Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבדוק שהמידות שלהם מתאימות לרכב שלך

ולבדוק שהם לא פגועים או מעוותים, בשביל זה רצוי בעל מקצוע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי התשובה היא לא.

אני אישית הייתי מעוניין לפני זמן קצר לקנות מגנזיום,המצב המשומש הכי טוב שהשגתי היה גרוע.

אני לא הבנתי כל כך בנושא הזה,אז לקחתי מישהו שמבין בזה,והוא אמר לי על מגנזיום מסויימים שגם אחרי האיזון

הם לא יהיו כ''כ טובים.

הבנתי שאם קונים ,אז קונים חדש.

פורסם
אז אתם אומרים שאין מצב ל"שפץ" ג'אנטים משומשים ע"י יישורם ואיזונם כך שיהיו כמו חדשים?
לא.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם אתה מעוניין בקניית ג'אנטים מגנזיום חדשים אז דבר איתי בה"פ ואני אכוון אותך למקום שמוכר סט ממש בזול

וחדש יש לך אחלה מבחר שם

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

בחלק ניכר מהמקרים דווקא כן ניתן ליישר ג'אנט שהתעקם, גם אם מדובר בחישוק סגסוגת.

לפעמים גם אין בררה, ואת הג'אנט שרוצים פשוט אי אפשר לקנות כחדש. בכל מקרה, אם הג'אנטים במחיר סביר ובמצב טוב, אני לא רואה סיבה שלא לקנות אותם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם צביקה פיק. רק לבדוק טוב טוב את כל הג'אנטים. במידה ואתה מאיזור המרכז גם אני יכול להמליץ לך על מקום שמוכר ממש בזול במידה ותרצה.

אופק.

• תוכן חדש...