Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרת ממל"ז - כביש 553

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק אותו תרגיל כמו בכביש 3 (לטרון-נחשון)

איפה בדיוק הם עומדים ? אני תמיד חושד בהתאמה של הכביש לסטנדרטיים המעוותים של משטרת התנועה אבל לא יצא לי באמת לראות אחת.

פורסם

3 מיקומים מועדפים:

דרומה - ממל"ז מעט אחרי המחלפון של נחשון/נווה שלום, בירידה.

הנפוץ ביותר - מעט לפני צומת נחשון, בכניסה ליער המגינים (היכן שנמצא מטוס ה"נורד"). המהירות שם יורדת ל-80, וזהו המיקום החביב עליהם.

צפונה - מעט אחרי המחלפון של נחשון/נווה שלום - שם עומדת בד"כ ה"דבורה" (אותה אחת שמאפשרת למפעיליה העצלנים לנמנם בעודם מקבלים הקרנה ברמות מסרטנות - בכביש 424 בכניסה ל"מיני ישראל"). השימוש שם הוא ברדאר ולא בלייזר מכיוון שהם עומדים מייד בסוף העלייה, ואין קו ראייה הנחוץ ללייזר.

פורסם

תודה על האינפורמציה.

רק לוודא:

מלטרון לנחשון - הכביש קצת מתעקל ימינה מעל המחלפון של נווה שלום ואז מתעקל שמאלה ומתחיל לרדת לכיוון הרמזור. המיקום שלהם הוא איפה שהוא לאורך העיקול שמאלה/ירידה הזאת אל הרמזור ? (מקום שחשבתי שהם יתחבאו זה בסוף המחלף, כשהניידת תהיה בין הנתיבים של כביש 3 לנתיב עליה מנווה שלום)

נחשון-לטרון - אתה מתכוון בשיא העלייה כשהכביש מתעקל שמאלה (ובנתיב השמאלי יש מדרגה מסריחה שמרסקת לך את האוטו במהירות גבוהה...) ? כי אני תמיד ציפיתי שיתחבאו בסוף הירידה קצת לפני הרמזור בגלל הקושי לראות במבנה הטופוגרפי הזה.

תודה,

ניר

פורסם

כן. דרומה הם עומדים על אי התנועה, אחרי המחלפון.

צפונה הם עומדים ממש גם על אי התנועה, אבל מכיוון ששם אין קו ראייה, הם מעדיפים את הדבורה.

• תוכן חדש...