Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלקוח לשעבר של צמפיון, וכחובב המותג לשעבר דעתי היא שצמפיון מנסה בצורה מלאכותית למצב את הרכבים שלה כרכבי יוקרה ביחס למתחרות שלהם בסגמנט.

התמחור של הפאסאט הוא פשוט בדיחה , הגולף רבת מכר באירופה עקב תימחור הזוי נחשבת לרכב נדיר בארץ ועוד דוגמאות לא חסר.

ומעל הכל, מוסכים לא מקצועים, ועלות חלפים גבוהה .., ושירות זו גם מילה שבצמפיון לא מכירים..

+1

:mm_yeah:

לי ולעומר היה דיון בנושא,

אני חושב שגם בצ'מפיון הבינו את זה, כי עם הזמן יותר ויותר זה נראה כאילו הם מתחילים להיכנס לפרופורציה.

(הפאסאט החדשה, בגרסת הטרנדליין, עדיין נחשבת מאובזרת והמחיר החדש הופכת אותה לאופצייה מעניינת לאלו המחפשים איכות גרמנית קלאסית).

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כלקוח לשעבר של צמפיון, וכחובב המותג לשעבר דעתי היא שצמפיון מנסה בצורה מלאכותית למצב את הרכבים שלה כרכבי יוקרה ביחס למתחרות שלהם בסגמנט.

התמחור של הפאסאט הוא פשוט בדיחה , הגולף רבת מכר באירופה עקב תימחור הזוי נחשבת לרכב נדיר בארץ ועוד דוגמאות לא חסר.

ומעל הכל, מוסכים לא מקצועים, ועלות חלפים גבוהה .., ושירות זו גם מילה שבצמפיון לא מכירים..

מעניין שגולף ופאסאט חדשות לגמרי אני רואה על בסיס יומיומי, כמעט כמו מאזדה 3 וסובארו B4 הנפוצות.

נדיר בארץ ? ממש לא.

מוסכים לא מקצועיים ? איפה טיפלת ? בשטחים ? אצלי המוסך מקצועי ביותר.

עלות חלפים גבוהה ? אני שמתי לב להבדלי מחירים זניחים לכל חלק, וחלק מהחלפים אפילו מתומחרים במחירים דומים ליבואנים אחרים.

שירות רע ? שוב, אולי הפלסטינאי שאצלו אתה מטפל לא הצליח לגנוב איזה רכב אתמול, והוא נשאר במצב רוח ממורמר.

אם יש לך דוגמא ליחס גרוע של צ'מפיון, או עלות חלפים גבוהה, או סיפור על המוסך המאוד לא מקצועי שלהם, אנא כתוב אותו, ואל תוציא דיבה על צ'מפיון לחינם.

ואני לא אומר את זה מתוך נסיון של חודש וחצי עם הטוראן החדשה שלי, אני אומר את זה מתוך נסיון של מעל 15 שנה, בהם היו לי 5 מכוניות שלהם, אודי, סיאט, ופולקסוואגן (פאסאט ובורה), כאשר הטוראן היא החמישית, ואף פעם במשך כל הזמנים בהם היו לי הרכבים הנ"ל לא הרגשתי זלזול מהמוסך וממחיריו היקרים. (וגם היום אני מרוצה, הסכימו לעשות לי בעוד חודש וקס חינם, ונתנו לי כל מיני מתנות וצ'ופרים בעת שהגעתי לבקר מישהו במוסך (וילון אחורי לשמשה, סט השחרה לחלונות, כיסוי שמשה קדמית, והכי חשוב, סוכריות :D ).

אין לי מה להגיד על המוסכים שלהם, זה פשוט מוסך נהדר (ואם יש לך בעיות עם מוסך כלשהו, פנה לפולקסוואגן העולמי \ צ'מפיון ראשיף אל תשתוק.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
הגולף רבת מכר באירופה עקב תימחור הזוי נחשבת לרכב נדיר בארץ ועוד דוגמאות לא חסר.

אני מעדיף שלא להיכנס איתך לשאר הדברים שרשמת כי אני לא YNET והטוקבקיסטים ואני לא חושב שזה יאה לפורום הנ"ל..

לגבי רכב נדיר - אני לא חושב שאתה מכיר את השוק כל כך טוב ואני לא מאשים אותך כי ההיגיון מראה מזדה 3..

אז כמה דברים - VW לא מכוונים לליסינג וכמות המכירות של VW לליסינג בסך השנתי של 07 לשם הדוגמא היווה 15% מכל המכירות , משמע כל השאר פרטיות! לעומת זאת לשם הדוגמה מזדה מכרה 83% ליסינג מסך הרכבים של מזדה שעלו על הכביש.

