רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,606 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 817 צפיות
ביוטיוב יש בחור ששם כל יום כמה סרטונים חדשים עם מבחני התרסקות של רכבים שונים, משברולטים משנות ה80 ועד מרצדסים חדשים. אני מנוי אליו, ממליץ בחום. http://www.youtube.com/user/carpro1017
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 1 תגובות
- 660 צפיות
לפני כמה זמן הייתי באנגליה וצילמתי שם פורש 911 טורבו אני חושב של gemballa (ככה כותבים את זה?) ומאחוריה עמדה הקאיין Transsyberia שהיא תוכננה לראלי דאקאר,תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו בשום מקום בסביבה לא היה עוד פורש אז לא ניראה לי שהיה משהו מיוחד של מועדון פורש או משהו בסגנון.. אז עכשיו לשאלה שלי מכונית כמ הקאיין "ראלי" יכולות להמכר לאנשים פרטיים?
הודעה אחרונה מאת ETAVZ3, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מהזן המצחיק. מאוד, אפילו: http://il.youtube.com/watch?v=OfXqt0PuHQk
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 1 תגובות
- 812 צפיות
מה החוקיות לגבי מדבקות אדום לבן על אחורי ג'יפים?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני נוסעת למינכן בשבוע הבא ורוצה להביא חלפים לאופנוע סוזוקי R750. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת servus, -
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
כבר שמעתם? ההודים התחילו לייצר רכב קטן ומצחיק בשם טאטא נאנו שעולה פחות מ2000 דולר... דרך אגב שלחתי מייל לא מזמן לשירות לקוחות של החברה הזאת בהודו ושאלתי האם הרכב יגיע לארץ, וקבלתי תשומה מהירה יחיסית : "נכון להים אין לנו תוכניות למכירת הרכב באירופה, אבל הכל עניין של זמן".
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 618 צפיות
קנינו לאחרונה פיגו 308 חדשה הכוללת גם הילוכים במערכת טיפטרוניק רציתי לדעת, כשאני משתמש בטיפטרוניק, ומושך הילוך ראשון עד שהאוטו כבר מחליף לבד ואפילו גם לשני ושלישי האם זה פוגע ברכב? זה לא טוב? מה זה עושה בעצם? תודה.
הודעה אחרונה מאת PsyRax, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שמי אלי . נהג בן 18 שהוציא לא מזמן רשיון 4 חודשים יש לי רישיון. יש לי עד הצבא עוד איזה כמה חודשים אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות מכונית עד הצבא ואם יהיה מזל שיהיו לי יציאות טובות אני אוכל גם לתחזק בזמן הצבא. עוד כשהיה לי מלווה נדלקתי על על איביזיה 93 אדומה מזה יפה מבחוץ..חשבתי למה לא? בסופו של דבר לקחתי אותה שבוע וחצי לפני סיום המלווה. עשינו עיסקה חצי מהסכום אני נתתי לו ישר ואת השאר עד תאריך מסויים הייתי צריך להחזיר. והוא הבטיח לי שכל מיני טיפולים שהוא יכול לעשות חלק הוא יעשה בחינם חלק במחיר טוב...וטסט הוא יעביר לי. הוא דרש ממני רק 200 שקל (חשבתי כמובן כל השאר עליו) עבר יום או יומים אחרי שהייתי צריך להחזיר את כל הסכום ולא היה לי שום טיפול עדיין ושו…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 0 תגובות
- 944 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. נתבקשת כבר פעמים לכתוב עם סימני פיסוק *** הנהלת הפורום שמחה לסייע לך להתגבר על מוגבלות שלך. קרא פה ותדע להשתמש בסימני פיסוק : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11
הודעה אחרונה מאת webstroir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
נראה כמו כל הקו החדש של מזדה. המכונית הבאה שלכם בליסינג. MAZDA 3
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
-
מפה ומשם אני קוא שהגיר הרובוטי כפול המצמדים הוא הגיר של המחר. אם כך מדוע מכוניות חדשות ואיכותיות ואפילו של קונצרן פולקסווגן עדיין מיוצרות עם הגיר האוטומטי המסורתי. האם יש לו בכל זאת יתרונות על גיר מסוג DSG?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אז ככה באזור מרכז תל אביב...... עברה סובארו אימפרזה טורבו שתיי דלתות[קופה] , האם דמיינתי ???? או שמה קיים דבר כזה??? שאלתי איזה מישהו שאני מכיר, והוא אמר שזה לא היחידה שיש בארץ , יש כמה כאלה, אבל כמות קטנה מאוד האם אפשר פרטים נוספים על הדבר ??? מישהו ראה,שמע ,או סתם פרטים שהוא יודע ... אשמח לתגובות בנושא :}
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה דעתכם? http://www.youtube.com/watch?v=_IvKjl-OwCI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Dar, -
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כבר למעלה משבועיים לא משדרים טופ גיר בערוץ אגו רק את ההילוך חמישי.. למישהו יש מושג??
