Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי שאני מגן על הגולף בכזה חירוף נפש (אני מאוד משתדל שלא), אבל להשוות נניח TSI עם DSG לכל דבר מהמתחרים זה עלבון לגולף. מישהו באמת היה מעדיף 1.8 + אוטומט חמישה הילוכים של הונדה, או את המנוע 1.6 טורבו עם AL4 של פיז'ו?

האבזור באמת לוקה בחסר בגולף, אני מקווה שיתקנו את זה בגרסאות הקרובות.

אם אני זוכר נכון, המנוע 1.6 שבו עושה שימוש ה 308, הוא פרי שיתוף פעולה עם BMW , ובעיתונות באירופה המנוע הזה זוכה לשבחים לא מועטים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן המוסך הפלסטיני שלי הוא המוסך המרכזי של צמפיון בחיפה , לעיתים באמת חשבתי שאני נמצא במוסך בעזה.

אז יופי, אז המוסך הפלסטיני הזה לא מטפל בך כמו שצריך, זה אומר שכל מוסכי החברה כך ? לא.

פנה לפולקסוואגן העולמית באימייל, וחכה לתגובתם.

בסוף עוד תראה את השינוי.

ואם אפשר לדעת מה היה לך איתם ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אלון, נפלת ממש לא טוב, אני טיפלתי במוסך המרכזי בי-ם.

אולי היה עדיף לי לטפל ברכב בשטחים, כי השירות במוסך המרכזי היה זוועה.

תפסתי אותם על גניבה/הונאה, מכיוון שכל התכתובת בנדון עם צ'מפיון מתויקת אצלי והם מודים בפה מלא באירוע - אני גם מרשה לעצמי להתנסח כך.

את דעתי המקצועית עליהם אני מעדיף לשמור לעצמי כדי לא לקבל אזהרת משתמש.

בכל זאת, אפילו אני לא טוען שתמחור כלי הרכב שלהם איננו הוגן באופן יחסי.

למה לעזאזל אינכם פונים לוואג העולמי באימייל ? תכתשו את היבואן הזה.

ושוב, אפשר לדעת מה קרה לך איתם ?

מעניין לשמוע.

בכל אופן, לא תקפתי אותו בגלל שכל צ'מפיון מעניקים לי שירות טוב, אני אמרתי שהמוסך המורשה בו אני מטפל מטפל בי טוב.

הוא טען שהשירות של צ'מפיון הוא גרוע, ואני מדגיש, צ'מפיון. בתרגום חופשי זה אומר כ-ל צ'מפיון לא בסדר.

על זה אני מתווכח, כי אחרי הכל, יש עוד חסידים בסדום.

ושוב, פנו לוואג העולמי באימייל ותתלוננו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אם אני זוכר נכון, המנוע 1.6 שבו עושה שימוש ה 308, הוא פרי שיתוף פעולה עם BMW , ובעיתונות באירופה המנוע הזה זוכה לשבחים לא מועטים.
את החיבה היתרה שלך, שלא לומר אהבה למותגים צרפתיים, בוז לתוצרים יפניים וסוג של שנאה לפולקסוואגן כבר הסקנו. הסיבות לכך פחות מענינות אבל למה לדייק אם אפשר לא ?

1. גולף אינו מותג נדיר כאן כלל ועיקר. נהפוך הוא, הוא אפילו די נפוץ.

2. הפולקסוואגנים לדגמיהם השונים מתומחרים כאן באפן יחסי למחירם באירופה באופן סביר לחלוטין. גם שם הם יקרים במעט ממתחריהם בקטגוריות השונות. אין בכך כדי להקנות להם "יוקרה" ואין שום שאיפה כזו להבנתי, לא כאן ולא בחו"ל.

3. אתה מוצא הנאה במגאן, ב.מ.וו 3, 308, אשריך. אבל למה לעסוק בהשמצות חסרות יסוד. זה לא מוסיף נפח ומשקל לא לחוות הדעת השליליות שלך וגם לא לחיוביות.

4. חג סוכות שמח.

פורסם
תתפלא!

http://www.motocar.co.il/article/9793.aspx

מול נפחו המוגדל של המנוע בפיג'ו ניצבת תיבת ששת ההילוכים, כפולת המצמדים, של פולקסווגן (DSG). פיג'ו 308 מסתפקת בתיבת הילוכים אוטומטית בת ארבעה הילוכים בלבד. התוצאה: למרות השימוש בתיבת הילוכים מיושנת, הצליח מנוע הטורבו להכריע את ה-TSI – הן בהאצה מהמקום והן בהאצות ביניים.

