Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון מלווה שריקה את הנסיעה ( רק כשאני לוחץ על הגז ) , בעיקר בהילוך רביעי בסביבות 80 קמ"ש ( בטוח שהשריקה לא נעלמת שם פשוט רעשי הרוח גוברים עליה )

בדקתי את הרכב במוסך ואמרו לי שהגיר בסוף חייו, יש לי כמה שאלות בנושא:

1) האם שהרעש מעיד על בעיה בגיר או שהמקור שלו יכול להיות שונה ואז הבעיה בכלל אחרת ?

2) במקרה שהגיר ימות מה עדיף לשפץ או להחליף ?

3) מה העלות של החלפת גיר במקרה כזה לגיר חדש/מפירוק

4) מה העלות של שיפוץ גיר ?

5) מה עדיף לשפץ או להחליף ?

תודה מראש!

פורסם

קודם כדאי לאבחן במדוייק את מקור הרעש/תקלה ואז לשאול שאלות...

אבל בוא נניח שהבעייה בגיר והוא לקראת סוף חייו, מניסיוני, גיר כזה יותר פשוט (פשוט=זול) לקנות מפירוקייה ולהרכיב.

אבל כדאי לקבל אבחנה מדוייקת יותר כדאי להכנס למכון גירים (ושוב בהנחה שהגיר באמת תקול) ולקבל הצעת מחיר גם לשיפוץ וגם להחלפה. (ושים לב כמה אחריות יש לך בכל אחד מהמיקרים).

עוד הצעה:

תגביר את הווליום ברדיו :wink:...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

תודה על התגובה,

חוות הדעת לגבי הגיר היא של בעל המוסך שעשה איתי סיבוב ברכב.

שה לא משהו מיידי ויכול להיות שהגיר יזדכה על עצמו עוד 20K ק"מ.

פשוט רציתי לדעת מה סדר הגודל של ההוצאה עבור התיקון ומה האפשרויות שלי.

• תוכן חדש...