Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות החודש אוטו, ורק בסוף נובמבר אני אהיה בן 24,

איך זה עובד מבחינת הביטוח? האם אני אצטרך לשלם במשך כל השנה מחיר של נהג צעיר,

או מרגע שאני אהיה בן 24 אני אקבל הנחה יחסית?

מה ההפרשים במחיר בערך? לדוגמא למזדה לנטיס 2001 ככה?

וכמה עולה ביטוח מקיף עליה?

תודה

פורסם

לא.

כלומר מרגע שאתה מגיע לגיל 24 אתה הולך לסוכן הביטוח שלך ומראה לו שאתה לא נחשב כנהג "צעיר" והוא ישנה לך אותו.

אתה מדבר על ביטוח חובה בלבד?

אם כן זה תלוי אם עשית עברות שגרמו לשלילת הרישיון ב3 שנים האחרונות ועוד משהו.

ועוד נתונים כגון ותק הנהג, כלומר כמה שנים יש לך רישיון וכל מיני מאפיינים שונים.

יש פה מחשבון תעריפי ביטוח.

http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

תשתמש בו אם תרצה.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם

לא רק זה, הוא גם אמור להחזיר לך את ההפרש במחיר.

התעלקות:

יש לי שלושה אנשים שנוהגים קבוע באוטו, אחד מהם נהג חדש, כולם מעל גיל 24. השאלה היא האם צפויה הנחה משמעותית בביטוח חובה כשייגמר הנהג חדש של הנהג השלישי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מחירים של ביטוח חובה אתה יכול לברר באתר של משרד האוצר, שקישור אליו כבר ניתן לך.

מחירים של ביטוח מקיף אתה יכול לברר אצל סוכני ביטוח, ואם אין לך סבלנות לחכות עד ליום רביעי בבוקר אז גם באתר זאפ וגם באתר של ביטוח ישיר תוכל לקבל הערכה לא רעה בכלל לגבי המחיר הצפוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...