שמע, אתה מתפרץ בדלת פתוחה. היה כבר שרשור על זה, בו ניסיתי לקבל הסברים איך רכב שלפי היצרן (!) מאיץ ל- 100 ביותר משניה יותר מאשר הגולף, נמצא על ידי הבוחנים בישראל כזריז יותר, כאשר עשרות המטרים הראשונים הם, הלא, ההאצה מהמקום במאוץ ל- 100. הגולף מאיצה ל- 80 ב- 6 שניות, אגב, אבל בארץ הקודש קורים ניסים. לא נהגתי על ה- AL4 של ה- 308, אבל אני למוד מרורים מה- C4 2.0 ומה- C4 1.6.

אני לא יודע; אולי הבוחנים לא שמו את הגיר במצב S, אולי לא לחצו על הגז, אולי קיבלו רכב לא תקין.

והנה מה שאומרים בחו"ל:

So the VW easily holds off the challenge of the 308 here. Sadly, Peugeot’s attempts to move the hatch upmarket aren’t successful. There are too many compromises, and the brand has a long way to go in order to build the reputation for reliability that Volkswagen enjoys. This car is a little too much like its predecessor.

It’s a capable performer, and the 1.6 THP engine is punchy and enjoyable to use. But while the 308 is a decent hatch, the quality of the Golf only serves to highlight the French car’s shortcomings.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי, אולי ואולי.

אותי לא שכנעת, השאלה אם הצלחת לשכנע את עצמך.

אלו בוחני רכב, הם בוחנים את הנבחנות מכל חור (אני מניח) ואני דיי בטוח שאין ב"הגה" חפיפניקיות כשאון ופלרמן שם.

פורסם
את החיבה היתרה שלך, שלא לומר אהבה למותגים צרפתיים, בוז לתוצרים יפניים וסוג של שנאה לפולקסוואגן כבר הסקנו. הסיבות לכך פחות מענינות אבל למה לדייק אם אפשר לא ?

1. גולף אינו מותג נדיר כאן כלל ועיקר. נהפוך הוא, הוא אפילו די נפוץ.

2. הפולקסוואגנים לדגמיהם השונים מתומחרים כאן באפן יחסי למחירם באירופה באופן סביר לחלוטין. גם שם הם יקרים במעט ממתחריהם בקטגוריות השונות. אין בכך כדי להקנות להם "יוקרה" ואין שום שאיפה כזו להבנתי, לא כאן ולא בחו"ל.

3. אתה מוצא הנאה במגאן, ב.מ.וו 3, 308, אשריך. אבל למה לעסוק בהשמצות חסרות יסוד. זה לא מוסיף נפח ומשקל לא לחוות הדעת השליליות שלך וגם לא לחיוביות.

4. חג סוכות שמח.

האמת היא שאין לי שום צורך להצדיק את עצמי, נכון אני אוהב מותג צרפתי אחד , והוא מופיע בגאווה בסימלון שלי, אני לא רואה שום צורך להתנצל על זה, לגבי שאר הצרפתיות, כל מקרה לגופו, וזאת בניגוד להרבה אחרים אשר מכלילים את כל התוצרת עקב בורות וחוסר ידע, לחלקם מעולם לא היתה כל צרפתית משום סוג, אבל הם בהחלט יודעים לדקלם את המנטרות.

1. האמת הגולף לא מענינת אותי במיוחד.

2. זו דעתך.

3. ממתי חוות דעת הפכה להשמצה ?? , אולי אצלך העדפת ה 308 + סידרה 3 על פני הגולף היא השמצה , אצלי זו העדפה אישית.

4.גם לך.

פורסם
למה לעזאזל אינכם פונים לוואג העולמי באימייל ? תכתשו את היבואן הזה.

ושוב, אפשר לדעת מה קרה לך איתם ?

מעניין לשמוע.

בקצרה - מעבר לשירות המקצועי הגרוע: פעם מילאו עודף שמן במנוע, פעם מיכסה הפלסטיק של המנוע שלא הוחזר למקום, יועצי שירות שאינם יודעים שצריך להחליף טיימינג בתלות בזמן (ולא רק ק"מ), מי ברז שהוכנסו למיכל העודפים במקום 12G ועוד תקלות שונות ומשונות.

