כל-כך את האיכות של התמונות של אחרי הפחחות. חוץ מזה, אני לא מנסה לעשות יחצנות או משהו כי האמת אני בכלל לא מכיר את הערבי שעושה את הפחחות. אז רק בשביל לעזור אם תרצה תפנה אלי בהודעה פרטית.

בברכה, יוסי.

פורסם

עצה טובה קטנה. צלם את הגג לפני צביעתו ושמור התמונה כדי שבעתיד, בזמן מכירת המכונית אם מישהוא יגיד שהיתה תאונת גג כי הוא נצבע תוכל להוכיח שזה נצבע רק בגלל התקלפות ודהיית הצבע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בצורה חד משמעית אל תצבע את כל הרכב.....

אין על הצבע המקורי של האוטו.

זה עלול להוריד לך במחירון בצורה משמעותית אם תצבע את כל הרכב... כי שהקונה ישאל אותך למה צבעת ותגיד לו "סתם כי בא לי" הוא לא יאמין לך ויחשוב שהרכב עבר תאונה ובגלל זה נצבע.

אם הגג באמת דהוי תצבע רק את הגג. פחח טוב יתאים לך את הצבע לכך שלא ייראה הבדל משמעותי בין צבע הגג לצבע האוטו.

אבל אם כל הצבע של האוטו דהוי זה כבר שיקולך מה לעשות איתו.

במצב כזה מקובל לצבוע את האוטו.

• תוכן חדש...