Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה דברים.....

1.זה שאתה נוסע בתוך העיר כרגע לא אומר שהרכב פחות מתחמם או פחות מתאמץ, אלא להפך, רכב מתאמץ ומתחמם בתוך העיר יותר מאשר בנסיעה בינעירונית (בעיר אתה בולם\מאיץ כל פעם, נתקע בפקק וכו', בבינעירוני אתה נוסע במהירות קבועה פחות או יותר, יש זרימה של אויר קר למנוע וכו').

2.תחליף לנוזל קירור ייעודי.

3.תחליף מכונאי, לא לפני שתברר איתו אם גם באוטו שלו הוא שם מי ברז ורק בקיץ מחליף לנוזל קירור, ואם כן תשאל אותו כל כמה זמן יש לו פריצת מעברי מים......פשוט מכונאי חובבן (או מקצוען, כי הוא מכין לעצמו אחלה תשתית ע"י הרס של מנועים של אנשים= רווח בשבילו).

נ.ב

תשאיל מרוני את המכשיר למדידת כוחות G שהוא השתמש בו במבחן רכבים באוטו, ככה תוכל לבדוק באיזו מהירות יש פחות כוחות G ונוחות מירבית לנוסעי הרכב, על הדרך גם תוכל למדוד האצה ל-100, אבל בכלל עדיף לך לנסוע במהירות של 97.82 קמ"ש, כי ב-97.83 המקדם גרר שלך עולה ועדיף לך כבר לנסוע באוטובוס, וב-97.81 אתה תגיע לחיפה כעבור יום.

אגב, אם אתה יוצא מתל אביב לחיפה על 97.82 קמ"ש, ומחיפה יוצאת רכבת לת"א על 140 קמ"ש, איפה ובאיזו מהירות תפגשו וכמה כוחות G יופעלו על שניכם ?....

אם לא הבנת, אתה שואל שאלות קיטבג !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אל תשכח גם לנפח צמיג רזרבי, לקחת מים במיכלים לרזרבה ולדאוג לאוכל בקופסאות שימורים לדרך. לכל מקרה שלא יבוא.

אולי שווה לקחת גם כמה כלי עבודה בסיסיים, שאפשר יהיה לסיים את הראלי בהצלחה.

כולנו מאחוריך. מתפללים ומחזיקים אצבעות.

פורסם

החלפתי הרגע למים ירוקים.

המתדלק הראה לי שהמי ברז שהמכונאי שם לי כבר מעורבבים עם חלודה!

הוא אמר שעוד חודשיים כבר המנוע היה מתחיל לעשות בעיות אם לא היינו מחליפים את המים.

הוא שאב את המי ברז,מילא חומר מיוחד נגד חלודה ומילא מים ירוקים.

ושוב תודה רבה רבה לכולם!,חסכתם לרכב שלי בעיות מכאניות!

:\ רק חבל שאיזה דוסית מפגרת כשחניתי ליד המשאבת דלק,נסעה לימין הרכב שלי ודפקה את המראה וברחה

כל הפורום מחזיק לך אצבעות !

אל תתבייש להתחיל בקטן, גם קולומבוס התחיל את הקריירה בנסיעות מפ"ת לחיפה.

שיהיה בהצלחה ותעדכן אותנו איך היה!!

חח הרגת אותי
פורסם

זה באמת תרד הזוי מה זה המרחק הזה? איזה שטויות.

לי יש לנסר 91 מתוחזקת היטב והיא נוסעת לא מתפח תקוה לחיפה אלא מחיפה לאילת בלי שום בעיות וגם אם אני רוצה עוברת את ה170 קמ"ש בקלות אז מה זה השטויות האלה על איזה מהירות 90 או 100 תבדוק כמה דלק היא אוכלת בכל מהירות וזהו השאר כבר תלוי בך.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

ולי יש קליאו מתוחזקת (אמנם לא הכי טוב שיש חח) אבל אני עושה איתה פעם בשבועיים את אילת תל אביב לפעמים פעם בשבוע... עוד לא נתקלתי בבעיות יוצאות דופן, כמובן שאני מטפל בה הרבה עקב הקילומטרז' העצום הנוסף לה. אבל חוץ מהכביש המשובש של מצפה רמון שעלה לי כבר בכמה תקרים לא נתקלתי מעולם בבעיות. נסיעה רגועה נעימה של 4 שעות (לפעמים 3 שעות כשלילה ואין נפש מאות ק"מ ממך).

