Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 406 שנת 2000, מבקש חו"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שואל בשביל חבר, מדובר על 406 שנת 2000 מנוע 2000 סמ"ק. איך האוטו בכללי, איך הוא מבחינת קלקולים, השקעה כדאית, או נפילה וודאית? מבקש חוות דעת מבעלי מכוניות כאלו גם.

תודה מראש,

דימה.

לדעתי זו אחת המכוניות המאוד מוצלחות שהיו אי פעם לפג'ו... מכל הבחינות.

מכונית נוחה *מאוד*, בנויה בצורה איכותית ועם קצת יחס טוב שומרת על מראה רענן לאורך שנים, הגה טוב, בלמים טובים, מנוע טוב ומעט תקלות (יחסית) של חשמל/הזרקה וכד'.

אם מצאת אקסמפלר שמור - אני ממליץ.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
80 אלף בשנה וחצי...נו באמת...
למה נו באמת? מה אין אנשים שאשכרה קונים רכב כדי לנסוע עליו ולא שיקשט להם את החניה.

חבר שלי ומשפחתו עשו 90K בשנה אחת עם סיאט טולדו TDI!

פורסם
80 אלף בשנה וחצי...נו באמת...

אני אישית ראיתי אחת כזאת שנת 2001 עם 298000 ק"מ, גם זה נראה לך לא הגיוני?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש מכוניות שנוסעות הרבה, זה אומנם לא שכיח אבל גם לא הכי נדיר שבעולם.

ראיתי לפניי שבועיים מונית, 406 (מודל 2003 עלתה לכביש ב 2004), דיי נדירה - מנוע HDI ! עם 200K ק"מ - ולא תאמין, כ-ח-ד-ש-ה !!! האוטו מבפנים דנדש ברמה כזו שגם מכונית מיד פרטית עם 20K ק"מ תחוויר לידה - ומבחינה חיצונית היא תגרום גם לרכב ממודל 2005 להחוויר לידה. פשוט רכב נדיר במצב עוד יותר נדיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איך מודל 03 עולה לכביש ב04, אם כבר בחודש מאי 04 כבר יש דגמי 05.. ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אין דבר כזה... בטח שיחקו עם המונה...

:wink:

בברכה,

גלעד

פורסם

לא התכוונתי ל 1.8 ליטר. ה406 2 ליטר בעלת ביצועים זהים לסיוויק 1.6 אוטומטית, וגם לא התכוונתי לסיוויק הישנה עם ה 125 כ"ס, אלא לזאת משנת 2000 עם 110 כ"ס. היתרון של ה406 מתבטא במנוע גמיש, החל מ 2000 סל"ד האוטו מושך בזריזות. כמו כן יש לזכור של406 יש הילוכים ארוכים (שני עד 130), ובכל זאת יש לה ביצועים זהים.

פורסם
איך מודל 03 עולה לכביש ב04, אם כבר בחודש מאי 04 כבר יש דגמי 05.. ? :roll:

אני רואה אתה לא בא מעולם העסקים... שמעת על מושג שנקרא "מלאי מת" או "מלאי מוקפא"?

מלאי מת- זה אומר שאין דרישה והסחורה עומדת.

מלאי מוקפא- מלאי ששמור לשעת חרום, למקרה שהביקוש עולה על ההיצע.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

SUBARU - אולי קשה לך להאמין שנוסעים במכונית 80K בשנה וחצי ? כנראה המושגים שלך לנושא שימוש במכונית שונים משלי. לענינו של דבר זו אכן התמונה הא-מ-י-ת-י-ת. לידיעתך קל מאד להגיע לקילומטראז/ כזה במשפחה שיש בה 4 שנוהגים, אוהבים לטייל בארץ, לבקר חברים ומשפחה ובמיוחד כשלא גרים במרכז אך רוצים/צריכים גם לעבוד שם וגם מדי פעם להינות שם.

(ולא מזיק גם איזה פזומט קטן)

פורסם

אני אישית יצא לי להעביר נסיעה על פיז'ו 406 דיזל מבאר שבע עד לאילת ולהסתובב קצת באילת

הרכב פשוט פנאן

נוח, חזק, מפנק, יפה, מרווח והבעלים גם אמר שהוא לא סובל משום תקלות מיוחדות

לפי דעתי כל מה שהרכב הזה צריך זה קצת יותר אמינות ולדחוף לו בתחת הנאה אחורית

ועם הגיר הידני זה משתלב בצורה מושלמת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
מי שעושה כל יום חיפה ת"א במשך שנה וחצי....קונה כבר דיזל.

אתה פשוט טועה.

קודם כל כי אני נוסע אפילו יותר, ויש לי בנזין.

הסולר כבר מאד יקר. בתור מי שקונה היום ביוקר סולר להסקה, אני יכול להעיד שבכל שנה אני משלם שקל יותר על ליטר. היום אנחנו עוברים כבר את הארבעה-שקלים-לליטר. התחלנו עם פחות משקל וחצי לפני ארבע שנים. האגרה עדיין יקרה.

ולכן הראו כבר לא פעם בעיתון שצריך לנסוע לפחות שלושים אלף כדי להשתוות. ובמקרה של הצרפתיות הגדולות זה גרוע יותר, כי גרסת הדיזל יקרה משמעותית עקב אבזור גבוה ומנוע מוצלח מאד. יתרונה הגדול בשידוך מצוין בין הרכב למנוע, אבל במקרה של ישראל זה לא כדאי.

לדוגמה, בזמנו הסי5 דיזל עלתה לפחות שלושים אלף יותר מהבנזין הקטנה 1.8.

• תוכן חדש...