Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרת ממל"ז - כביש 553

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע-שבועיים האחרונים קרוב לצומת של רכבת בית יהושוע עומד לו שוטר עם ממל"ז בשני הכיוונים בסביבות השעה 8 בבוקר

סעו בזהירות

פורסם

והמהירות בתוך העיקול שעל הגשר שם, מוגבלת ל 70.

ולמי, שלא מכיר - כביש 553 זה כביש רוחב, שמחבר בין מחלף נתניה דרום על כביש החוף לצומת בני דרור על כביש מס 4.

פורסם

ויש לציין שהוא סלול היטב, רחב, בעל גדר הפרדה, מואר, ולעיקול שמעל פסי הרכבת יש אפילו שפיעה שלילית, כך שבוודאות אין שם אחיזה בעייתית.

אכן, מקום מושלם להצבת מלכודת :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
120-130 זה יחסית לאט אצלך? יפה יפה...

אתה מכיר את הכביש?

בוא תעשה את כביש 1 בשעה 12:00, בצהריים ותגיד לי מה תהיה מהירות התנועה הממוצעת, חלאס להתחסד.

אם תנסה ב12 בלילה אגב תצטרך להוסיף 20 קמ"ש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כפי שנכתב, המהירות שצוינה עבור הקטע הזה כלל אינה נחשבת למוגזמת. הכביש הזה מתוכנן מצוין ויכול בקלות גם להתמודד עם מהירויות גבוהות יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים.

בכיוון הגשר מצומת נתניה, אחרי הסיבוב שאחרי הפניה לאודים, יש ביטול של 70 קמ"ש,

גם אחרי הגשר לכיוון אבן יהודה - הוא מקום מצויין לממל"ז בו, שכן עד הצומת מותר 70.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אתם רציניים?

כביש 553 הוא כביש דמים ידוע. היו בו המון תאונות קטלניות, בעיקר במפגש מסילת הרכבת אחרי בית יהושע.

אה, רגע. הרחיבו את הכביש? הפרידו את מפגש הרכבת מנתיב הנסיעה? עשו הפרדה בין המסלולים? עכשיו מדובר בכביש בטוח לחלוטין?

אז למה יש שם ממל"ז? הרי לפני ההרחבה לא היה שם אפילו קצה של ניידת. למה עכשיו כן?

לא יכול להיות שדווקא עכשיו, כשקל לתפוס על מהירות - החליטה המשטרה לשים שם מלכודות. לא זו דרכה של המשטרה שלנו. הם הרי באים לעזור לציבור ולהציל נפשות. לא לעשות כסף לקופת המדינה. לא ככה?

אח"כ יפרסמו ש"בזכות האכיפה המוגברת, ירד מס. התאונות בכביש". לא, אין שום קשר לתשתית המשופרת. זה רק הממל"ז המזורגג הציל לבדו עשרות נפשות בישראל.

בדיוק אותו תרגיל כמו בכביש 3 (לטרון-נחשון), בכביש 70 (ואדי מילק), בכביש 722 (מצומת התשבי עד צומת השומרים)- ובכבישים רבים נוספים בהם שופרה התשתית :evil:

כולי תקווה כי יש במשטרע אנשים מאמינים, וכי ביום כיפור הם חשבו קצת על משמעות מעשיהם - איך הזנחת כל משימות האכיפה האחרות קורית בגלל שהם משחקים בקקה ומתרכזים בעצירת אנשים שנסעו במהירות גבוהה מהמותר בחוק, במקומות בהם הסיכויים לתאונה הם אפסיים. בושה וחרפה. :evil:

פורסם
בכביש 70 (ואדי מילק)

בכביש הנ"ל הם מתחבאים בכניסה לפארק מורדות הכרמל של קק"ל וכמעט תפסו אותי.

לפני זמן מה נסעתי מאליקים לצומת יקנעם עם האונו והייתי על סביבות 110-120- לא שמתי לב בדיוק כמה.

בכל אופן על הנתיב הימני נסעו 2 משאיות אחת אחרי השנייה והם נסעו על 100 קמ"ש.

התחלתי לעקוף מהשמאלי את המשאית הראשונה וכהרגלי הסתכלתי על השוליים כדי לראות שאין "מוקשים".

להפתעתי זיהיתי שוטר מרחוק מתחבא מאחורי הדלת הפתוחה של הניידת ומסתכל עליי, החזיק ביד משהו שחור.

איך שקלטתי את זה בדיוק סיימתי לעקוף את המשאית הראשונה. התכנון היה לעקוף את שניהם ביחד, אבל בהברקה שלי פשוט החלטתי להיכנס בין שני המשאיות. אותתי ימינה ונכנסתי בין 2 המשאיות הענקיות.

המצב היה שהשוטר לא ראה אותי או לא יכל לעצור אותי, בקיצור איבד קשר עין. שעברנו ליד השוטר לא התסתכלתי עליו ולכן לא יודע אם הוא ראה אותי.

בקיצור שעברנו אותו עקפתי גם את המשאית השנייה ונגמר הסיפור.

פורסם
בכביש הנ"ל הם מתחבאים בכניסה לפארק מורדות הכרמל של קק"ל וכמעט תפסו אותי.

לא רק. עוד מארב חביב עליהם הוא מעט לפני בת שלמה, דרומית לתחנת הכח "חגית".

פורסם

אז יכול להיות שסלילת כביש 6 באיזור סללה להם גם מקום חביב, מכיוון שאני נסעתי יום יום בכביש הזה לצבא בזמנו ולא ראיתי אפילו פעם אחת שהם עמדו שם. מדובר על שנים 2004-2007.

בכל מקרה תודה על האזהרה, אני נוסע בכביש הזה לעיתים קרובות.

• תוכן חדש...