בודקים דברים בסיסים לפני: לחץ אויר, שמן מנוע, גיר, מים. ממלאים דלק ונוסעים.

קשה?

בעניין הדלק: בנסיעה רגועה ונעימה של הקליאו (הדומה לפיאסטה) במהירות 110 גומעת קרוב ל24 ליטר ל349 הק"מ. ובנסיעה קצת יותר מהירה זה כבר יוצא 34 ליטרים לאותם 349 ק"מ.

תרגום: 14 ק"מ לליטר נסיעה רגועה. 10 ק"מ לליטר נסיעה מהירה.

שורה תחתונה: סע בהילוך הגבוה היותר בסל"ד הנמוך ביותר כלומר 100 -110 קמ"ש אני לא יודע לגבי הפיאסטה שלך.

פורסם
ולי יש קליאו מתוחזקת (אמנם לא הכי טוב שיש חח) אבל אני עושה איתה פעם בשבועיים את אילת תל אביב לפעמים פעם בשבוע... עוד לא נתקלתי בבעיות יוצאות דופן, כמובן שאני מטפל בה הרבה עקב הקילומטרז' העצום הנוסף לה. אבל חוץ מהכביש המשובש של מצפה רמון שעלה לי כבר בכמה תקרים לא נתקלתי מעולם בבעיות. נסיעה רגועה נעימה של 4 שעות (לפעמים 3 שעות כשלילה ואין נפש מאות ק"מ ממך).

בודקים דברים בסיסים לפני: לחץ אויר, שמן מנוע, גיר, מים. ממלאים דלק ונוסעים.

קשה?

בעניין הדלק: בנסיעה רגועה ונעימה של הקליאו (הדומה לפיאסטה) במהירות 110 גומעת קרוב ל24 ליטר ל349 הק"מ. ובנסיעה קצת יותר מהירה זה כבר יוצא 34 ליטרים לאותם 349 ק"מ.

תרגום: 14 ק"מ לליטר נסיעה רגועה. 10 ק"מ לליטר נסיעה מהירה.

שורה תחתונה: סע בהילוך הגבוה היותר בסל"ד הנמוך ביותר כלומר 100 -110 קמ"ש אני לא יודע לגבי הפיאסטה שלך.

תודה רבה,אני חיכיתי למישהו שייתן דוגמא כמוך עם רכב דומה.

:)

פורסם
תודה רבה,אני חיכיתי למישהו שייתן דוגמא כמוך עם רכב דומה.

:)

אני תוהה... האם יש פה עוד בעלי רכבים אשר עוברים מרחקים כאלה באופן קבוע...?

פורסם

חלילה! :lol:

אף אחד לא עולה על הרכב שלי נבסיעות בין עירוניות. אני נוסע תמיד לבד ובלילה. והדבר היחיד שמצטרף אליי זה המערכת.:wink:

אה דיברת אליו... שיהיה

פורסם

על הוולוו 240 (שמלאו 27 שנים לעלותה על הכביש לפני כשבועיים) כבר הפסיקו השכנים לצחוק.

לפני זמן מה, התפוצץ הרדיאטור ברכבו של אחד משכניי הקרובים שהיה אמור לנסוע לצפת לסוף שבוע.

פגשתיו וראיתי שפניו אינם כתמול שלשום, והוא סיפר שעקב העובדה שלא יספיק לתקן את הרכב הו מוותר על הנסיעה.

מיד הצעתי לו את הוולוו הצהובה שלי.

הוא הסתכל עליי במבט מופתע - ושאל אם אני חושב שהרכב מסוגל לעשות את הדרך לצפת...

עניתי שהוא לא רק מסוגל לעשות את הדרך הלוך - אלא הוא אפילו יחזיר אותו בביטחה.

וכך היה.

הרכב עשה כ-550 ק"מ בלי לצייץ בכלל.

אגב בפורום אספנות יש חבר שנוסע עם וולוו 74 לכרמיאל אחת למס' שבועות בלי בעיות מיוחדות.

לסיכום: אם הרכב מתוחזק הוא יכול להיות גם בן 50 שנה ויעשה את הדרך בלי בעיה.

רכב שאינו מתוחזק כיאות ולא משנה מה גילו, מקומו בחניה / מוסך ולא על הכביש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...