רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הכי אירוני ש למקום הזה הם קוראים UNIVERSITY , מזכיר קצת את המפגש באוניברסיטה אצלנו העלתי רק תמונות של רכבים שלא הספקתי לצלם פעם שעברה כמעת כל מיש שהיה פעם שעברה הגיע הפעם הנה האלבום הקודם למי שלא ראה. והנה מיום שישי האחרון. HIGHLIGHTS: האמר שנירכש מהצבא - עם המכונת יריה !! בונים בבית ועולים איתו לכביש ציבורי (יש לו לוחית רישוי) הגיע לשם עם הדראגסטר הזה בנסיעה מייד העלה אותו על ג'ק ובוקים כדי שהצמיגים לא יקבלו צורה כיסא עם מנוע ! הבחור הזה מתחנן לבעלים של הלמבו שיתן לו לשבת באוטו אבל כשהתקרבתי לשם הצלחתי לשמוע שהוא אומר לו שהוא לא נותן לאשתו לשבת באוטו אז אני ירדתי מהרעיון לבקש ממנו. ד…
הודעה אחרונה מאת ilan 206, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו שמע משהו על מצלמת מהירות קבועה על כביש 90 באזור צומת יסוד (יסוד המעלה, איילת השחר)?
הודעה אחרונה מאת ALEXBMW, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים על נסיעה מירושלים לאילת וחזור עם פיג'ו 205 ג'וניור 89 בעלת נפח מנוע של 1100 במצב סבבה. אבל בחיים לא הוצאתי אותה מחוץ לעיר. תסחוב אך ורק על פי הנתונים הללו? ואיזו דרך לפי דעתכם מירושלים תחסוך לי עליות נוראיות?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אשמח לפתרונות יצירתיים כמובן עדיף לא דרך ישובים בעייתיים.
-
לפני כשבוע מכרתי את הקליאו שלי, לאחר כמעט שלוש שנים משותפות ביחד. במהלך אותן שנים נהנתי ממנה מאוד. אז האמנתי ואני עדיין מאמין שביחס לכסף (ואפילו אם מכפילים את התקציב) פשוט אין מכונית הנעה קדמית מהנה יותר. היא גם עזרה לי לא מעט לנצח בתחרויות ג'ימקאנה ואפילו הייתה שימושית כשעברתי דירה אבל זה לא אמור להיות שרשור הלל לקליאו, אלא פשוט רציתי לשתף אתכם בעלויות, כדי לשים את הדברים בפרופורציה. אז ככה: הקליאו שלי הייתה מודל 2001. נקנתה בנובמבר 2005 עם 52000 ק"מ, נמכרה באוקטובר 2008 עם 92000 ק"מ, כלומר 40000 ק"מ בקצת פחות מ-3 שנים, שזה כמעט 14000 בשנה. הטיפולים בוצעו אך ורק במוסכים מורשים, מה שתורם למחיר גבוה יחסית (אבל היה עדיף עבורי, בשביל שקט נפשי). קצת אחרי הקנ…
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
את תגובתי כתבתי בסוף. בשתי מילים: לדעתי, עמותת אור-ירוק תורמת ישירות לקטל בדרכים בכך שלא מסיטה את הדיון הציבורי לעבר מחדלי התשתית הרבים, למרות שיש בכוחה לעשות כך. מה דעתכם? לי נמאס. קישור: http://motorica.net/viewtopic.php?t=4758
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
חוץ מהשאלה בכותרת יש לי עוד שאלה: כמה סיירות גיאה הגיעו לארץ וכמה מהן עדיין נוסעות?
הודעה אחרונה מאת Yaki0, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. אני בעל טויוטה קורולה 2005 דגם SUN כבר כשנה. זו פעם ראשונה שיש לי טויוטה לכן רציתי להתיעץ עם מביני ענין. הערה: אני לא נהג מקצועי ולא מירוצים, הרכב הוא רכב משפחתי לחלוטין. האם זה נורמלי והאם כך זה בקורולה שהיא מאיצה מהמקום באופן סביר אך לא יותר מזה. אני יודע שזה לא רכב ספורט והרכב די כבד בשביל 1600 סמ"ק בלבד. כאשר היא כבר בנסיעה היא ממש "טסה" על הכביש עם ממש קצת גז. אודה להתייחסויות.
הודעה אחרונה מאת Jenek, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מקווה שזה בפורום הנכון, אם אני מזמין דוד זרימה חופשי דרך אייבי, האם תיהיה בעיה לקחת אותו מהדואר מבחינת המכס (הבנתי שיש דברים כמו קסנון וכו' שאי אפשר להביא,צריך אישור ממשרד התחבורה?!) ועוד שאלה על הדרך-מאיזה סכום משלמים מכס בהזמנת מוצר לארץ...? תודה למי שיוכל לשפוך קצת מידע. חן
הודעה אחרונה מאת smallars, -
- 5 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום! הוצאתי לפני כמה ימים טופס ירוק. עד מתי הוא תקף? תודה.
