Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CERWIN VEGA V-MAX VS L5

smax
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב תשמע אני אחרי וידוא מוחלט של העניינים...

הסאב הזה לא 600 RMS אתה מוזמן להתקשר לתומר מאוטופרט ותראה שאני צודק...

התקן מאוד משנה יכול להיות שלפי התקן שרשום הסאב שלך 2000 RMS ותזרים לו 2000 אבל בפועל בתקן שמותאם למגברים שלך והכל הסאב הוא 300 RMS ולמעשה שרפת אחלה סאב שהוצאת עליו את מיטב כספך זה סתם דוגמא אחת מתוך רבות למה מאוד משנה להסתכל על התקן...

יש טעות באתר של סרווין וגה אתה יותר ממוזמן לבדוק אותי...החברה לא מרמה אף אחד היא פשוט רושמת ש600 RMS הסאב יכול לספוג אבל תחת מגבר שמספק 600 באותו התקן של הסאב...

זה בולשיט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפני דקה דיברתי עם מנהל מכירות של אוטופרט אודי שאמר בצורה ברורה שסאב CERWIN VEGA V-MAX החדש של שנת 2006 הוא 600 RMS.

MDMA תפסיק לפרסם מידע כוזב ומוטעה.

אם לדעתך הסאב לא עומד על 600 RMS אז תציין זאת אבל אל תפרסם עובדה שסאב הוא לא 600 RMS וישנה טעות באתר הבית של CERWIN VEGA.

פורסם

אודי גם לא יגיד לו את זה מהסיבה המאוד פשוטה שהוא רואה שמדבר איתו מישהו שמתלהב מוואטים...

ברגע שהוא ישאל אותו באיזה תקן הוא יראה שאני צודק...

בכל אופן אני לא במסע שיכנועים וזה מתחיל להמאס עליי בהצלחה בקניית הסאב החדש...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA תפסיק לספר סיפורים על התקן " המיסתורי " שאתה לא יודע אפילו את שמו.

אודי מאוטופרט אמר שהסאב לא מדורג לפי שום תקן חדש.

בפעם השלישית תן הוכחות: שם של התקן או תמונה או משהו.

פורסם

ממקור אישי, אני יודע שמיכאל או בכינויו MDMA עובד עבור אחת מהחברות המתחרות של סרווין (לצורך העניין קיקר) ולכן מנסה לדברבן את הלקוח התמים לקנות את הקיקר!!!!!!!!!!!!!!!

הוא טוען טענות שוא בכדי להטעות את כולכם ונותן תירוצים מטופשים בכדי לנסות להוריד מערך הסרווין ווגה הזה!!!

ולמי שלא שם לב אני מדבר בציניות מוחלטת, אני לא מבין מה הקפיצה הזאת על מיכאל שמנסה רק לעזור?

למה כל כך קשה להאמין בזה? ייתכן שיש איזה הטעיה מכוונת כלשהי שמתבססת על הלקוח התמים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הכל טוב ויפה אבל דבר אחד נכון

עד שלא יגידו פה שהסאב הזה מדוד ב600 וואט באיזה תקן מתירני כמו DIN....הסאב הזה הוא 600 לכל דבר, אכן הייתי מעוניין לדעת מה הוא התקן הכלכך מתירני שמכפיל את העוצמה...

פורסם

smax

לך על הוי מקס כשתקבל את הקופסא תעדכן אותנו...

או שתזרים לו 600 RMS תנסה אותי ותראה מה יקרה לסאב...

אני הזרמתי לו 450 הסאב עוד שניה התפחלץ...

אין לי פה שום אינטרס לכיוון אף חברה הבאתי לידיעתך נתון שנודע לי כשקניתי את הוי מקס שלי...

פורסם

לגבי קניה - אם אני אחליט לקנות אותו אני אלך לחנות , יחבר אותו למגבר שלי ויבדוק.

מיכאל אמרת כבר כמה וכמה פעמים שהסאב לא עומד ב600RMS לדעתך - כולם הבינו

מה שאני ועוד כמה אנשים רוצים זה שם התקן שכתוב על הקופסא .

אתה קנית את הסאב הזה ובטח יש לך קופסא שעליה רשום שם התקן אז צלם ותראה לכולם.

* בפעם רביעית - אם יש הוכחות תציג אם אין תשתוק.

פורסם

לא קניתי את הדגם הזה כי לא חיפשתי אותו וכשראיתי שרשום 600 RMS בתקן מוזר עוד יותר לא חשבתי בכיוון...

קניתי את הדגם הישן יותר עם הממברנה האדומה...

אני לא חייב לך לא הוכחות ולא כלום אז תוריד הילוך בזריזות...

נתתי לך טיפ בא לך קבל אותו לא בא לך אתה מוזמן להוציא כספים הפסקתי להגיב פה זה כבר מתחיל לעצבן אותי...

פורסם

מה שווה הטיפ שלך אם אין לו גב ?

אתה רוצה שכל קוראי הפורום הזה יאמינו לך כי אתה בחור טוב שרוצה להזהיר אותם לא לקנות את הסאב הזה כי משקרים לנו. מי משקר ?

לפי מה שאמרת: אתר הבית של CERWIN VEGA משקר לנו

גם מנהל מכירות של אוטופרט ( יבואן מורשה / יחיד בישראל ) משקר לנו

רק אתה אומר את האמת וצריך להאמין לך למרות שאין לך הוכחה או הסבר הגיוני.

אין לי שום דבר נגדך ואני לא מחפש לצאת צדיק אבל אתה מבין שאתה לא נשמע אמין בכל הקטע הזה ?

פורסם

אנשים בעייתים ...

הבן אדם נתן טיפ , עצה והכוונה ... מי שרוצה שיקח לתשומת ליבו ומי שלא רוצה לא צריך לשחק אותה הסגן של אלוהים .

אתם אומרים שהבן אדם עובד עבור קיקר , והוא עצמו קנה סריון וגה ... אתם כ"כ איטיים שאתם לא מבינים את הרמז ?

ואני אומר ... דיי לסמים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...