Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות כששינו את המנוע ל1.8 TSI הוסיפו ל comfortine מחשב דרך, כי כשאבא שלי עשה נסיעת מבחן על הLUX 2.0 FSI אמרו לו בפרוש שב comfortline אין מחשב דרך וכך גם היה רשום בקטלוג שקיבלנו.

עדיין ה CC יקרה מ TFSI 2.0 הרגילה ב-30K -מופיע באתרי האינטרנט המחיר -300K ש"ח.

גם ב2.0 FSI היה מחשב דרך..

אני לא יודע איפה הוא עשה נסיעת מבחן ומי בדיוק הטעה אותו אם בכלל..

הCC אכן יקרה יותר ב30K אבל נותנת גם יותר (KEYLESS,בולמים אדפטיביים מתכוננים,מסך מגע,ריפודי נאפה מלא וכו'...).

30K ללקוחות פרימיום לרוב זה דיי שולי בשביל להשתדרג לCC שהיא יותר עדכנית חדשנית וכו..

נ.ב: גם בקטלוג רשום שיש מחשב דרך... (אולי זה לא היה 2008??)

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם ב2.0 FSI היה מחשב דרך..

אני לא יודע איפה הוא עשה נסיעת מבחן ומי בדיוק הטעה אותו אם בכלל..

הCC אכן יקרה יותר ב30K אבל נותנת גם יותר (KEYLESS,בולמים אדפטיביים מתכוננים,מסך מגע,ריפודי נאפה מלא וכו'...).

30K ללקוחות פרימיום לרוב זה דיי שולי בשביל להשתדרג לCC שהיא יותר עדכנית חדשנית וכו..

נ.ב: גם בקטלוג רשום שיש מחשב דרך... (אולי זה לא היה 2008??)

הפאסאט הייתה לדעתי 2007, יכול להיות שב LUX יש מחשב דרך יותר מתקדם מ comfortline (עד עכשיו דיברתי על ה2.0 FSI ) ?

יש הבדל משמעותי בין המנועים(TSI1.8-2.0FSI) מבחינת כוח וביצועים?

היצרן הפסיק ליצר את הפאסאט עם המנוע 2.0FSI ?

יכול להיות שמנוע ה 1.8 ל' פשוט יותר "ירוק"?

פורסם
הפאסאט הייתה לדעתי 2007, יכול להיות שב LUX יש מחשב דרך יותר מתקדם מ comfortline (עד עכשיו דיברתי על ה2.0 FSI ) ?

יש הבדל משמעותי בין המנועים(TSI1.8-2.0FSI) מבחינת כוח וביצועים?

היצרן הפסיק ליצר את הפאסאט עם המנוע 2.0FSI ?

יכול להיות שמנוע ה 1.8 ל' פשוט יותר "ירוק"?

יש הבדלים מאוד גדולים ביניהם!

ה2.0 אומנם מפיק 150 כ"ס והוא טוב בפני עצמו!

ה1.8TSI מפיק 160 כ"ס אבל היתרון האדיר שלו הוא המומנט 25.5/1500 סל"ד/קג" לעומת 20.5/3800 ב2.0.

המנוע הרבה יותר זמין בכוח!

יותר זריז בתאוצות בכל מצב! יותר חסכוני בדלק ויותר שקט.

אה וכן - הוא יותר ירוק...

לגבי מחשב דרך - יכול ליהיות שאתה מדבר על מחשב דרך מורחב... (עם מערכת תאורה אוט' ,COMING & LEAVIG HOME וכו'...)

פורסם
מחשב דרך יש בכל הדגמים (כן כולל קומפורטליין!) חוץ מהטרנדליין.

ריפודי בד - כל אחד והעדפתו או נוחיותו (אני אישית מוצא אותם מאוד אבל מאוד נוחים - אולי כי אני נוהג על אימפרזה :roll: ).

הפסיקו למכור את ה2.0 FSI מכיון שה 1.8TSI טוב משמעותית ממנו בכל נתון! ואת ה2.0TFSI הפסיקו למכור כי יש את הפאסאט CC (להלן התמונה) שמגיע עם המנוע הנ"ל ומחירה קרוב לפאסאט טופליין שהיתה (ה2.0TFSI שהתכוונת..).

בתמונות הCC החדשה ותמונה של הטופליין..

עומר בילבלת אותי לגמרי :screwy: כי למעלה ציינת גרסה שנקראת טרנדליין ועכשיו פו ציינת שהרכב שבתמונה ניקרא טופליין תנסה להסביר את עצמך יותר ברור בבקשה כי אני כבר איבדתיאת הכיוון :crazyeyes.