הודעה אחרונה מאת רוטנברג, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראיתי מכונית קטנטנה שנראת מעולה בשבילי, לצערי לא יכלתי לצלם אבל אני זוכר את הלוגו שנראה בערך ככה http://benor.x10hosting.com/logo%20copy.jpg המשולש היה יותר קרוב ל C והיה פחות חד ה C הייתה מאוד דומה לפונט ל C שבפונט הזה רק יותר עבה C והמשולש התחיל מ 2 הקצוות שלה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי על איזו חברה אני מדבר
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
המוסכניק שלי שהוא גם חבר נמצא כבר 6 שעות בחדר הניתוח אחרי שאוטו נפל לו מהליפט על הרגל. לו היה "מזל" שזו רק רגל אבל דברים כאלה קורים ויכולים להיגמר רע מאוד (ויש מצבים יותר גרועים ממוות) אז כשאתם מחליטים לעמוד ליד הליפט למרות שמבקשים מכם לא לעשות את זה תדעו שאתם מסכנים את חייכם.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
בוקר טוב לכל מי שכאן ויראה את זה בצהריים! נתחיל בזה שאם רק הייתי תופס את הגנבים\פורצים המסכנים האלה, הם היו מסיימים היום ברמב"ם במחלקת טיפול נמרץ. עכשיו לחלק האמיתי, כזכור לחלק\רוב כאן, הרכב הוא קולט 94', שעבר נסיון פריצה 3 פעמים וכולם סוכלו על ידי והאעזקת ביפר המותקנת ברכב, אבל הפעם זה לא עזר. הגעתי הביתה מבילוי שישי בסביבות 3 בבוקר, הרחוב ריק לחלוטין, כל המכוניות הרגילות של הרחוב חונות כרגיל, אמרתי לילה טוב ליפייפיה (הרכב) וירדתי הביתה. בסביבות השעה-4, השלט של האזעקת ביפר צפצף בהיסטריה, הסתכלתי וראיתי על הצג: בגאג' מורם. שמתי נעלי בית וטסתי עם גופיה בריצה לאוטו, מרגע הצפצוף עד רגע העלייה לרכב לקח לי מקסימום 20 שניות! הגעתי לרכב, ראיתי מנעול של הבגאג…
הודעה אחרונה מאת firewalker, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
תקראו לה איך שתבחרו, TME או Evolution 6.5, Lancer Evolution היא בטוח, יוצרו רק 1500 יחידות כאלו בעולם, עכשיו אם תשאלו אותי ממה היא שונה מהאיבו 6, אז ככה: 1)באמפר קידמי שונה. 2)מושבי רקרו בצבע אדום-שחור עם הסמל של טומי מקינן. 3)17" ENKEI לבנים. 4)הגה עור של MOMO וידית הילוכים. 5)טורבו מטיטניום. 6)מוט מייצב קידמי. 7)הנמכת המרכב. רדיוס הגה קטן יותר. על הרכב הספיציפי ישבו חישוקי 18" שחורים, כל השאר היה בדיוק כמו שרשמתי. אז רק נשאר... קבלוה הללוה, בתופים במחולות!
