Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B3 סדאן -ה"הפתעה" של סובארו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתחו סוכנות סובארו חדשה בראשל"צ אזור תעשייה הישן

ומולה מכנה B3 סדאן במילה אחת,א-כ-ז-ב-ה

פנים הרכב נראה זול,לטעמי הוא איננו יפה כלל.

מחוץ הרכב נראה פשוט-ללא פנסי ערפל,ג'נטים פשוטים.הרכב לא נראה משהו כלל

בברכה

בר

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההפתעה היחידה שמצפה לסובארו היא הירידה במחירות.

אני מסכים איתך שהסדאן אכזבה כי היא מכוערת לעומת ההאצבק.

ואני ממש לא מסכים איתך בקשר לפנים הרכב כי הוא אחד היפים שיש בקטגוריית מחיר שלו.

פורסם

ומולה מכנה B3 סדאן במילה אחת,א-כ-ז-ב-ה על טעם ועל ריח אין להתווכח, מה שמפריע לך בעין, לא מפריע לאדם אחר

פנים הרכב נראה זול,לטעמי הוא איננו יפה כלל. על טעם..

מחוץ הרכב נראה פשוט-ללא פנסי ערפל,ג'נטים פשוטים.הרכב לא נראה משהו כלל - מה בדיוק ציפית מרכב ב110 אלף שקל? מנקה תאילנדית שתפתח לך את הדלת?

במודגש.

----

פורסם

1.כל אחד והטעם שלו-יש שחושבים שזה יפה ויש שלא.

2.אני בטוח שלסובארו היו סיבות ל"הפתעה" הזאת,כניראה הם לא מכרו B3 כמו שציפו והייתה דרישה לסדאן..אני לא חושב שסובארו היו מביאים את הרכב אם לא היו בטוחים שהוא ימכר.

פורסם

למה אכזבו? מה שמנע מגרסת ההאצ'בק להמכר טוב זו העובדה שהיא האצ'בק! הישראלי הטיפוסי אוהב את השילוב המנצח "אוטומט + תא מטען", וזה בדיוק מה שיעלה את רף המכירות של הדגם. היתרון הנוסף של סובארו הוא שכל הדגמים של הסדאן נמכרים גם עם תיבה ידנית, וזו אופציה שחסרה להרבה משפחתיות.

פורסם

סובארו מאז ומתמיד מעצבת מכוניות לא הכי טוב.

כחו לדוגמה את האימפרזה דור שני עם הפנסים העגולים לא לטעמי בכלל, ואני

בטוח שגם לרבים גם לא.

פורסם
למה אכזבו? מה שמנע מגרסת ההאצ'בק להמכר טוב זו העובדה שהיא האצ'בק! הישראלי הטיפוסי אוהב את השילוב המנצח "אוטומט + תא מטען", וזה בדיוק מה שיעלה את רף המכירות של הדגם. היתרון הנוסף של סובארו הוא שכל הדגמים של הסדאן נמכרים גם עם תיבה ידנית, וזו אופציה שחסרה להרבה משפחתיות.

בדיוק.

לא משנה אם היא יפה או לא, המכירות יעלו, וגירסת סדאן תהווה לדעתי 70%-80% מהמכירות של הדגם, בליסינג הייתי מהמר על 95%.

אגב, בחו"ל ראיתי יונדאי I30 סדאן, מעניין למה לא מביאים אותה לארץ.

פורסם

אתה בטוח שראית I30 סדאן? כי עד כמה שידוע לי (בזמנו התעניינתי) אין I30 בתצורת סדאן.

יש תמונה?:)

פורסם

הייתי לפני חודש במוסקווה. ראיתי שם I30 סדאן, ואני בטוח, שזה הרכב.

היא הייתה עם כיתוב ELANTRA מאחורה, ולא I30, אבל זה כמובן לא משנה.

הנה תמונה מגוגל להמחשה :

08HyundaiElantra01.jpg

• תוכן חדש...