יניב

פורסם
עומר בילבלת אותי לגמרי :screwy: כי למעלה ציינת גרסה שנקראת טרנדליין ועכשיו פו ציינת שהרכב שבתמונה ניקרא טופליין תנסה להסביר את עצמך יותר ברור בבקשה כי אני כבר איבדתיאת הכיוון :crazyeyes.

יניב

:lol: - שים לב טוב שהיה שיש מנוע FSI ויש TFSI , הTFSI היה אך ורק בטופליין..

התמונה התייחסה לזה שהבחור מעלי דיבר על הפסקת מכירת הטופליין לטובת הCC עם מנוע הTFSI..

תנסה לעקוב ואני בטוח שתבין..

הטרנדליין מגיע אך ורק בTSI 1.8.

פורסם
:lol: - שים לב טוב שהיה שיש מנוע FSI ויש TFSI , הTFSI היה אך ורק בטופליין..

התמונה התייחסה לזה שהבחור מעלי דיבר על הפסקת מכירת הטופליין לטובת הCC עם מנוע הTFSI..

תנסה לעקוב ואני בטוח שתבין..

הטרנדליין מגיע אך ורק בTSI 1.8.

תאמין לי שאני עוקב אחרי כל דבר שאתה כותב רק שלא כל כך הבנתי אותך עכשיו הכל מובן בקיצור מנוע הטורבו יותר לא למכירה? אם כו חבל שים לב לתמונה שאני מעלה האם אתה יודע איזה רמת גימור היא ואיזה מנוע זה הטורבו אני צודק?

1_1_1_44867_20080908100902.jpg

1_1_2_44867_20080908100903.jpg

1_1_3_44867_20080908100903.jpg

יניב

פורסם

לדעתי זו הטופליין.

אגב, הטרנדליין (1.8T) די קודרת מבפנים. לא מרשימה כל כך. הייתי אומר שמזכירה אפילו מזדה 6 או מונדאו ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתמונה ששמת מדובר בבציר 07 רמת גימור הייליין מנוע 2.0FSI (למרות שטופליין 07 היו אותם חישוקים..).

מושבי עור חשמליים , סאנרוף , חישוקים של EOS 2.0TSI , כרום בגריל וסביב הסמל ועוד הרבה מאוד גאדג'טים שלא ארחיב עליהם כרגע..

מנוע ה2.0TFSI ימשיך להימכר על הCC, GTI , שירוקו , EOS...

פורסם
קצת סדר בבלאגן:

לא היתה הורדת מחירים!

פשוט זה דגם נוסף חדש(יותר נכון רמת גימור). רמת הגימור המדוברת נקראת טרנדליין:

בוא נעשה עוד קצת סדר בבלאגן:

יבואני רכב (כולם) לא אוהבים להוריד מחירים, הסיבות לכך רבות ומגוונות: פגיעה בשווי המשומשות, לקוחות ממורמרים שזה עתה רכשו את הרכב במחיר הגבוה ופתאום ישנה הנחה, דרישה להשבת ההפרש - בקיצור הורדת מחירים גורמת ליבואן לנזק ולכאב ראש.

מצד שני לפי חוקי כלכלה הורדת המחיר המבוקש אמורה לגרום לעלייה בכמות הנרכשת (אלא אם מדובר במוצר נחות). גם הירידה הדרסטית בשער היורו (שבו רוכשים את הרכב) יצרה הזדמנות להורדת מחירים.

אז מה עושים? מביאים דגם "חדש", "נחות" בכמה גאדג'טים שוליים - ביחס לדגם הקיים - וקובעים לו מחיר חדש ומוזל.

התרגיל הזה איננו יחודי רק לצ'מפיון ניתן למצוא אותו באלפא (הנחה של 70 א' ש"ח ל- 159 "לא מאובזרת"), גם ב.מ.וו. הביאו גירסת ליסינג מוזלת ל- 3.

בקיצור - ועוד איך שהייתה ירידת מחיר, זו רק ירידת מחיר עם הרבה צבעי הסוואה.

פורסם

DORKI בוא נעשה עוד קצת סדר:

אכן ישנם הטבות לקראת סוף השנה (למשל על פאסאט יש 6000 ש"ח OFF עד סוף החודש חוץ מדגם הטרנד..).

אני לא רוצה להיכנס על מה אחרים עושים , אבל 80,000 ש"ח הנחה של שני מתחרים זה ממש אבל ממש לא 7000 ש"ח הפרש בין דגם X לY (טרנדליין לקומפורטליין נכון להיום...).

נ.ב:גם היתה כתבה מאוד גדולה לפני כשבועיים בידיעות אחרונות על הפאסאט קומפורט מול המתחרות שהורידו 80K ש"ח להגיע לאותו טווח מחירים, אני ממליץ לקרוא.. :wink:

רמות איבזור חדשות עם קצת פחות גאד'טים הם לרוב דגמים אשר מכוונים ליהיות בקבוצות רישוי חדשות!

