Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש לי קבלות ואת הרשיונות שלו על המנוע וההחלפה מתבצעת במוסך מורשה?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

כשאומרים חוקית לא מתכוונים לעניין העבודה , אתה יכול להרכיב באותו רכב רק מנועים שיצאו עם הרכב הספציפי הזה מפס היצור.

פורסם

שלום.

מותר להכניס את המנוע רק מה סתם חבל כי הוא לא יתפקד כויטק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

מותר להכניס את המנוע רק מה סתם חבל כי הוא לא יתפקד כויטק.

בברכה בני ל.

הוא יתפקד כVTEC אם העבודה תעשה כמו שצריך וזה אומר להחליף את כל צמת החוטים והמחשב.

האצ'בק 99 הגיע עם מנוע 1400

מנוע הVTI הוא 1600

משרד הרישוי לא יתן לזה אישור

Scooby WRX

פורסם

אפשרי בהחלט. אל תישכח שצריך גם גיר צמה ומחשב תואמים. גם אני מתכנן על הפרויקט עוד חצי שנה בערך. צור קשר בפרטי אני מוכן לעזור בכיף, (כולל עם אנשים שמרכיבים ומאשרים.)

אופק.

פורסם
אפשרי בהחלט. אל תישכח שצריך גם גיר צמה ומחשב תואמים. גם אני מתכנן על הפרויקט עוד חצי שנה בערך. צור קשר בפרטי אני מוכן לעזור בכיף, (כולל עם אנשים שמרכיבים ומאשרים.)

אופק.

שלום.

לא שווה את הבלגן יותר זול להחליף רכב אבל כול אחד רואה דרך המשקפיים שלו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני .לפי דעתי אתה טועה. אז בישביל מה בכלל לשפר רכב? גם ככה לא מחזירים את ההשקעה, לא חוקי והרבה כאב ראש לא? מנוע של vti על הונדה האצ'בק שנת 99 יושב מצוין ונותן יופי של ביצועים בקו ישר (גם לאיביזה טורבו או אמפרזה gt. מניסיון) בהונדה יש לך 2 אפשרויות, או לגדוש ב 15k בערך או להחליף מנוע בערך באותו מחיר. מנוע אטמוספרי בדרך כלל הרבה יותר אמין וניתן לאשר.

לדייויד- אתה מתכוון למנועים של האינטגרה? כי אם כן אז אי אפשר לאשר אותם לצערתי

אופק.

פורסם

fish, טעות בידך.

B16 בא עם 150-160 כ"ס

קח D16 ותשקיע עוד 15K תקבל 200-250 כ"ס.

או קח D16 ותשקיע 30-40K תקבל 300-400 כ"ס.

עדיף D16 משופר מאשר B16 סטנדרתי

לפי דעתי טעות מי הופך מ D1* ל B16 להשקיע בין 10-15K בשביל מנוע שאין לו חלקים בארץ ותוספת של 70-35 כ"ס ???, עדיף ללכת על כול הקופה אם מתחילים פרוייקט רציני.

Accord Type R - JDM H22A

Civic EG6 SiR-S - JDM B16A

• תוכן חדש...