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אחי נסע ברכב שרשום על שמי,וצילמו אותו על מהירות מופרזת.הדו"ח כמובן הגיע אליי,וביקשתי ממנו שישלם את הדו"ח וגם ידאג להעביר את הנקודות אליו.לצערי הוא שילם רק את הדו"ח,אבל לא העביר את הנקודות אליו.מה אני יכול לעשות עכשיו?אגב הוא לא מוצא את תשלום הדו"ח.הוא אמר לי שאין לו שום בעיה שהנקודות יעברו אליו רק שאני יגיד לו מה צריך לעשות. מישהו יודע האם זה בכלל אפשרי כעת אחרי שהוא כבר שילם את הדו"ח להעביר את הנקודות אליו? ואם כן איך עושים את זה?למי פונים?מהי הפרוצדורה? בתודה מראש שי
הודעה אחרונה מאת shay2828, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בתערוכת פאריז האחרונה, בין היברידית אחת לחשמלית אחרת, בין מכוניות שהציגו לראוה את נתוני פליטת ה-CO2 שלהן במקום את נתוני התאוצה(אפשר גם וגם ) - בלטו מספר מכוניות כמו חייזרים. הראשונה כיכבה בדוכן שברולט; קאמארו SS החדשה. מכונית מדהימה מבחוץ ומבפנים, רטרואית ומודרנית כאחת. קאמארו החדשה יושבת על פלטפורמת הנעה אחורית טובה, שפותחה ע"י GM אוסטרליה(הולדן) ומשמשת גם את פונטיאק G8, שגם היא מיוצרת שם. עם תמחור אגרסיבי בארה"ב(23K$ ל-V6, עם 304 כ"ס/$31K ל-'V8'SS עם 422 כ"ס) ועם דולר חלש עד סביר, מתקבלת חבילת ביצועים משתלמת להפליא. העובדה שהמכונית תיובא ארצה רשמית, רק מוסיפה לאטרקטיביות שלה כאן. השניה היתה דודג' צ'אלנג'ר SRT, צבועה בכתום המי מטריף. היא ניצבה בדוכן של חברה בשם…
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, את הרכב קיבלתי כמה ימים לפני חתונתי על מנת שישמש אותי ביום החתונה (בין היתר),הרכב משנת 2005 ועבר 34K קילומטר. על הדרך הספקתי לצבור איתו מעל 1000 קילומטר,ואלה הרשמים שלי: עיצוב חיצוני: לרכב עיצוב מאוד אגרסיבי עם חרטום ארוך ונמוך וזנב קצרצר,כיאה לרודסטר דו מושבית, מה גם שהרכב הגיע בצבע שחור, שנראה פשוט מדהים על הרכב. פנים הרכב: בעקבות תנוחת הישיבה הנמוכה הכניסה לרכב מעט לא נוחה, במיוחד אם יש רכב שחונה במקביל ל-SLK- אז נדרשים לבצע תרגילי גמישות שלא היו מביישים מתעמלת קרקע סינית. תא הנוסעים איכותי כמצופה ממרצדס,אם כי עדיין יש את הדברים המעצבנים שמהם כנראה קשה להפטר,כמו למשל כפתור פתיחת הגג שכבר הספיק להתנתק ממקומו. מעבר לזה תא הנוסעים הר…
הודעה אחרונה מאת יניב1, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע האם לניסן אלמרה יש התקני isofix למושבי בטיחות( סלקל) לילדים במושב האחורי? ואם כן החל מאיזו שנת דגם. תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 950 צפיות
http://www.autoblog.com/2008/10/14/top-gear-russia-confirmed/ נראה מה יהיה יותר גרוע,האוסטרלי או הרוסי.
הודעה אחרונה מאת kiki666, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבא של חברה שלי, שהיה מבוטח בחברה שעובדת עם ביטוח חקלאי (חברת ביטוח ספיר), קנה טויוטה קורולה ידנית חדשה והחליט לחדש את הביטוח שהוא הפסיק לאחר התאונה. נעזוב רגע את זה שעל תאונה אחת ב18 שנה העלו לו את התשלום ל3 שנים במשהו כמו 700 ש"ח.. (נשמע הגיוני למישהו?) הוצע לו עכשיו מקיף ב3500 + 300 ש"ח על שמשות, גרר וחלופי. וחובה ב1200 ש"ח. יש לו בת שמבקרת אותו פעם ב3-4 שבועות לסופ"ש, ולאחר שיחה עם הסוכן נאמר לו שיעלה לו עוד 1000 על מקיף, ועוד 300-400 חובה בשבילה. נשמע לי קצת תמוה שיקחו כ"כ הרבה כסף בנוסף על נהג מזדמן, והיא בת 24, אז התירוץ של נהג צעיר לא תופס פה. ובכ"ז הם טוענים שהמחיר גבוה כי היא עדיין "נהג צעיר". למישהו יש מושג מה הסיפור? ואיך בד"כ הפוליסות הסטנ…
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 3 תגובות
- 794 צפיות
אני מדבר על הסניף שלהם ברמלה.. ואם הם עובדים זה בטח במתכונת של חצי יום, לא?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
שלום לכולם ראיתי רסומת של הפולקסוואגן פאסאט במוסף 7 ימים. המחיר אכן ירד בצורה משמעותית - 169 אלף ש"ח לפאסאט חדשה. הרמת גימור היא טרנדליין. יש למישה ו מושג מה הוא האבזור הסטנדרטי שמקבלים ברמה הנ"ל? תודה ניב
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי רשיון ב' כ 4 שנים. אני ועוד 7 חבר'ה רוצים לצאת לטיול בארץ. במקום לקחת 2 רכבים, שקלנו לשכור מסחרית עם 8 מקומות. האם רשיון נהיגה ב' יתיר לי לנהוג עליה? תודה!
