Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B3 סדאן -ה"הפתעה" של סובארו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה עדיף שישאירו את הכיסוי על הרכב....

:lol:

דעתי היא שהמחיר של הרכב ואיך שהרכב נראה הוא פרופורציונלי.

חוץ מזה אני לא רואה כל רע בסדאן החדשה,למרות שה-B3 בדמות ה-האצ' הייתה יותר יפה! (דעה)

לדוגמא : ההספק מנוע שלה הינו 107 כ"ס (מנוע) 1600-1500?

נשמע לי סביר בהחלט.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום לעלות סובארו יורדים ברמה, פעם הם היו מייצרים רכבים כמו שצריך עם מנועי 1800 טורבו, צג דיגיטלי ,

ועוד כל מיני דברים יחודיים.

הם מנסים לשחזר את ההצלחה של הלאונה שהייתה כאן בשנות ה80 , אבל מה לעשות כשמייצרים זבל כמו הB3 שכמעט כמעט כמעט נקנתה ע"י משפחתי, (ומזל מאוד שלא) אז זה אומר שכנראה נמאס לסובארו להשקיע.

האימפרזה 1600 אוטומט זה עגלה, אז הם מנסים להלביש מנוע 1500 +גיר אוטומט על מרכב סדאן?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אני קניתי את דגם הסאדן ואני מאוד מרוצה נעימה לנהיגה מספיק לכתוב שטויות על סובארו

אהה , הבנתי , קנית את המוטציה שנקראת B3 סאדן אז אסור לכתוב שהרכב מכוער, מנוע 1.5 חלוש שלא עשה עבודה טובה ב 5 דלתות, עם משקל נוסף הוא הפך לטיל בליסטי ?

עשה טובה , הרכב הזה הוא פשוט אכזבה ציפי לקצת יותר מסובארו.

אולי שיחליפו כבר את המעצב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
חלוש שלא עשה עבודה טובה ב 5 דלתות, עם משקל נוסף הוא הפך לטיל בליסטי ?

עם תבדוק את עצמך, תוכל לראות זאת שכבר דובר על הנושא בת'רד הנוכחי, גרסת הסדאן שוקלת בדיוק כמו גרסת ההצ'בק, הרכב לא עלה בגרם אחד.

מאחר ואני לא נסעתי על הרכב (ואני מאמין שגם אתה לא) קשה לקבוע על טיב הרכב ומוטב שאנשים יעשו זאת רק לאחר נסיעה, אני כן נסעתי על גרסת האצ'בק ואני יכול להגיד לך שאדם שנוחות ורכות עומדת בראש מעיניו, אין בחירה יותר טובה בקטגוריה מאשר הרכב הזה (בהנחה שאין שינוי בכיול המתלים בין שתי הגרסאות).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
עם תבדוק את עצמך, תוכל לראות זאת שכבר דובר על הנושא בת'רד הנוכחי, גרסת הסדאן שוקלת בדיוק כמו גרסת ההצ'בק, הרכב לא עלה בגרם אחד.

מאחר ואני לא נסעתי על הרכב (ואני מאמין שגם אתה לא) קשה לקבוע על טיב הרכב ומוטב שאנשים יעשו זאת רק לאחר נסיעה, אני כן נסעתי על גרסת האצ'בק ואני יכול להגיד לך שאדם שנוחות ורכות עומדת בראש מעיניו, אין בחירה יותר טובה בקטגוריה מאשר הרכב הזה (בהנחה שאין שינוי בכיול המתלים בין שתי הגרסאות).

הסאדן שוקלת 40 ק"ג יותר למען הדיוק.

בנושא נוחות המאגאן עדיפה ושקטה מה B3.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הסאדן שוקלת 40 ק"ג יותר למען הדיוק.

בנושא נוחות המאגאן עדיפה ושקטה מה B3.

אתה פשוט טועה, תבדוק במפרט הטכני (תראה בנטקאר לדוגמא) הרכב שוקל בדיוק אותו דבר אין שום פער של 40 קילו (מאיפה אתה ממציא נתונים?).

ממליץ לך לערוך נסיעת מבחן בשתי המכוניות ואתה תחוש שלB3 רמת רכות גבוהה יותר ומהלך בולם ארוך יותר. אני לא חושב שניתן למצוא רכב מקביל בעל רמת רכות כזו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לא מכיר את הB3 סדאן. מסכים לחלוטין שמדובר במכונית שקטה ונוחה באופן יוצא דופן למחירה ומיצובה, גם יחסית למגאן, ככל שהמדובר ב B3 הצ'בק. זו האחרונה מאידך פשוט מגוחכת עם תא מטען שמתחרה בנפחו בתא הכפפות.

פורסם

נראה לי שכבר לא נשאר הרבה מה להשוות עם האימפרזה הקודמת, באמת מעט מאכזב אבל עדיין מכונית שנראית בסדר ומבפנים היא כבר נראית טוב.

• תוכן חדש...