Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת PPI היא חברה מאוד איכותית בתחום מגברים במיוחד...

לא חסר להם סאבים טובים...והקומפוננטים שלהם כם מרגה גבוהה מאוד אפילו (אומנם לא HI END אבל מי שמחפש היי אנד, יודע היכן לחפש...ויודע שזה עולה הרבה יותר מקומפ' טוב)

המחיר הנ"ל הוא לא רע בכלל...במיוחד עם העובדה שמוצרי PPI בכלל לא זולים (גם בחו"ל)

את הסט הנ"ל לא שמעתי...אבל נראה חזק ואיכותי מאוד..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני לא מחפש HI-END בעיקר בגלל חוסר כסף

אבל האם הקומפוננט הזה שווה את המחיר שלו כפי שרשום?

Component: Orion p5.2 100 RMS

Sub: Phoniex Gold Octan R12 250 RMS

Amplifier: JBL GTO 75.4 104RMS X 4

פורסם

שווה ת'מחיר כן...

אבל צריך הגברה מתאימה , פשוט הבנתי מהאתר של PPI שהסט הנ"ל עובד ב- 3 אוהם..

אז אתה זריך מגבר שיהיה יציה ב- 3 אוהם ושיתן כ- 170W RMS...

פורסם

אה באמת ? לא ידעתי את זה..

זה אומר שעם המגבר JBL GTO 75.4 הוא לא יוכל לעבוד?

פורסם

הוא יוכל...

אחלה קומפוננט באמת זה משהו ששווה את הכסף אני אהבתי אותו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
שווה ת'מחיר כן...

אם לא שמעת את הסט איך אתה יכול לטעון שהוא שווה את המחיר ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה אני יגיד לך ofer_dotan אני באמת לא שמעתי את הסט של PPI...

אני אומר שהוא שווה מכייוון שהוא שייך לחברה גבוהה מאוד ומחירו מאוד סביר... (וגם לפי הרגש כמובן...אני יודע מתי אני רואה משהו איכותי....ומתי מולי נמצא מוצר זבל)

פורסם
הוא יוכל...

אחלה קומפוננט באמת זה משהו ששווה את הכסף אני אהבתי אותו...

מקודם רשמו שהוא עובד ב3 אום?

אז על כמה אום הוא עובד אם מישהו יודע?

והאם באמת המגבר גי בי אל יוכל להחזיק אותו כמו שצריך ?תודה

פורסם
מה אני יגיד לך ofer_dotan אני באמת לא שמעתי את הסט של PPI...

אני אומר שהוא שווה מכייוון שהוא שייך לחברה גבוהה מאוד ומחירו מאוד סביר... (וגם לפי הרגש כמובן...אני יודע מתי אני רואה משהו איכותי....ומתי מולי נמצא מוצר זבל)

פששש, אני מבין שניחנת ביכולות על טבעיות לתת חוות דעת על רכיב שלא ראית ולא שמעת מעולם...

אגב, אתה ממש מוזמן לראות כמה רכיבים "מופשטים" כלומר ללא תיוג , אני אשמח לקבל חוות דעת "מקצועית" עפ"י טביעת עין שלך...

או במילים אחרות זה שזה בא מחברה מוכרת לא אומר שזה דווקא איכותי...

או במילים יותר ברורות, מה שניסו להגיד לך , יותר נכון מה שעופר "רומז" לך "בעדינות", זה שאם אין לך מושג,ולא שמעת\ראית\מיששת\הרחת\טעמת אין לך את ה"מנדט" לתת חוות דעת, אלא אם כן אתה משתמש בחוש השישי שלך...

לי אין חוש עכביש, ואני משתדל לפחות לשמוע ,כאשר מדובר על רמקולים...

under construction..

פורסם

או קיי הבנתי שכולם כאן בפורם שמעו את כל הסטים שבעולם...ורק לפי זה יכולים לייעץ על סט טוב או לא..?

בכל אופן אני לא מתכוון להתווכח כאן עם אף אחד על שיטות השיכול שלי...

וחוץ ממני היו עוד שאמרו שהקומפ' הנ"ל של PPI ממש שווה ת'מחיר שלו...

אז שפותח ההתרד יחליט כבר מה לבחור...ולגבי שאלתו..

המגבר JBL GTO 75.4 יוכל לספק את הסט הנ"ל... הרי המגבר מוציא 104 W RMS ב- 4 אוהם ....והוא גם יציב ב- 2 אוהם (וגם מספק יותר RMS ב- 2) ולכן ב- 3 אוהם המגבר גם יציב ויספק קצת יותר עוצמה מאשר ב- 4...(שזה טוב ממש לסט הנ"ל שיכול לקבל 170 W RMS)

פורסם
או קיי הבנתי שכולם כאן בפורם שמעו את כל הסטים שבעולם...ורק לפי זה יכולים לייעץ על סט טוב או לא..?

המגבר JBL GTO 75.4 יוכל לספק את הסט הנ"ל... הרי המגבר מוציא 104 W RMS ב- 4 אוהם ....והוא גם יציב ב- 2 אוהם (וגם מספק יותר RMS ב- 2) ולכן ב- 3 אוהם המגבר גם יציב ויספק קצת יותר עוצמה מאשר ב- 4...(שזה טוב ממש לסט הנ"ל שיכול לקבל 170 W RMS)

אוקיי תודה שענית לי על השאלה במקום סתם להרוס את הנושא ולהמשיך להתווכח.

פורסם

תגיד לי, אתה היית מקבל חוות דעת שכזו?

לפי מה בדיוק אתה קובע? ולשאלתך, לא כולם שמעו את "כל הסטים שבעולם" ולכן אינם מגיבים.. וכן,

רק לפי האזנה לרמקולים מחליטים אם הם עונים לצרכים שלך, או לאו. נתונים יבשים כ"א יכול לקרוא.

"שווה את המחיר שלו" הוא שיקול של תמורה-מול-מחיר. ז"א: סאונד, עמידות, ואחריות, מול כמה זה עולה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
תגיד לי, אתה היית מקבל חוות דעת שכזו?

לפי מה בדיוק אתה קובע? ולשאלתך, לא כולם שמעו את "כל הסטים שבעולם" ולכן אינם מגיבים.. וכן,

רק לפי האזנה לרמקולים מחליטים אם הם עונים לצרכים שלך, או לאו. נתונים יבשים כ"א יכול לקרוא.

"שווה את המחיר שלו" הוא שיקול של תמורה-מול-מחיר. ז"א: סאונד, עמידות, ואחריות, מול כמה זה

עולה.

על שאלתך האם הייתי מקבל חוות דעת כמו שלי...אז התשובה היא לא הייתי סוגר על דעת של בן אדם אחד...פשוט..הרי בפורום כאן יענו לך עוד אנשים חוץ ממני...

ואני לא סתם אמרתי "סט שווה" ראיתי את המחיר של הסט הנ"ל מקומות אחרים והיו קצת מוגזמים...

ואני גם לא הסתרתי את העובדה שלא שמעתי את הסט...

אז אין לכם מה לומר נגדי..

• תוכן חדש...