Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

היום הייתי במוסך ודיברתי עם דוד שלי לגבי הוספה של K44, הוא אמר לי שזה מיותר להוסיף לקרבורטור אלא הוא מתאים למערכת הזרקה ועליה הוא עושה עבודה טובה.

השאלה שלי אם מישהו כאן השתמש בזה בקרבורטור והרגיש שיפור בסחיבה ובביצועים?

פורסם
K44 הוא חומר מצוין לחשבון הבנק של המוכר. מעבר לכך הוא מיותר גם בקרבורטור וגם בהזרקה.
יש המון אשכולים שיתווכחו איתך.

מצד שני, יש גם המון שרשורים שיתמכו בך.

אני כבר לא יודע מה לחשוב. אני כן יכול לומר, שאצלי זה נתן שיפור (שנמדד לאורך זמן) בתצרוכת הדלק.

פורסם
]K44 הוא חומר מצוין לחשבון הבנק של המוכר[/b]. מעבר לכך הוא מיותר גם בקרבורטור וגם בהזרקה.
האמת שזה גם הגדיל את חוג לקוחתי, בכך שזה גרם לסתימות דלק וקרטועים ברכב לאחר שהקרבורטור נסתם, והמנוע כבה !

יש לציין שמרZVIH כוון CO אצלי, ולמרות שתצרוכת הדלק אצלו היתה טובה גם כך, חל שיפור נוסף לאחר הכוון , וזאת בלי קשר לתוסף !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני יכול לתת עצה בחינם למי שרוצה:

לא להשתמש בשום תוסף.

לא לדלק,לא לשמן,לא לכלום, הכל שטויות במיץ עגבניות.

רוצה להשקיע בשמן - שים שמן איכותי יותר (את סכום התוסף תוסיף בשמן יותר טוב) ותחליף לעיתים תכופות יותר.

לגבי תוסף לדלק, תחסוך 4 פחיות של K44 ותעשה בכסף ניקוי קרבורטור כמו שצריך.

מעבר לזה הכל שטויות וגם אם משפיע, הכל זה רגעי ופסיכולוגי.

פורסם

לפני שמכרתי את הסוברית שלי שמתי פחית של K44 ולאחר חודשיים הלך מנוע אני לא יודע אם זה בגלל K44 אבל זה תרם בטוח הרכב היה ישן שנת 88 ( עם קרבורטור) לך תדע מה זה עשה למנוע

ואולי לא ........

לרכב השני שלי שהוא הזרקה זה עשה פלאים ( בלנו 97 )

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

פורסם

אחרי תגובתי זו , יקפצו עלי כל המקטרגים, זה בסדר, :

צר לי לקרא מה שכתוב כאן , פשוט צר לי ו....עצוב מה שכתוב כאן, פשוט עצוב,

אני לא יודע אם זה חוסר הבנה , חוסר נסיון, הדחקה, חוסר ידע כיצד להשתמש במוצר ומתי, ועוד..

דוגמא ל44K "לא שווה או כמעט לא שווה"

ה 44K לא שווה מאום בכל המצבים בהם אין צורך בו. נקודה.

כאשר רוב רובם של בני ישראל והעולם אשר נוסעים בצורה "נורמלית" ותקועים בפקקים ,מצטבר פיח בראש המנוע וטיפול נכון ב 44K במרווחי זמן נכונים ובשיטות טיפול מתאימות, משפר גם משפר, לעיתים מחולל חצאי ניסים.

אז בין לפסול את החומר לבין לדעת מתי להשתמש בו ובאיזה אופן, ולאיזה מטרה ,

יש הבדל גדול.

נכון צביקה שאוטו שיש לו קרבורטור מה שאומר שהוא בין 15 שנה בממוצע , לכאן או לכאן, ואשר לא טופל ב 44K ,אז עדיף באמת כבר לא למלא במיכל כי הנזק האפשרי גדול מהתועלת , מה שכן, היה יותר מרצוי לבצע לו אנפוזיות 44K לניקוי תאי שריפה ושסתומים מפיח, ואז התוצאות של העבודה הנהדרת (וכן אני רציני ויודע זאת) היו מתעצמים!.

ברכבי הזרקה בהם אין כיוונים, השפעות הפיח , קיימות, ולעיתים מהותיות.

