Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 406 שנת 2000, מבקש חו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל חבר, מדובר על 406 שנת 2000 מנוע 2000 סמ"ק. איך האוטו בכללי, איך הוא מבחינת קלקולים, השקעה כדאית, או נפילה וודאית? מבקש חוות דעת מבעלי מכוניות כאלו גם.

תודה מראש,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דני, לא קצת הגזמת?

אני יודע שהדגמים הראשונים היו מגעילים מבחינת תחזוקה אבל חשבתי שתיקנו את מחלות הילדות בדגמים היותר מאוחרים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מנסיון של חבר, הגיר האוטומטי על הפנים..

שאר הרכב דווקא סבבה.. מאוד נוח, ביצועים סבירים+, לא שותה יותר מידי דלק ופרט לגיר אין תקלות יוצאות דופן... :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אחלה של אוטו, (יש לנו בדיוק אחת כזאת כבר 6 שנים) אוטו ללא חסרונות רציניים, רק יתרונות:

נוחות נסיעה מעולה, מושבים מצוינים, מרווח יחסית, ביצועים זהים להונדה סיביק אוטומטית (1.6), מנוע גמיש, מהנה לנהיגה, אחיזת כביש טובה מאוד. שקטה, לא עשויה מפלסטיק מגעיל.

מבחינת אחזקה אין בעיות מכניות, אם היו בעיות בגיר סביר שטופלו עוד באחריות.

מבחינת חשמל ואלקטרוניקה יתכנו בעיות מציקות שלא מחייבות כניסה למוסך.

בקיצור קניה מאוד טובה. רוב הסיכויים שיש די הרבה שמורות בשוק לכן לא כדאי להתפשר.

פורסם

יש במשפחה כזו.

נוחה מאוד( טיפוסי מאוד לצרפתיות)גיר מתקיל,לא זול התיקון.

נמכרת באלפים רבים מתחת למחירון!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קודם כל שום רכב הוא לא השקעה כדאית!!!

406 רכב נוח ומרווח, גיר "חכם", מתסכל לפעמים, מנוע לא חזק במיוחד והתיבה די מסרסת אותו.

הונדה סיוויק זה לא ממש מדד למהירות של אוטו :? (צויין כמה הודעות לפניי)

פורסם
אחלה של אוטו, (יש לנו בדיוק אחת כזאת כבר 6 שנים) אוטו ללא חסרונות רציניים, רק יתרונות:

נוחות נסיעה מעולה, מושבים מצוינים, מרווח יחסית, ביצועים זהים להונדה סיביק אוטומטית (1.6), מנוע גמיש, מהנה לנהיגה, אחיזת כביש טובה מאוד. שקטה, לא עשויה מפלסטיק מגעיל.

מבחינת אחזקה אין בעיות מכניות, אם היו בעיות בגיר סביר שטופלו עוד באחריות.

מבחינת חשמל ואלקטרוניקה יתכנו בעיות מציקות שלא מחייבות כניסה למוסך.

בקיצור קניה מאוד טובה. רוב הסיכויים שיש די הרבה שמורות בשוק לכן לא כדאי להתפשר.

רכב עם מנוע 2.0 שמיתנהג כמו 1.6? :? לפי דעתי זה חיסרון די רציני.

פורסם

תגיד לחבר שיכין מנוי במוסך אם הוא מתכוון לקנות את הרכב הזה, צרה גוררת צרה...

נוח נוח , אבל מה צריך רכב נוח שמתקלקל כל יומיים, שיהיה נוח לנסוע למוסך, לא תודה.

פורסם
דני, לא קצת הגזמת?

אני יודע שהדגמים הראשונים היו מגעילים מבחינת תחזוקה אבל חשבתי שתיקנו את מחלות הילדות בדגמים היותר מאוחרים.

גם אחרי 100 שנים + נסיון

עדיין הרכבים נחותים מבחינת אמינות, יחסית ליצרנים ממדינות אחרות.

אממה, אין עליהם, כמעט כל חידוש מכני ומוטורי יצא מארץ אוכלי רגלי הצפרדעים.

הרכבים הכי נוחים בעולם, הBX הוגדר שנים כרכב שמפנק אותך כאילו אתה נמצץ, ובו זמנית בולע( את כספך וחסכונות הלימודים שלהם)

אין כמו לנסוע בC5 או 15 עם דיסק של אדית פיאף, שארל, או ביג באזר....

פורסם
רכב עם מנוע 2.0 שמיתנהג כמו 1.6? :? לפי דעתי זה חיסרון די רציני.

גם אם מדובר במנוע 2000 (למרות שסביר שהתכוון ל- 1800), איפה החיסרון בדיוק? אם הרכב זול, וצריכת הדלק טובה ?

נהגתי בכמה נסיעות ארוכות בפגו 306 1800 אוטומטית, והופתעתי לגלות שהיא עושה לי 13.5 קילומטרים לליטר, שזה הרבה יותר טוב מהלנטרה 99 הידנית שהיתה לי קודם, שגם שקלה איזה 100 קילו פחות.

אז בקיצור, בוא נשתחרר מנושא נפח המנוע. העיקר זה התוצאה הסופית והמחיר. אפילו משרד התחבורה כבר הבין את זה לפני כמה שנים (עיין ערך אגרה שנתית).

פורסם

מנסיון אישי - היה לנו במשפחה - 406 2.0 ליטר אוטומט מודל 2001. נהגנו עליו 4 מבני/ות המשפחה כ 80,000 ק"מ בשנה וחצי. בלי בעיות, בלי תיקונים מיוחדים, צריכת דלק בסביבות ה 1:10. אך מעבר להכל, האוטו פשוט כיפי וכולנו נהננו ממנו ביחד (ניתן לנסוע 5 ללא כל בעיית מקום) ולחוד.

האוטו נוח מאד, שקט, אחיזת כביש טובה, הנאה מנהיגה (למרות שקשה להגדיר אותו כספורטיבי) והוא נחקק בזכרוננו לטובה.

פורסם
מנסיון אישי - היה לנו במשפחה - 406 2.0 ליטר אוטומט מודל 2001. נהגנו עליו 4 מבני/ות המשפחה כ 80,000 ק"מ בשנה וחצי. בלי בעיות, בלי תיקונים מיוחדים, צריכת דלק בסביבות ה 1:10. אך מעבר להכל, האוטו פשוט כיפי וכולנו נהננו ממנו ביחד (ניתן לנסוע 5 ללא כל בעיית מקום) ולחוד.

האוטו נוח מאד, שקט, אחיזת כביש טובה, הנאה מנהיגה (למרות שקשה להגדיר אותו כספורטיבי) והוא נחקק בזכרוננו לטובה.

80 אלף בשנה וחצי...נו באמת...

• תוכן חדש...