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא לפי דעת כבוד השופט מאיר דרורי מביהמ"ש לתעבורה ת"א-יפו. כל עוד לא הוכיח השוטר כי ראה את הרכב נכנס אל הצמת, לא די בכך השהוא רואה את הרכב עומד בצמת ומפריע לתנועה, ואז נתקע מבלי יכולת להמשיך בתנועה אזי אין הוא עבר על תקנה 65 ל-ת.ת. "לא יכנס נוהג רכב בצומת... אלא אם ביכולתו לעבור ולהמשיך בנסיעתו ללא הפרעה גם אם תמרור הכוונה מתיר כניסה לצומת". הכרעת הדין
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
טוב אני לאחרונה מחפש לרכוש רכב סוזוקי יורוסוויפט ובחיפוש שעשיתי בגוגל גיליתי משהו מוזר להפליא אתם מוזמנים לבדוק גם בגוגל! (סליחה על העריכה הזולה) מה פשר העיניין משהו יכול להסביר לי, מי היה הראשון? הביצה או התרנגולת? אשמח לטיפה מידע!
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
תמונות אמיתיות, בלי פסי זברה וכיסויים: http://www.worldcarfans.com/9081009.002/next-generation-mazda3-sedan-debut-in-la
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ידוע לי שבשנות ה90 הובאה לישראל פיאט טמפרה טורבו אחת ככל הנראה. האם מישהו יודע מה עלה בגורלה? האם היא שרדה?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות החודש אוטו, ורק בסוף נובמבר אני אהיה בן 24, איך זה עובד מבחינת הביטוח? האם אני אצטרך לשלם במשך כל השנה מחיר של נהג צעיר, או מרגע שאני אהיה בן 24 אני אקבל הנחה יחסית? מה ההפרשים במחיר בערך? לדוגמא למזדה לנטיס 2001 ככה? וכמה עולה ביטוח מקיף עליה? תודה
אזהרת ממל"ז - כביש 553 1 2
מאת ofir-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בשבוע-שבועיים האחרונים קרוב לצומת של רכבת בית יהושוע עומד לו שוטר עם ממל"ז בשני הכיוונים בסביבות השעה 8 בבוקר סעו בזהירות
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לשאול בקשר לפרוצדורה של ייבוא רכב לארץ. עשיתי חיפוש באתר וראיתי שכל מי שהתעסק בייבוא רכב לארץ הם מכוניות אספנות למיניהם או מכוניות חדשות. רציתי לדעת מה האפשרויות לייבוא מכוניות לא אספנות אך גם לא חדשות. הרכב שאותו אני רוצה לייבא הוא nissan skyline שנה בין 95-98 שלא עבר שיפור כלשהו אלא אותו הרכב כפי שיצא מהחברה. האם זה אפשרי מבחינת החוקים של המדינה שלנו ובמה זה כרוך. תודה.
הודעה אחרונה מאת david cosworth, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 940 צפיות
יש שתי פרקים לגירסא האוסטרלית הראשון יצא ב 29.09 השני יצא ב 06.10 הספקתי להוריד אבל עדיין לא ראיתי, רק שמתי לב שהתפאורה והרעיון הכללי 1 ל 1 דומה לגירסא הבריטית המקורית, מישהו הספיק לראות? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
-
שלום פתחו סוכנות סובארו חדשה בראשל"צ אזור תעשייה הישן ומולה מכנה B3 סדאן במילה אחת,א-כ-ז-ב-ה פנים הרכב נראה זול,לטעמי הוא איננו יפה כלל. מחוץ הרכב נראה פשוט-ללא פנסי ערפל,ג'נטים פשוטים.הרכב לא נראה משהו כלל בברכה בר
הודעה אחרונה מאת Edward216, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.supercarmovies.com/html/interface.html מומלץ מאוד לראות את הסרטון על הזונדה איכויות הצילום מרשימות ביותר,לא כל סרטי הוליווד הם בכזאתי איכות.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום בתא ברחוב קרמיניצקי יש מפרץ חניה באורך 30 מטר צבוע אדום אפור. בתחילתו יש שלט ב 29 (אין עצירה) וצמוד אליו שלט "12 מ בתוקל בימים א-ה משעה 07:00 עד 17:00 פריקה וטעינה מוטרת " הואיל ו מקום החניה היה 22 מטר מתחילת המפרץ - חניתי. כאשר חזרתי לרכב - ראיתי שקיבלתי דוח ץ האם אני צודק - או עירית ת"א. מחכה לתגובות . עדו.
הודעה אחרונה מאת SuRuK,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,306 אורחים (הצג רשימה מלאה)