Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלית ברירה אני צריך רכב זול למשוך שנתיים עד שיבואו כמה גרושים.

תקציב עד 18000 ש"ח. חשבתי על סופר רייסר או סקודה ניו פליסיה.

על הסקודה קראתי כבר לא מעט בפורום. מה דעתכם על הדייהו סופר רייסר שממדיו (למי שירד מzx סטיישן מפנקת) עשויים להתאים לי כרכב משפחתי. חוות הדעת צריכה לגעת בעיקר בעניין האמינות.

פורסם

אם אתה רוצה סופר רייסר יד ראשונה במחיר ז**ת כפרוייקט שיפוץ - פנה בה"פ

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אומנם הרכב מבוסס על אופל קדאט מסוף שנות ה-80 אך בתור רכב בסיסי הוא לא רע.

הוא יחסית גדול וצריכת דלק של 1:10 במשולב בקיץ עם מזגן. שימש אותי בצורה מעולה במשך כמעט שנתיים בזמן שירות צבאי. הרכב נסע כל שבוע פעמיים מהצפון למרכז וחזרה. אף פעם לא נתקע.

חשוב לתחזק בצורה נאותה אחרת הכל מתחיל להתקלקל. יחסית נוח, למרות בולמי זעזועים מזויעים שגורמים לרכב להתנהגות מסוכנת כמעט בכל סיבוב שלא נלקח במהירות סבירה.

הרכב שהיה אצלי הוא שנת 1994 1.5 הזרקה, גיר רגיל.

Veni Vidi Vici

פורסם

פורד אסקורט 97, התמורה הטובה ביותר לכסף במחיר זה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לגביי סופר רייסר: נהגתי על הרכב הנ"ל של חבר שנת 97. האוטו מגושם, שותה דלק כאמריקאית V6 (בסביבות 1:6בתוך העיר ללא מזגן והרכב היה תקין שחבר שלי בדק אותו) הפלסטיקה של האוטו על הפנים.

לגביי אמינות: ברכב הספציפי שאני נהגתי עליו הוא גילה אמינות שהרבה בעלי דייהו יגידו שאני הוזה כי אני יודע שלהרבה מכם האוטו הזה מירר את החיים: במשך 120 אלף ק"מ לא הוחלף קלאץ',אבל הוחלפו גומיות ציריות, הספידומטר נידפק ואני מדבר על אוטו שקרעו לו ת'צורה והמחוג של הסל"ד לא מבלה בדר"כ מתחת ל- 4500 סל"ד (במקרה הטוב), לכן אמינות כמו שכולנו יודעים, היא לא פרמטר הקבוע לכל המכוניות ומשתנה מרכב לרכב.

נוחות ומרווח פנים- אין על מה לדבר. אמנם הרכב מרווח מבפנים (כן, יותר מהקורולה) אבל כל מהמורה תרסק לך את החוליות. לזכותה יאמר שיש לה תא מטען ענקי.

ביצועים: המנוע מאוד הפתיע אותי לטובה, אני מודה, ציפיתי להרבה פחות. (המנוע הוא DOCH בעל 16 שסתומים ו-90 כ"ס, ולא SOCH בעל 8 שסתומים)

סיכום:

אני מאוד לא ממליץ על קנייה של הרכב הנ"ל, אל תתפתה למחיר הנמוך להשפיע עלייך, המחירון שלה צונח במהירות למטה בנוסף לכל החסרונות.

לא חסרות משפחתיות שתוכל לרכוש ב- 18 אלף ש"ח: רנו 19, פיז'ו 306 1.4 שנת 94, פיאט בראבה 1.4 שנת 96, סיאט קורדובה 94, יש גם את האפשרויות היפאניות שאני אישית לא הייתי בוחר בהן אבל הן עדיפות בהרבה על הסופר רייסר: ניסאן סאני 93, מאזדה 323 שנת 93.

הייתי גם חושב על מה שהציע לך הבחור שמעליי, אסקורט. אוטו מצויין ביחס למחירו וגם שנתון גבוהה!.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

תיסע רגוע והיא נחמדה ומפנקת

לא מתקרבת אפילו ל 1:6 אני עושה בתוך העיר 1:11-10 בערך ומחוץ לעיר 1:15.

לעומת זאת כאשר אתה מסתכל על ה120 מהצד הלא נכון הרכב נושך (וגם אז לא ממש).

למשל דוגמא מהיום: 260 ק"מ ב 20 ליטר (בערך) שזה 1:13 וזה בסדר גמור אם תחשיב את העובדה שמהירות הנסיעה השתנתה פקקים ואז 90-120 (:wink: ) והנסיעה היתה בעליות וכולי.

את אותה הנסיעה היתי עושה פעם ב15-17 ליטר

אטרקציות לאירועים

פורסם

חלקים בעלות ממוצעת

האמינות גם תלויה בטיפול שקיבל הרכב אצל הבעלים הקודם - אני למשל נפלתי על רכב של מישהו שעבד בשיטת "הכל בסדר כל עוד לא נפלה חתיכה" ואפילו שלרכב היה קילומטרז' נמוך - 81000 משנת 98 ויד ראשונה עדיין היו ברכב דברים שמצאתי מטרידים אבל כעת אני נוסע בראש שקט.

טיפול כל 10, לא יקר מדי ודי פשוט.

אתה צריך לחשוב על חלופות נוספות ממעמד דומה למשל: בראבו/ה,

אטרקציות לאירועים

פורסם
אומנם הרכב מבוסס על אופל קדאט מסוף שנות ה-80 אך בתור רכב בסיסי הוא לא רע.

הוא יחסית גדול וצריכת דלק של 1:10 במשולב בקיץ עם מזגן. שימש אותי בצורה מעולה במשך כמעט שנתיים בזמן שירות צבאי. הרכב נסע כל שבוע פעמיים מהצפון למרכז וחזרה. אף פעם לא נתקע.

חשוב לתחזק בצורה נאותה אחרת הכל מתחיל להתקלקל. יחסית נוח, למרות בולמי זעזועים מזויעים שגורמים לרכב להתנהגות מסוכנת כמעט בכל סיבוב שלא נלקח במהירות סבירה.

הרכב שהיה אצלי הוא שנת 1994 1.5 הזרקה, גיר רגיל.

הרכב שהיה לך הוא רייסר ולא סופר רייסר

• תוכן חדש...