מעבר ליחסי האנוש הבעייתים ביותר שהיו למנהל המוסך א' (שלפי השמועה נשלח הביתה אחרי בדיקה במכונת אמת) וגם מנהל העבודה י' שמפגש איתו היה כמו מנהרת הזמן - חזרה לימי כטירון בצה"ל - על הכל האפיל האירוע הבא:

פעם בימים הרחוקים ההם, היו לנו שתי מכוניות של הקונצרן (גם כיום ישנן שתים - אבל של קונצרן אחר). הכנסתי רכב אחד לטיפול ובין היתר ביקשתי להחליף בו את נוזל הבלמים. חויבתי על הטיפול ומאחר וקטן אמונה אני הצצתי לבתי הגלגלים כדי לראות אם ישנם סימנים של ניקוז נוזל - הכל היה יבש למשעי ומאובק כרגיל.

לאחר זמן לא רב הכנסתי לטיפול את הרכב השני, גם בו היה צורך בהחלפת נוזל הבלמים, אבל הפעם תפסתי עמדת תצפית. המכונאי לקח מזרק גדול, שאב את הנוזל ממיכל הפלסטיק, מילא חדש במקומו וזהו.

מיותר לציין שעבור ה"החלפה" חויבתי במחיר מלא (עזוב את עניין ההונאה המכוערת, הדבר גורם לסיכון בטיחותי מכיוון שהנוזל מאבד מתכונותיו).

שילמתי ואז ביררתי את העניין עם המכונאי. הוא טען שהוא פועל כך לפי ההוראות של מנהל המוסך.

פניתי לצ'מפיון, הם מיד הכירו באחריות ושלחו אותי על חשבונם להחלפת נוזל במוסך אחר.

דרשתי פיצוי על אבדן הזמן שהם גרמו לי, אחרי איום בתביעה משפטית קיבלתי זיכוי של 500 ש"ח + מע"מ לטיפולים הבאים "כמחווה ללקוח ותיק".

מיותר לציין שהלקוח הוותיק הפך ללקוח לשעבר, כל מאמצי אנשי המכירות של צ'מפיון "להחזיר אותי הביתה" עלו בתוהו.

פורסם
האמת היא שאין לי שום צורך להצדיק את עצמי, נכון אני אוהב מותג צרפתי אחד , והוא מופיע בגאווה בסימלון שלי, אני לא רואה שום צורך להתנצל על זה, לגבי שאר הצרפתיות, כל מקרה לגופו, וזאת בניגוד להרבה אחרים אשר מכלילים את כל התוצרת עקב בורות וחוסר ידע, לחלקם מעולם לא היתה כל צרפתית משום סוג, אבל הם בהחלט יודעים לדקלם את המנטרות.

1. האמת הגולף לא מענינת אותי במיוחד.

2. זו דעתך.

3. ממתי חוות דעת הפכה להשמצה ?? , אולי אצלך העדפת ה 308 + סידרה 3 על פני הגולף היא השמצה , אצלי זו העדפה אישית.

4.גם לך.

1. לשאלה אם הגולף מענינת אותך או לא כבר קיבלנו מזמן תשובה. טענתך היתה שהיא עוף נדיר בשל מחירה המופקע כאן. לכך ורק לכך כיוונתי.

2. זה לא ענין של דיעה אלא של אינפורמציה שגם אתה, אם תרצה, תוכל לדלות באינטרנט. מדובר על מחירים ולא על דעתי עליהם.

3. העדפת מכונית אחת על רעותה, היא לגיטימית, מובנת ויש בה לא פעם אפילו טעם רב. השמצותיך על המחירים המופקעים, טיב השירות הגרוע, היומרה ליוקרה נטולת ההצדקה, ועוד כהנה וכהנה, הן הסיבה להערותי.

4. כמו שאמרתי כבר, למה לדייק אם אפשר לא, לרבות בהתייחסות ענינית לדברי.

5. לא רואה, ברשותך כמובן, מקום להמשיך. ליל מנוחה.

פורסם

אפשר להנות מרכבי VAG בלי להזדקק לשירותי צ'מפיון.

יש מספיק מוסכים מתמחים שמטפלים בחלקים מקוריים בלבד, שיכולים לעשות לצ'מפיון בית ספר.

האינטרקציה היחידה שלי עם צ'מפיון זה כשאני קונה חלקים מקוריים בדלפק החלפים שלהם.

לצערי, מלבד יבואן טויטה -יוניון מוטורס , אני לא מכיר יבואן שאפשר להפקיד בידיו את הרכב לטיפול בעיניים עצומות.

לדעתי המתחרה של הגולף 5 היא ה307, והמתחרה של ה308 היא הגולף דור 6 , ולדעתי המבחן שהוצג כאן לא מקצועי, ואני זהיר בלשוני. כל עוד מעורב גיר AL4 אין שום סיכוי לתקומה.