סתם לשם דוגמא ישנה גרסה שנקראת ECONOMY בג'טה 1.6 , גרסה זאת מגיעה עם מזגן מכאני (אנאלוגי) במקום אלקטרוני מפוצל (נ.ב:אותה יחידת מיזוג בדיוק רק לא דיגיטלית מפוצלת..) וההגה ללא ציפוי עור. אבל מה , הרכב נמצא בקבוצה 3 ומחירו נמוך ב1000 ש"ח.. לעומת זאת דגם הטרנד בג'טה 1.6 הינו בקבוצה 4..

נ.ב:הנחת ה80K ש"ח של מותג X היתה הרבה לפני ירידת היורו \נפילת הילמן ברד'רס\סוף השנה וכו'...

פורסם

הורדת מחירים, במיוחד במכוניות מגוש היורו, כמעט מתחייבת. העובדה שכדי למנוע תרעומת של לקוחות ששילמו מחיר גבוה יותר, מכניסים "דגם חדש", היא חלק בלתי נמנע מחוקי המשחק. חבל שמעמדו האיתן של היין לא מאפשר הורדת הורדת מחירים במקבילות היפניות.

פורסם
גם היתה כתבה מאוד גדולה לפני כשבועיים בידיעות אחרונות על הפאסאט קומפורט מול המתחרות שהורידו 80K ש"ח להגיע לאותו טווח מחירים, אני ממליץ לקרוא.. :wink:

רמות איבזור חדשות עם קצת פחות גאד'טים הם לרוב דגמים אשר מכוונים ליהיות בקבוצות רישוי חדשות!

עומר - אכן כתבת תגובה עניינית, אבל בכל זאת:

- התגובה שלי התייחסה לכל היבואנים בצורה אוניברסלית, אכן הייתה קריצה לכיוון צ'מפיון - אבל זה רק בגלל שהשרשור דן בהוזלה אצל היבואן הזה.

- שיקולי קבוצת הרישוי הם שיקולים לגיטימיים וידועים, עם זאת - למיטב זכרוני - קבוצות הרישוי עומדות להיתבטל והמס יהיה לפי אחוז מערך הרכב החדש (עלייה ליניארית בלי קפיצות מדרגה).

- היורו צנח והגיע לשפל של יותר מ- 5 שנים, זה מחייב הורדת מחירים אצל כל היבואנים שמשלמים ביורו.

- ניסיוני האישי עם צ'מפיון איננו טוב וזה בלשון המעטה, למרות זאת מעולם לא מתחתי ביקורת על מדיניות התמחיר של היבואן שלמיטב הבנתי היא הוגנת מאוד - במיוחד אם משווים אותה ליבואנים האחרים שמביאים מכוניות מגרמניה.

חג שמח לך ולשאר גולשי הפורום !

פורסם

כלקוח לשעבר של צמפיון, וכחובב המותג לשעבר דעתי היא שצמפיון מנסה בצורה מלאכותית למצב את הרכבים שלה כרכבי יוקרה ביחס למתחרות שלהם בסגמנט.

התמחור של הפאסאט הוא פשוט בדיחה , הגולף רבת מכר באירופה עקב תימחור הזוי נחשבת לרכב נדיר בארץ ועוד דוגמאות לא חסר.

ומעל הכל, מוסכים לא מקצועים, ועלות חלפים גבוהה .., ושירות זו גם מילה שבצמפיון לא מכירים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
בתמונה ששמת מדובר בבציר 07 רמת גימור הייליין מנוע 2.0FSI (למרות שטופליין 07 היו אותם חישוקים..).

מושבי עור חשמליים , סאנרוף , חישוקים של EOS 2.0TSI , כרום בגריל וסביב הסמל ועוד הרבה מאוד גאדג'טים שלא ארחיב עליהם כרגע..

מנוע ה2.0TFSI ימשיך להימכר על הCC, GTI , שירוקו , EOS...

עומר תודה על הפירוט, האם כבר יש הזמנות על הדגם החדש של הפאסט המוזלת?

והאם, יש לך תמונה של הפאסט המוזלת ותמונה של ה-CC שנמצאת בארץ לא של חו"ל משום מה עוד לא יצא לי לראות אותה תודה.

יניב

פורסם
הגולף רבת מכר באירופה עקב תימחור הזוי נחשבת לרכב נדיר בארץ

זה כי אתה לא מסתובב בצפון ת"א (בעיקר מה שמכונה צפון ישן) או בשכונות המבוססות בחיפה, שם היא יותר נפוצה אפילו מרכבי ליסינג. :lol:

ואחרי שנתיים - שלוש, כל אותן גולף נחבאות אל הכלים מוצאות את דרכן בתהליך של דיפוזיה אל כל שאר חלקי הארץ :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...