במכירות פרטיות ב2007 , VW מכרו 25% מכלל השוק הפרטי - זה המון!

בקיצור חבל לזרוק השערות באויר.

נ.ב:גולף לא יותר יקרה מטויוטה אוריס\308\הונדה סיויק וכו'...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
מעניין שגולף ופאסאט חדשות לגמרי אני רואה על בסיס יומיומי, כמעט כמו מאזדה 3 וסובארו B4 הנפוצות.

נדיר בארץ ? ממש לא.

עלות חלפים גבוהה ? אני שמתי לב להבדלי מחירים זניחים לכל חלק, וחלק מהחלפים אפילו מתומחרים במחירים דומים ליבואנים אחרים.

שירות רע ? שוב, אולי הפלסטינאי שאצלו אתה מטפל לא הצליח לגנוב איזה רכב אתמול, והוא נשאר במצב רוח ממורמר.

אם יש לך דוגמא ליחס גרוע של צ'מפיון, או עלות חלפים גבוהה, או סיפור על המוסך המאוד לא מקצועי שלהם, אנא כתוב אותו, ואל תוציא דיבה על צ'מפיון לחינם.

ואני לא אומר את זה מתוך נסיון של חודש וחצי עם הטוראן החדשה שלי, אני אומר את זה מתוך נסיון של מעל 15 שנה, בהם היו לי 5 מכוניות שלהם, אודי, סיאט, ופולקסוואגן (פאסאט ובורה), כאשר הטוראן היא החמישית, ואף פעם במשך כל הזמנים בהם היו לי הרכבים הנ"ל לא הרגשתי זלזול מהמוסך וממחיריו היקרים. (וגם היום אני מרוצה, הסכימו לעשות לי בעוד חודש וקס חינם, ונתנו לי כל מיני מתנות וצ'ופרים בעת שהגעתי לבקר מישהו במוסך (וילון אחורי לשמשה, סט השחרה לחלונות, כיסוי שמשה קדמית, והכי חשוב, סוכריות :D ).

אין לי מה להגיד על המוסכים שלהם, זה פשוט מוסך נהדר (ואם יש לך בעיות עם מוסך כלשהו, פנה לפולקסוואגן העולמי \ צ'מפיון ראשיף אל תשתוק.)

כן המוסך הפלסטיני שלי הוא המוסך המרכזי של צמפיון בחיפה , לעיתים באמת חשבתי שאני נמצא במוסך בעזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני מעדיף שלא להיכנס איתך לשאר הדברים שרשמת כי אני לא YNET והטוקבקיסטים ואני לא חושב שזה יאה לפורום הנ"ל..

לגבי רכב נדיר - אני לא חושב שאתה מכיר את השוק כל כך טוב ואני לא מאשים אותך כי ההיגיון מראה מזדה 3..

אז כמה דברים - VW לא מכוונים לליסינג וכמות המכירות של VW לליסינג בסך השנתי של 07 לשם הדוגמא היווה 15% מכל המכירות , משמע כל השאר פרטיות! לעומת זאת לשם הדוגמה מזדה מכרה 83% ליסינג מסך הרכבים של מזדה שעלו על הכביש.

במכירות פרטיות ב2007 , VW מכרו 25% מכלל השוק הפרטי - זה המון!

בקיצור חבל לזרוק השערות באויר.

נפלת לא טוב, אני מתמצא היטב בשוק המקומי ההתנשאות לא במקומה.

דרך אגב , כרכב מול רכב ה 3 לא נופלת במאום מהגולף, ובתחום הדינמי היא עדיפה בהחלט על הגולף.

פורסם
נפלת לא טוב, אני מתמצא היטב בשוק המקומי ההתנשאות לא במקומה.

דרך אגב , כרכב מול רכב ה 3 לא נופלת במאום מהגולף, ובתחום הדינמי היא עדיפה בהחלט על הגולף.

מצטער עם פגעתי , לא מגיע ממקום מתנשא באמת שלא. פשוט התגובה שלך קצת מבלבלת במיוחד בתור אחד שמתמצא...

נפלתי לא טוב? אני לא נופל , אני רק חולק מידע איתכם.

מזדה 3 מול גולף - אני מרשה לעצמי לא להיכנס לזה כי זה לא יהיה אתי מצידי. אתה חושב כך , לבריאות , תהנה עם ה3.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
צ'מפיון הורידו את המחיר ועוד שנה כשהאוטו יכנס למוסך, תסמכו עליהם, אתם תשלמו את כ-ל ההפרש במחיר.

לפי איזה ביסוס אתה אומר את זה? אחזקת רכבי VW והשוואת אותם מול המתחרים?

