Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קנגו לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הפעם השלישית החודש שאני מנסה להניע את האוטו ולא מצליח.

ברכב לא מותקן אזעקה או קודן אלא רק האימובילייזר המקורי (במפתח).

אני מכניס את המפתח ומסובב את הסוויץ' הלוח שעונים נדלק כרגיל והנורה של השמן מהבהבת (מעין הבזקים מהירים) בליווי של מעין קליקים מוזרים. אני מוציא את המפתח אבל כל האורות של לוח השעונים נשארים דולקים (רק כאשר אני סוגר את דלת הנהג הם נכבים). בזמן שאני מנסה להניע אין רעש של סטרטר,שומעים רק קליקים.

בפעמיים הקודמות הזמנתי שירות תיקוני דרך ותוך כדי משחק עם הפיוזים איכשהו זה הסתדר. הייתי אצל חשמלאי לאחר מכן שאמר שמכיוון שהבעייה לא מופיעה אז הוא לא יכול לגלות את המקור.

ניסיתי עכשיו לשחק עם הפיוזים, ניתקתי מינוס וחיברתי חזרה, ניסיתי להניע עם מפתח ספייר, ניסיתי גם כבלים.

יש למישהו רעיון?

תודה מראש לכל העוזרים,

אסף

פורסם

הייתי מחפש טוב טוב שאריות של אזעקה מימים עברו,

לחילופין לחבר סקנר בתקשורת לרכב ולראות האם רושם קוד תקלה מה "כואב" לו, אם לא אז לבדוק במידע נתונים באותו סקנר , נתונים קיימים .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...