Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי דייהו 94 גיר רגיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושתי שאלות :-)

1. 400 שח לטיפול 10000 זה הוגן ?

2. המוסכניק אמר שאני צריכה להחליף קלץ' (מצמד בעברית ?) . והמוסכניק האחר אמר ל שעדיין אפשר לנסוע. המוסכניק הראשון אמר לי שזה יעלה 1000 שח בי המע"מ. הגיוני ?

תודה ..... אני נהגת חדשה אז אשמח לכל תגובה

ואני חייבת לציין שהאתר מצוין ומקצועי, נראה לי שאשתקע פה , ואלמד את המצגות בע"פ.

תודה!

פורסם

מה כלל הטיפול?

תצטרכי לפרט יותר .

לגבי הקלאץ' קשה לקבוע דרך האינטרנט, כמה עבר האוטו?

לדעתי , כל עוד האוטו נוסע אל תגעי .

פורסם

הטיפול עוד לא כלל כי עוד לא עשיתי . רציתי לשמוע את דעות החברים בפורום. הטיפול כולל הכול: פלאגים, שמן, פילטר אוויר ושמן (?) האוטו עבר מעל 160,000. המליצו לי לא להמתין עד שאוטו לא ייסע כי זה הורס את הגיר... ואצטרך להחליף את הגיר.

תודה על תגובתך

פורסם

שלום, מהיכן את?

לגבי הקלאץ', אם ההילוכים נכנסים ללא שום בעיה, הדוושה מפרידה באמצע, והקלאץ' איננו מחליק (אין תופעה של עליה בסל"ד בלי העלאת המהירות) אז אין שום בעיה בקלאץ' וניתן ליסוע איתו עוד.

משכנתא זה קל

פורסם

המחיר נשמע לי טיפה יקר .

פלאגים NGK - 60 ש"ח .

שמן LM חצי סינטטי - 80 ש"ח .

פילטרים שמן_אויר - 60 ש"ח .

200 ש"ח על עבודה?

די יקר .

לגבי הקלאץ' - האוטו עבר 160K עם קלאץ' מקורי? אם כן אז כנראה הגיע זמנו .

מה לגבי נוזל קירור ? מתי הוחלף לאחרונה?

פורסם

אני לא יודעת אם זה הקלאץ' המקורי ..... לא יודעת מתי הוחלף הנוזל הקירור. אני אבקש להחליף

מה עושים הפלאגים ? מהו תפקידם ואיפה הם נמצאים באוטו?

פורסם

ואם אינני טועה מדובר בקלאץ' הידראולי כמו בסופר רייסר, ומכאן מחיר מעט גבוה יחסית לקלאץ' רגיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מאיפה את בארץ? תוכלי ללכת לחנויות חלקי חילוף ולקנות את החלקים בעצמך, יכול לצאת הרבה יותר זול.

אם את מהדרום ואת מעוניינת בחנות חלפים זולה ואמינה צרי איתי קשר בה"פ.

איתמר.

• תוכן חדש...