Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה בפורום הנכון,

אם אני מזמין דוד זרימה חופשי דרך אייבי,

האם תיהיה בעיה לקחת אותו מהדואר מבחינת המכס

(הבנתי שיש דברים כמו קסנון וכו' שאי אפשר להביא,צריך אישור ממשרד התחבורה?!)

ועוד שאלה על הדרך-מאיזה סכום משלמים מכס בהזמנת מוצר לארץ...?

תודה למי שיוכל לשפוך קצת מידע.

חן

פורסם
כל מוצר ששוויו מעל 50$ חייב במכס.

רק המוצר ? כולל משלוח ?

אם המוצר 40 והמשלוח 15 זה תופס?

ועוד מישהו לגבי הדוד?

חן

פורסם
זה מעל 50 $ אז חייב מכס .

יש אפשרות לבקש מהמוכר שירשום שהחבילה עולה נגיד 20 והמשלוח 15 ?

ואיך בעצם המכס יודעים מה יש בקופסא ? אם היא קופסא חומה רגילה והוא רושם שזה ארנק בפנים יכולים לדעת שזה אגזוז ?!:oops:

חן

פורסם

א) המכס לא מטומטמים.

ב) אתה אכן יכול לבקש מהמוכר לרשום סכום אחר, אבל, זה חייב להיות בגבולות ההגיון. אם תרשום שווי של 100 דולר על מוצר שעלה 500 דולר, תהיה בטוח שיעלו עלייך במכס. אם המוצר עלה 60 דולר ואתה רושם 45, זה יכול לעבור במכס בלי שיחשדו.

ג) למכס יש זכות לפתוח את החבילה אם הם חושדים שמשהו בה לא בסד. אני מניח שדוד שוקל קצת יותר מארנק, אז גם כאן כמו בסעיף הקודם צריך לרשום משהו הגיוני (אבל בכלל לא מומלץ לשקר בנוגע לתכולת הקופסא).

פורסם
א) המכס לא מטומטמים.

ב) אתה אכן יכול לבקש מהמוכר לרשום סכום אחר, אבל, זה חייב להיות בגבולות ההגיון. אם תרשום שווי של 100 דולר על מוצר שעלה 500 דולר, תהיה בטוח שיעלו עלייך במכס. אם המוצר עלה 60 דולר ואתה רושם 45, זה יכול לעבור במכס בלי שיחשדו.

ג) למכס יש זכות לפתוח את החבילה אם הם חושדים שמשהו בה לא בסד. אני מניח שדוד שוקל קצת יותר מארנק, אז גם כאן כמו בסעיף הקודם צריך לרשום משהו הגיוני (אבל בכלל לא מומלץ לשקר בנוגע לתכולת הקופסא).

שוב תודה.

לגבי סעיף ג. - מה קורה במצב שאני מודיע שנרשם עלידי המוכר שזה משהו אחר ולא דוד והמוכס בודק ורואה ?!

ומבקש לדעת באמת אם צריך אישור כלשהו ממשרד התחבורה לגבי דוד ואם כן איך מביאים...

חן

פורסם

אני הבנתי שגם אם המחיר עולה מעל 50$ של המוצר המכס לא משתגע ולוקח לך 200 שקל הוא לוקח לך מחיר נמוך יחסית ל50 דולר תברר תקשר לדואר תשאל את כל השאלות הם יודעים בטוח יותר טוב מאיתנו

פורסם

smallars, מה הקשר משתגע\לא משתגע? מכס נלקח לפי אחוזים מסויימים שקבועים בחוק, ומשתנה לפי סוג המוצר.

תחפש בגוגל רשימה מעודכנת של שיעורי המכס.

פורסם

זה מה שאני אומר ! שהמכס לא לוקח לך מס של 60 אחוז מערך המוצר, הוא לוקח לך 5-10 אחוז (בזמנו רציתי להזמין והזמנתי תאמת דרך אי באי פילטר אוויר לרכב ) אז אין לך מה לפחד תשלם עוד 50 שקל משהו כזה וזהו

• תוכן חדש...