Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחיל להיות חם בתוך הרכב...

אני שוקל לקנות כיסוי לרכב אך מתלבט... יש לי שתי שאלות, אשמח לקבל כמה שיותר אינפורמציה גם אם היא חוזרת על עצמה.

השאלה הראשונה - האם הכיסוי עוזר לקרר את הרכב לפני שנכנסים ואם כן בכמה מעלות??? עזבו את מה שכתוב על האריזה אני לא הייתי סומך על זה... תענו לי עפ"י התחושות שלכם.

יש כיסויים עם פתח איוורור במרכז, האם הפטנט הזה עוזר לקרקר??

השאלה השניה - מפריע לי מאוד הזמן שלוקח לכסות ולקפל את הכיסוי, זה כמו פרויקט ולא תמיד יש ז** להשקיע בזה. כמה זמן לוקח לכם לכסות את הרכב ולאחר מכן לקפל את הכיסוי?

אשמח לשמוע כל דעה גם אם היא חוזרת על דעה של מישהו אחר..

יום טוב,

Prisma.

פורסם

יש לי כיסוי 4 עונות שאחי הגדול נתן לי, אני לא יכול להגיד לך בדיוק כמה טמפ' אבל אני חושב שזה מוריד בכמה , נוח להיכנס לאוטו.

לגבי הקיפול אני זורק אותו מאחור ושלום על ישראל.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

עם כיסוי ארבע עונות האוטו [שלי] מתחמם לאט יותר - הרבה יותר לאט - ומגיע לטמפ' מקס' לאט יותר.

בלי כיסוי הטמפ בתוך האוטו הגיע ל75 מעלות בערך ביום חם בקייץ

עם כיסוי הטמפ הגיעה ל65 מעלות.

לקפל ולהוריד את הכיסוי - כשמתורגלים בעניין ואין רוח שמפריעה [מאוד מפריעה בכיסויי 4 עונות קלילים ומתעופפים] - בערך שלוש דקות.

אגב, חשוב לציין ששלוש דקות אולי נשמע מעט זמן, אבל ביום שמש, בבוקר מאוחר-צהריים מדובר במלאכה שמייצרת עיגולי זיעה לא רעים בכלל

רון.

-בשביל הפרופורציה, אצלי כשהאוטו לא נוסע - הוא מכוסה.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הכיסוי לרכב מוריד משמעותית את את הטמפרטורה בקיץ .

ובתור אחד שמלביש על האוטו את הכיסוי לפחות איזה 3-4 פעמים ביום אני יכול להגיד לך שזה ממש לא קשה ולהפך, רק שהאוטו מכוסה אני שקט .

והשקט הזה שווה המון...

יוגב

פורסם

מצטרף לשלאה איזה מומלץ?

עידן גם אני רוצה לקנות אחד לקיץ.

אם תמצא משהו בזול וטוב דבר איתי. אולי נקנה יחד ונקבל עוד הנחה.

או לקראת הקיץ נעשה בכלל קנייה מרוכזת של חברי הפורום כיסויי 4 עונות לרכבים.

פורסם

אצלי זה משפיע באופן משמעותי..משום שהרכב שלי בצבע שחור..

ושחור קולט הרבה חום...

אני מרגיש שאני נכנס לסאונה שאני נכנס לאוטו..

והכיסוי(בדרך כלל)בצבע לבן..אז הוא פחות קולט חום..

פורסם

תודה על התשובות.

אשמח לשמוע עוד דעות מעוד אנשים עם ניסיון בנושא.

שאלה נוספת:

1. מה עושים לגבי גניבת הכיסוי? מה הסיכוי שיגניבו לי את הכיסוי?

2. מה האורך חיים של הכיסוי בשנים?

פורסם
תודה על התשובות.

אשמח לשמוע עוד דעות מעוד אנשים עם ניסיון בנושא.

שאלה נוספת:

1. מה עושים לגבי גניבת הכיסוי? מה הסיכוי שיגניבו לי את הכיסוי?

2. מה האורך חיים של הכיסוי בשנים?

1. אין ממש מה לעשות, זה כמו סמל של רכב וכדומה תלוי בשכונה שלך.

2.אם אני לא טועה השכן שלי אמר לי שהוא החליף כל שנתיים או שלוש.

אם אתה קונה כיסוי לרכב, תזכור תמיד שיש רוחות תכניס תכיסוי לאוטו או לבית כי הוא הלול להתעופף ברוח.

קרה מפני חודש אני חושב היה רוחות חזקות זוכרים?, עף הכיסוי שלי במזל אימא שלי תפסה אותו.

לצערי, שכן אחר שהיה לו כיסוי, הכיסוי שלו נעלם ברוח.

שמור עליו :).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

אורך חיים של כיסוי זה משהו לא ידוע, אין לזה נתון מדוייק.

אין כיסוי יותר טוב ופחות טוב, היום כל מה שיש בשוק זה אותו הדבר.

מה הסיכוי שיגנבו לך את הכיסוי ?

תלוי אם אתה ישן על הגג של האוטו כמו חתול או לא.

או יותר נכון, תלוי באיזור המגורים שלך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הכיסוי באמת יוריד משמעותית את הטמפ' ברכב במיוחד בגלל שהוא שחור (אני מניח שמדובר על הרכב בסמלון).

במשך 3 השנים שלי בצבא הייתי מוריד את הכיסוי מעל האוטו של אבא שלי והיה לוקח לי בדיוק 35 שניות לקפל אותו מספיק טוב אפילו כדי שיכנס לשקית שלו ולא סתם לזרוק אותו בתא המטען. הכל עניין של שיטה.

הכיסוי שהחזיק אצלינו הכי הרבה זמן - בשימוש מלא לא רק פעם בכמה זמן - היה שנתיים (כיסוי דק בצבע זהוב - אין לי מושג איזה סוג).

לגבי הגניבות - יש כיסויים שבאים עם לולאה בחלק האחורי (ואם אין מקסימום תתפור) שדרכה אתה נועל את תא המטען (פשוט מעביר דרכה את ה"לשונית" שנועלת את תא המטען) זה יעיל בעיקר נגד הרוח או סתם משועמם שמתעסק - נגד גניבות אין יותר מדי מה לעשות זה לא משהו שאפשר לקשור.

,According to my doctor

.A man can't ride with a metal in his shoulder

:mm_wink:....No yet anyway

פורסם
הכיסוי שהחזיק אצלינו הכי הרבה זמן - בשימוש מלא לא רק פעם בכמה זמן - היה שנתיים (כיסוי דק בצבע זהוב - אין לי מושג איזה סוג).

אגב - החזיק רק שנתיים כי החלפנו אוטו לא כי הוא נקרע או משהו

,According to my doctor

.A man can't ride with a metal in his shoulder

:mm_wink:....No yet anyway

פורסם

עוזר מאוד מאוד....

לי יש 2 רכבים שחונים בשמש אחד ליד השני, אחד מכוסה ואחד לא. הרכב המכוסה שומר על טמפרטורה סבירה לעומת תחושת המכבש שיש ברכב ללא הכיסוי, אין תחושת חנק ברכב.

לגלגל את הכיסוי זה עניין של דקה וחצי גג ולשים את הכיסוי זה חצי מהזמן....

haters will hate

פורסם

זה עוזר לא רק בעניין החום ,אלא גם נגד גנבות בכך ש:

א.לא רואים מה באוטו,אז זה לא :roll: להם

ב.אם אתה שם את הכיסוי קצת בתוך האוטו אז שמושכים אותו הגלאים קולטים ומתחילים לצעוק.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...