Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לבקש עזרה בנוגע לשתי בעיות באוטו: (רנו מגאן 97, ידני, 5 דל', 1.6 RT)

1. (מופיעה מדי פעם בזמן האחרון) בפניה מאומצת (נראה לי רק שמאלה, אבל אני לא בטוח) - אני שומע לפעמים מין סוג של נקישות כאלה מהצד השמאלי קדמי של האוטו... (אני מניח מאזור הגלגלים)... הנקישות דיי מהירות, ועוברות אחרי כ4-7 נקישות... (לא בכל פניה מאומצת שומעים את זה).

2. (התחיל להופיע רק לפני יומיים) - כשאני נוסע בהילוך כלשהו ונותן פול גז - האוטו כאילו מתחיל להשתנק, ולקפוץ קצת (כאילו זרקתי גז ולחצתי שוב על הגז מספר פעמים)... זה קורה בעיקר כשאני בהילוך יחסית גבוה (נגיד נוסע ב60 - ברביעי, או 40 בשלישי ונותן פול גז). אבל גם בהילוך המתאים לפעמים התופעה מופיעה...

אציין רק - שלפני זה הכל היה בסדר, ואפילו ברביעי ב60 קמ"ש - האוטו פשוט היה מעלה מהירות לאט, אבל לא היה נשנק.

האם למישהו יש רעיונות?? התנסה בחוויה דומה??...

(אם אני לא טועה - הבעיה השניה הייתה לנו כבר פעם, ובמוסך אמרו שנסדקה תושבת מנוע... אבל אני לא בטוח שזו הייתה הסיבה.)

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

נקישות,ציריה פגומה,או אין קפיץ שלוחץ על הדיסק ברקס.

חוסר סחיבה.

חיבוריי קונקטורים,רילאים.

סחיבת אוויר,וקום.

קווי הדלק,נזילות,פילטר דלק.

חיישן טמפר" (מים) ב- 20 מעלות התנגדות 3000-4000 אום.

ב-90 מעלות, 200-270 אום.

חיישן טמפר" (כניסת אוויר) ב- 20 מעלות, 3000-4000 אום.

ב- 40 מעלות, 1300-1600 אום.

(יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן...):roll:

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...