הודעה אחרונה מאת Trinity, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים , האם מישהו מכיר/יודע על מקרה שיבואן החליף רכב חדש באחר בגין תקלות רבות ברכב. נחוץ לי מידע זה מאוד. תודה.
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אשתי קיבלה הביתה דו"ח משטרתי הזוי על חניה לא חוקית (תחנת מוניות) בתל-אביב באישון לילה לפני מספר חודשים. (אחסוך בדיחות - אני יודע שאשתי ו/או אני לא היינו שם לבצע את העבירה). הפרט המזהה היחיד בדו"ח הוא מספר הרכב - כך הגיע הדו"ח לביתנו דרך הסבה ע"י חברת הליסינג. "תיאור העובדות המהוות את העברה": סעיף זה ריק לחלוטין. "תיאור המעשה": לא צייתת לתמרור ב-58.... מן הסתם, באיזשהו שלב בטיפול התבלבל מספר הרכב באחר וכך הגיע הדו"ח אליה (או שהתאריך/שעה אינם נכונים, או השד יודע מה). אנחנו מתכתבים עם המשטרה אך לעת עתה זהו שיח חרשים ("הרכב בשימושך ולכן הדו"ח שייך לך"). הערכות מנומקות בנוגע לסיכוי הרשעה ע"ס נתון בודד של מספר רכב? עצות שימושיות מעבר להמשך ההתכבתבות עם …
הודעה אחרונה מאת drive21, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן! לאחר שראיתי את הנושא על מפגש הקורבטים שהיה בהיכל נוקיה לאחרונה,התפלאתי מהכמות הנאה וחשבתי לעצמי: אם הכמות הזו הפתיעה אותי,האם גם כמות הפרארי שיש בארץ תפתיע אותי? אני אישית ראיתי אחת והיא הייתה ליד צ.כפר שמריהו. למיקוד הדיון חשבתי על שתי שאלות: 1. כמה פרארי יש בארץ? 2. למען אי-השערות ושמועות למניהן: נסו להעלות(כמובן למי שיש)תמונות שונות של הפרארי שיש בארץ.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מדבר על הדגם 2.0 16V. (שנים 98-2000) לטעמי, רכב מוצלח מאוד ואפילו מתנהג נחמד. מישהו שמע על אחת? נשמע מוזר - אני מחפש כבר תקופה ולא מוצא
הודעה אחרונה מאת aa123, -
דו"ח אזהרה כפול
מאת guyo- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, היום לצערי קיבלתי דו"ח אזהרה נוסף (לאחר שקיבלת אחד בחודש אוגוסט). עד כמה שידוע לי לא ניתן לקבל פעמים אזהרה ובמידה ונעצרת שוב אתה מקבל קנס וכו'. כאשר השוטר עצר אותי הוא לא שאל אותי לגבי אזהרות קודמות ולא בדק במחשב מניידת אלא בדק עם הפקידה בתחנה (או איפה שזה לא יהיה) דרך הקשר. הפקידה בקשר אמרה לשוטר שיש לי דו"חות קודמים אבל אזהרה לא שמעתי אותה אומרת. בסופו של דבר קיבלתי (שוב) דו"ח אזהרה. עכשיו יש שלוש אפוציות: דו"ח האזהרה הראשון (מאוגוסט) עדיין לא נרשם במערכת (אולי זה לקוח המון זמן כמו דוחות רגילים) הפקידה פיספסה את האזהרה השוטר (מאוגוסט) לא הזין את האזהרה (שכח, וויתר ועוד) עכשיו לשאלתי, בכל אחת מהאופציות יכול להיות אני בסוף א…
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 5 תגובות
- 858 צפיות
אני צריך להמעיד את הרכב שלי לתקופה של שנה. ראיתי שהיו פה שירשורים שקשורים לנושא אך אני לא מצליח למצוא אותם=ערכתי חיפוש. האם שווה להקפיא את הרשיוונות של הרכב והביטוח (הביטוח אצלי התחיל ביוני) והאם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
העם הדשבורד ב-106 הוא גם בעייתי כמו ב-205?