פורסם

אלון, נפלת ממש לא טוב, אני טיפלתי במוסך המרכזי בי-ם.

אולי היה עדיף לי לטפל ברכב בשטחים, כי השירות במוסך המרכזי היה זוועה.

תפסתי אותם על גניבה/הונאה, מכיוון שכל התכתובת בנדון עם צ'מפיון מתויקת אצלי והם מודים בפה מלא באירוע - אני גם מרשה לעצמי להתנסח כך.

את דעתי המקצועית עליהם אני מעדיף לשמור לעצמי כדי לא לקבל אזהרת משתמש.

בכל זאת, אפילו אני לא טוען שתמחור כלי הרכב שלהם איננו הוגן באופן יחסי.

פורסם

כן אבל היא מאובזרת פחות טוב הן מה308 והן מהסיביק, לשתיהן מנוע חזק יותר מזה של הגולף, ול308 גם גימור איכותי יותר בתא הנוסעים (אני מדבר על הגרסאות הבסיסיות כמובן).

הגולף גם יקרה במינימום עשרת אלפים ש"ח מהפוקוס או הC4, שגם הן מאובזרות יותר ואפילו בטוחות יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

צר לי שאני מגן על הגולף בכזה חירוף נפש (אני מאוד משתדל שלא), אבל להשוות נניח TSI עם DSG לכל דבר מהמתחרים זה עלבון לגולף. מישהו באמת היה מעדיף 1.8 + אוטומט חמישה הילוכים של הונדה, או את המנוע 1.6 טורבו עם AL4 של פיז'ו?

האבזור באמת לוקה בחסר בגולף, אני מקווה שיתקנו את זה בגרסאות הקרובות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מישהו באמת היה מעדיף 1.8 + אוטומט חמישה הילוכים של הונדה

תתפלא, אבל אני חושב שבשקלול כל הנתונים, ההצעה של הונדה טובה יותר.

כך אני המלצתי מספר פעמים.

פורסם

אם מישהו היה אומר את זה נגיד על סיטרואן או רנו מגאן כבר היית מחכה לו מתחת לבית עם מנהל המוסך שלך.

מעניין מאוד שכשאתה נותן דוגמא יחידה ופרטנית אז זה בסדר.

אבל שמישהו אחר אומר רנו מגאן 2 זה חרא של אוטו, מייד אתה קופץ ואומר שיש לך צי רכב של 5לא יודע כמה מגאנים וכולן חפות מתקלות.

צ'מפיון לא מנסה למצב את המותג שלה כיקורתי יותר, אלא היא מצליחה.

שוק הרכב כיום הוא מעוות בצורה חולנית.

אם נוריד את הליסינג מהתמונה נראה איך צ'מפיון אוכלת את כל השאר.

אנשים יודעים להעריך את המותג והחברה.

ואתה יודע מה? אני גם יכול לומר לך שאין בכלל מה להשוות בין ה-VAGיות לאחרות, יש בהן איכות שאין באף יצרן אחר בסגמנט שלהן.

שב בגולף או ג'טה או אוקטביה ותביא לי משפחתית אחרת עם איכות דומה (לא כולל מרצדס C או במוו 3 שההפרשים במחירים ביניהן לג'טה הן עצומים).

חרשתי את הארץ עם כל רכב אפשרי ואני יכול להגיד לך שמבחינתי אין התלבטות.

פורסם
צר לי שאני מגן על הגולף בכזה חירוף נפש (אני מאוד משתדל שלא), אבל להשוות נניח TSI עם DSG לכל דבר מהמתחרים זה עלבון לגולף. מישהו באמת היה מעדיף 1.8 + אוטומט חמישה הילוכים של הונדה, או את המנוע 1.6 טורבו עם AL4 של פיז'ו?

האבזור באמת לוקה בחסר בגולף, אני מקווה שיתקנו את זה בגרסאות הקרובות.

תתפלא!

http://www.motocar.co.il/article/9793.aspx

"

מול נפחו המוגדל של המנוע בפיג'ו ניצבת תיבת ששת ההילוכים, כפולת המצמדים, של פולקסווגן (DSG). פיג'ו 308 מסתפקת בתיבת הילוכים אוטומטית בת ארבעה הילוכים בלבד. התוצאה: למרות השימוש בתיבת הילוכים מיושנת, הצליח מנוע הטורבו להכריע את ה-TSI – הן בהאצה מהמקום והן בהאצות ביניים. הפתענו גדלה עוד יותר כש"נאלצנו" להעריך כי אחת הסיבות המרכזיות לכישלון של גולף TSI נמצא בתיבת ההילוכים המתוחכמת דווקא, שהקשר הידני שלה מביא להססנות מסוימת בהאצה.