אפילו השפעת סוג המצת (פלגים) מהותית! (גם אם בטבלאות ההשוואה , התואמים מתאימים)

בקיצור ולעניין, ולמען שלום בית...:

יש מקרים בהם ה44K אינו יעיל, יש מקרים בהם יבצע חצאי ניסים, וברכבים ישנים עדיף לא להשתמש בו, אלא אם יודעים כיצד ולא דרך המיכל דלק, ובעיקר כנגד פיח בראש מנוע ובשסתומים.

בכל מקרה, שימוש בתכשיר הינו לאחר איתור וזיהוי בעיות מסויימות אף מצריך תיחקור בעל הרכב / הנהג, באופי הנסיעה והדרך, ואופן הנהיגה , רגועה או אגרסיבית על הגז.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

צביקה, סיפור במיוחד בשבילך על 44K.

רנו קליאו 2002 ידנית, 60 אלף קילומטר.

מידי פעם היו בעיות בהתנעה, פעם אחת זה הגיע למצב שהאוטו התניע רק בדחיפה ויצא קצת עשן שחור מהמפלט.

התקשרנו לבני.ל אשר שלח אותנו למוסך של חבר שלו.

במוסך אמרו חבל להתחיל להחליף חלקים, נסה קודם באפשרות הזולה ביותר,שים 44K אם לא יעזור, תחזור.

לאחר ששמנו פחית 44K האוטו מתניע עכשיו כמו גדול, תמיד על הפעם הראשונה בלי בעיות ומיידית.

מה תגיד על זה?

(זאת הפעם הראשונה שנעשה שימוש ב44K ברכב)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היי,

מדובר על גולף שנת 2000 מטופלת עם 50K , פעם ב-10K אני מוסיף K44 במדויק לפי הוראות היצרן על מיכל מלא !!

מאז שהתחלתי להשתמש בתוסף יש שיפור משמעותי בהתנעה וגם בתגובת הדוושה.

איזה כייף לי :)

פורסם

דני זומרשטיין ידידי ועמיתי שלום רב!

למרבה הפלא אני מסכים איתך עם כל מילה!

אופל אסטרה ומרק 10 .על כל כלל יש יוצא מן הכלל, ולכן אין להשליך מכך, שכל שימוש בתוסף כלשהו, מחולל פלאים, על כל דוגמא שתתן על שיפור משמעותי, אני אתן לך 10 דוגמאות הפוכות, ומרק לפי תגוובתיך בפורום, ניכר לעין הידע וההצמדות להוראות היצרן, אשר מונעות מגרימת נזק למכוניתך,

אך הדגש הוא שהתוסף מיועד לרכבים מוזרקים, דרך אינפוזיה, ולא דרך הטנק הדלק, ולרכבי קרבורטור הוא רק גורם לסתימות דלק, קירטועים, ולכבוי הרכב בסרק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בעניין התדלוק במיכל לרכבים ישנים צביקה צודק ב100%.

הK44 לא לוקח שבויים ומוציא הרבה גיפה מהמיכל ומהצנרת לכיוון הקרבורטור/מזרקים.

ברכב אשר מיכל הדלק בו חדש אין כמעט משקעים לכן יותר בטוח להשתמש בK44 אבל בכל מקרה אני הייתי חושש ברכב קרבורטור מפגיעה באטמי המערכת כי K44 הוא בעיקר נפט ולכן אינפוזיה של נפט מציגה תוצאה נחותה אך דומה.

פורסם

אני רוצה לומר שלפי ספר הרכב של האימפרזה היצרן ממליץ ואף מחייב להוסיף את התוסף האמור כל טיפול (25K או שנה) בכל אופן אצלי לפני כמה חודשים ביצעתי אינפוזיה לסעפת היניקה - לא חשתי בשיפור! כנראה לא היה אצלי פיח - חוץ מזה נסיעה בינעירונית בסלד בינוני-גבוה תפרק את הפיח גם כן. גם אחרי הוספת התוסף בטיפולים איני מרגיז הבדל, אכן כל מקרה לגופו ולא תמיד יש מקום להשתמש בתוסף.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

כל עוד הוא לא עובר במערכת הדלק נזק הוא לא יעשה כל כך למעט זיהום השמן אבל בכל מקרה שמים אותו לפני ההחלפה.

פורסם

צביקה,

נכון אני מקפיד לעבוד לפי הוראות היצרן (לא הייבואן צ'מפיון) כמו יקיי עד גבול מסויים.

1000 מהנדסים 'יקיים', שתיכננו ובדקו האם מוצר X מתאים או לא מתאים לרכב ,עדיפים על ניסיון של מישהו שכותב "השתמשתי ב-K44 וזה הרס לי את המנוע".

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...