אם מישהו היה אומר את זה נגיד על סיטרואן או רנו מגאן כבר היית מחכה לו מתחת לבית עם מנהל המוסך שלך.

מעניין מאוד שכשאתה נותן דוגמא יחידה ופרטנית אז זה בסדר.

אבל שמישהו אחר אומר רנו מגאן 2 זה חרא של אוטו, מייד אתה קופץ ואומר שיש לך צי רכב של 5לא יודע כמה מגאנים וכולן חפות מתקלות.

צ'מפיון לא מנסה למצב את המותג שלה כיקורתי יותר, אלא היא מצליחה.

שוק הרכב כיום הוא מעוות בצורה חולנית.

אם נוריד את הליסינג מהתמונה נראה איך צ'מפיון אוכלת את כל השאר.

אנשים יודעים להעריך את המותג והחברה.

ואתה יודע מה? אני גם יכול לומר לך שאין בכלל מה להשוות בין ה-VAGיות לאחרות, יש בהן איכות שאין באף יצרן אחר בסגמנט שלהן.

שב בגולף או ג'טה או אוקטביה ותביא לי משפחתית אחרת עם איכות דומה (לא כולל מרצדס C או במוו 3 שההפרשים במחירים ביניהן לג'טה הן עצומים).

חרשתי את הארץ עם כל רכב אפשרי ואני יכול להגיד לך שמבחינתי אין התלבטות.

מסכים עם כל מלה. :mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי המתחרה של הגולף 5 היא ה307, והמתחרה של ה308 היא הגולף דור 6 , ולדעתי המבחן שהוצג כאן לא מקצועי, ואני זהיר בלשוני. כל עוד מעורב גיר AL4 אין שום סיכוי לתקומה.

פשוט בדיחה :roll:

ולא שמים פסיק לפני "ו".

מסכים עם כל מלה. :mm_yeah:

אני בשוק :shock:

פורסם
1. לשאלה אם הגולף מענינת אותך או לא כבר קיבלנו מזמן תשובה. טענתך היתה שהיא עוף נדיר בשל מחירה המופקע כאן. לכך ורק לכך כיוונתי.

2. זה לא ענין של דיעה אלא של אינפורמציה שגם אתה, אם תרצה, תוכל לדלות באינטרנט. מדובר על מחירים ולא על דעתי עליהם.

3. העדפת מכונית אחת על רעותה, היא לגיטימית, מובנת ויש בה לא פעם אפילו טעם רב. השמצותיך על המחירים המופקעים, טיב השירות הגרוע, היומרה ליוקרה נטולת ההצדקה, ועוד כהנה וכהנה, הן הסיבה להערותי.

4. כמו שאמרתי כבר, למה לדייק אם אפשר לא, לרבות בהתייחסות ענינית לדברי.

5. לא רואה, ברשותך כמובן, מקום להמשיך. ליל מנוחה.

האמת היא שאין לי שום רצון להתווכח איתך, אבל אתה באופן עיקבי פשוט מסלף את התגובות שלי, ומוסיף להם פרשנות שאולי תואמת את השקפותיך ודעותיך, אבל אין לה שום קשר אלי.

2. כאשר מונדאו עולה 147K , ופאסאט מקבילה עולה כ 180K , תקרא לזה אתה איך שתרצה.

3. אתה צודק אני מעדיף את ה 308, סידרה 3 , נכון וגם את המאגאן על הגולף נו אז ?? , זו השמצה ??

מחירים מופקעים השמצה ??

טיב השירות - אצלי זה עובדה השירות שקבלתי היה מחפיר מי אתה שתגיד אחרת ? , אתה שילמת אלפי שקלים לתיקונים לרכב באחריות ?? , את הרכב שלך גררו 3 פעמים בשנה הראשונה שלו על הכביש ? , לך נקרעה טיימינג תוך כדי נסיעה והיבואן סירב לקבל אחריות על המחדל ?

תעשה לי טובה , אל תחלק לי ציונים על יושרה .

4.מציע לך פעם הבאה לחבר את התגובה שלך למה שנכתב בפועל ולא להגיגים האישים שלך ואו לאמת שאתה ממציא לגבי.

פורסם

את המאגן תשאיר מחוץ לתמונה.

למעט מרווח פנימי, אין לה מה להציע - אולי הדגם החדש יוכל לתת תחרות הולמת.

ולגבי ההשוואה בין המאזדה 3 לגולף - למעט התנהגות ספורטיבית יותר, הגולף עדיפה בכל הפרמטרים על המאזדה, ובצורה די משמעותית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...