הודעה אחרונה מאת no-speed-limet, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי המון זמן של משפטים נגד משרד התחבורה, הצליחו "אומנות אחזקת האופנוע" אישור להתחיל ייצור אופנועים, זאת התחלת של ייצור רכבי קיט קאר, לא ידוע אך זאת בהחלט נקודת ציון בהיסטוריית המוטוריקה של מדינת ישראל. מזל טוב ובהצלחה בהמשך הדרך. כניסה לאתר-אומנות אחזקת האופנוע.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
נסעתי לטומי וראיתי מגרש חניה ציבורי שסגרו את הכניסה אליו וברקע ראיתי מספר רכבים מעניינים אז חניתי ליד והלכתי לראות. מאחר ואני תייר אז הייתי מצוייד במצלמה כמו כל תייר, ואז החלו להגיע רכבים. מפגש מאוד מאורגן, אנשים שם פשוט מציגים את הרכבים שלהם, הם מגיעים עם חלקים למכירה, יש מוזיקה (DJ) וכל מי שרוצה להכנס לשטח המפגש כדי להציג את רכבו משלם למארגנים 7$. לא יכולתי להישאר שם הרבה זמן ובזמן שהלכתי התחילו להגיע רכבים מעניים יותר אבל פיספסתי אותם. הנה התמונות/אלבום (מעל 100 תמונות) שימו לב לכמות HEMI שיש שם הנה תמצית למי שיש 56K ואינו יכול לראות אלבומים זה הרכב הכי חלש/איטי שהיה שם (M3) קורבט גודשת סופרה, כמעת 700 …
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לא שראיתי על זה נושא בפורום והחלטתי ליפתוח נושא השאלה שלי ככה יש לי רכב ששנתים לא טסט ,שילמתי שתי הגרות ומחר אני ניגש לטסט ואמור לעבור אחרי הטיפול שעשית,השאלה האם אני יכול לימכור תרכב כבר בו ביום ? תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
ביקורת רעה על סמל"ת 1 2 3 4 7
מאת יאשה והפיצפוצים-
- אחראי פורום
- 104 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
בהמשך לשרשור הזה , לא רק למכור מכוניות זה מהם והלאה . למכר שלי יש אלפא 146 . הבחור ביקש מהמחסן את המנגנון של הנעילה של המכסה מנוע , מכיוון שנשבר לו הקפיץ של הידית הקטנה שצריך להזיז כדי להרים את המכסה . הודיעו לו שאין להם במלאי . הגיוני ומובן . ביקש הבחור שיזמינו לו והוא ישלם להם כבר עתה , כמקובל אצל יבואני רכב . הודיעו לו שהם לא מזמינים חלקים לרכבים שהם הפסיקו להביא לאחר תקופה של 7 שנים והחוק לא מחייב אותם . הם הציעו לו לחפש בפירוקיות . אץ לו רץ לו הבחור לחפש בפירוקיות אך כל האלפות 146/5 שנמצאו היו ללא חלק קידמי . התקשר הבחור שוב לסמל"ת ושוב ענה לו אותו בחור חביב . אין בפירוקיות ענה מכרי , אולי תשקלו שוב לעזור לי ותואילו בבקשה להז…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
לתשומת לב המילואימניקים: חיילי מילואים בשרות פעיל שמועד חידוש רשיון הנהיגה שלהם יחול מ-1 בנובמבר 2008 ישלמו עבור חידוש הרשיון לתקופה של 10 שנים, 10 שקלים בלבד, לעומת 367 שקל אותם נדרשים לשלם מי שאינו משרת במילואים. הודעת דובר משרד-התחבורה.
הודעה אחרונה מאת ROEI-A,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 917 אורחים (הצג רשימה מלאה)