Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך חוות דעת שלכם... אני רוצה לקנות רדיו דיסק של פיוניר ומה שחשוב לי שיהיה בו זה : MP3 פנאל נופל 50*4 ותצוגה קלילה להפעלה ושתהיה יפיפה ... עכשיו חיפשתי ומצאתי הרבה דגמים אז אני רוצה המלצות על דגם... מישהוא שיש לו ואם הוא מרוצה או מאוכזב ולמה? ומה אתם ממליצים לי.... בערך הסכום שאני מוכן להשקיע זה 1500- 2000 ושוב תודה רבה

פורסם

טוב אני לא מבין למה ההודעה שלי נמחקה מפה אבל כמו שרשמתי מקודם שבתקציב כזה תוכל למצוא את הפיונייר 7750 או 7700.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

למה להמליץ על דברים משומשים ?? לא חבל לבזבז 2000-1500 שקל על מכשיר ישן???

איזה מין דבר זה.

במחיר הזה הפיוניר הכי טוב שאפשר למצוא חדש זה

http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5037

PIONEER DEHP8MP

מכשיר מעולה.

1109783730667_p8mp2.jpg

עולה כ1985 עם משלוח.

תמיר

• תוכן חדש...