Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא במחלף האחרון של כביש 6 (ואדי ערה) חותך את פרדס חנה, בנימינה וזכרון, מגיע לכביש ואדי מילק ומשם מסתדר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה נעול חזק על כביש 6?

כי אפשר תמיד דרך כביש 90

או לחלופין לסוע בכביש 4 ולרדת אחרי זכרון יעקב ולסוע דרך כביש 70 ואז 772 ואז77 עד טבריה ואז על 90

עריכה - אפשר באמת כמו שRK אמר : פונים ל65 לכיוון מערב (אחרי כביש 6) ומשם ל652 דרך פרדס חנה ומשם כבר ל70

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

הכי פשוט, צא בלילה שלפני, ותעשה לילה אחד נוסף בצפון.

או לחילופין, צא מוקדם (אבל ממש מוקדם) בבוקר.

אני עושה את זה תמיד. הכבישים ריקים, אתה חוסך בדלק (הכל זורם ולא ממהרים לשום מקום) ובכלל אני אוהב יותר לנהוג בלילה כשהכול נקי מאשר ביום עם תנועה ערה.

בהצלחה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הפיתרון הכי טוב שאני מכיר הוא לא לנסוע דרך כביש 6 בשעות בהן ואדי ערה עמוס. מניסיוני כל מה שאולי תחסוך בנסיעת האגרה תבזבז על נסיעה מעצבנת מאוד בואדי ערה או בנסיעה איטית בקטע שלפני צומת גולני.

אבל האמת היא שברוב הזמן ואדי ערה לא ממש פקוק, רק עמוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...