Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומד לפני רכישת סאב ואני מתלבט בין הדגמים הבאים בלבד:

1. INFINITY R1000BT

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R1000BT&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap

2. JBL CS1000B

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CS1000B&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177

איזה סאב יותר עדיף? איזה איכותי יותר? איזה מדוייק וכ"ו?

למישהו יש ניסיון עם הסאבים הללו?

המגבר הוא של אוריון דגם 4004! וחיבור הסאב יעשה על ידי גישור.

תודה מראש!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אז ככה קודם כל הסאבים הנ"ל שהזכרתי הם בגודל של 10 אינצ'...לכן זה הגודל שאני מחפש לא כמו הקיקר שהזכרת (COMP) שהוא 12 אינצ'.

דבר שני האינפיניטי יעלה לי בסביבות 500 ש"ח והJBL יעלה משהו כמו 420 ש"ח.

אז לכן אני רוצה את הייעוץ על שני הסאבים הללו! אם אתם חושבים שהם בכלל לא מתאימים לנתונים של המגבר שלי-האוריון 4004 אז לא תיהיה לי בררה אלא לחפש משהו אחר!

אנא תגידו לי שאוכל להסתפק באחד מהם...מה אתם חושבים???

אודה לכם על העזרה

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אין קול ואין עונה???תעזרו לי בבקשה!

פורסם

הם לא ממש שווים לדעתי פחות או יותר הם אותה רמה

אם כבר סאב של 10 אינץ תלך על רוקפורד

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2

:twisted:

פורסם

"הם לא ממש שווים לדעתי פחות או יותר הם אותה רמה" שמעת אותם, או שאתה סתם שומע עם העיניים?

את האינפיניטי שמעתי ולא אהבתי, לא מספיק מורגש ולא יורד מספיק נמוך לדעתי

את הJBL יש לחבר שנהנה ממנו מאוד, אני אישית לא שמעתי עדיין...

בשיפוצים

פורסם

אחלה...אני גם חשבתי יותר בכיוון של ה JBL אבל השאלה אם הוא מתאים למגבר? (אוריון 4004) הו יחובר בגישור!

???

פורסם

אני רוצה קצת להתעלק על התרד כדי לא לפתוח עוד אחד, שיתפסף לרבבות הקיימם בקשר לבחירת סאב.

בחירה בין כמה שיוגברו עי: LANZAR HGT 434

P1

פניקס גולד R

Jbl gto 1202D

כולם נמכרים בערך במחיר של 500.

אן שכדי להוסיף כ 200 ש"ח ולרכוש P2?

דבר די חשוב בבחירה,אני רוצה שהתיבה שתתאים לאחד מהם תיהיה לא ממש גדולה בערך 50 ליטר.

פתוח גם להצעות אחרות.

תודה.

• תוכן חדש...