למרות שהתמונה המצטיירת משני המנועים מרשימה, שתי המכוניות שנפגשו רחוקות מלהיות ספורטיביות. המנועים החזקים מותקנים בגוף שאינו מכויל כלל להתנהגות כביש משובחת – ההגה של 308 נותן תחושה של ניתוק מהכביש, והוא אינו מענג בנהיגה אגרסיבית, וזה של גולף גרוע עוד יותר. שתי המכוניות אוחזות היטב בכביש, בולמות היטב, הן בטיחותיות ויציבות, אבל רגליהן אינן נכנסות לנעלי ספורט.

סיכום

סיכומו של יום מביא אותנו למסקנה חד-משמעית: פיג'ו 308 עם מנוע הטורבו 1.6 טובה הרבה יותר מפולקסווגן גולף TSI. תא הנוסעים שלה מהודר ונעים יותר, היא מעוצבת יותר, וגם המנוע שלה עדיף מזה של חברתה. את פולקסווגן גולף יקנו מי שמחפשים מכונית בעלת שם ומוניטין, אך צנועה ודיסקרטית יותר מבחינת נוכחות. רשמית, אגב, המנוע הגרמני חסכוני בעשרה אחוזים בערך מן המנוע הגרמני-צרפתי, אבל מי שמחפש חיסכון אינו קונה משפחתית ב-145 אלף שקלים."

מיותר לציין שה-308 נראית הרבה יותר טוב גם מבפנים וגם מבחוץ?

g3kn4.jpg

w600.png

פורסם
אם מישהו היה אומר את זה נגיד על סיטרואן או רנו מגאן כבר היית מחכה לו מתחת לבית עם מנהל המוסך שלך.

מעניין מאוד שכשאתה נותן דוגמא יחידה ופרטנית אז זה בסדר.

אבל שמישהו אחר אומר רנו מגאן 2 זה חרא של אוטו, מייד אתה קופץ ואומר שיש לך צי רכב של 5לא יודע כמה מגאנים וכולן חפות מתקלות.

צ'מפיון לא מנסה למצב את המותג שלה כיקורתי יותר, אלא היא מצליחה.

שוק הרכב כיום הוא מעוות בצורה חולנית.

אם נוריד את הליסינג מהתמונה נראה איך צ'מפיון אוכלת את כל השאר.

אנשים יודעים להעריך את המותג והחברה.

ואתה יודע מה? אני גם יכול לומר לך שאין בכלל מה להשוות בין ה-VAGיות לאחרות, יש בהן איכות שאין באף יצרן אחר בסגמנט שלהן.

שב בגולף או ג'טה או אוקטביה ותביא לי משפחתית אחרת עם איכות דומה (לא כולל מרצדס C או במוו 3 שההפרשים במחירים ביניהן לג'טה הן עצומים).

חרשתי את הארץ עם כל רכב אפשרי ואני יכול להגיד לך שמבחינתי אין התלבטות.

כל מה שכתבתי על VW הוא על סמך נסיון שלי , ושל בן משפחה נוסף אשר אכל מרורים מהגולף שלו .

לא הכללתי על היצרן, אלא הבעתי חוויה אישית שלי , בשום מקום לא כתבתי ואו לא המלצתי לרכוש רכב מתוצרתו של זו.

לגבי המאגאן, זו עובדה , מה לעשות, וכאשר מכלילים את התוצרת כולה כפי שנעשה פה חדשות לבקרים התגובה שלי בהתאם, לא נראה לך ? , לא נורא אבל לפחות תדייק בעובדות.

מותג יוקרה ?, VW משחקים באותו ארגז חול כמו כולם, המחירים שלהם באירופה דומים מאוד לאילו של המתחרות שלהם מאותו סגמנט, בארץ החליט היבואן שהפאסאט צריכה להיות יקרה בכ 33K מול מונדיאו מקבילה, למה ??

אני יושב בתדירות גבוהה בגטה של אחד המנהלים בקבוצה, 1.6 אשר מתקשה מאוד להניע את הרכב, מרווח פנימי מצומצם מול המאגאן שלי, איכות הגימור גבוהה יותר זה נכון, זה שווה פער של 18K ??, ממש לא.

דיברת על ההשוואה של הגולף ל 3, במקרה חזרתי מאירופה לפני שבועים, שם נהגתי ב 318D , כל השוואה בינה לבין גולף מיקרית בהחלט, אולי מבחינת העיצוב הפנימי הגולף נותנת פייט, אבל ברגע שעולים על הכביש ומתחילים לנהוג ההבדל בין ה 3 לגולף הוא פשוט תהומי.

• תוכן חדש...