Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מאגו, גם ככה הם משדרים פרקים מתקופת האבן.

"והיום, בטופ גיר!!! מבחן השוואתי בין אאודי 80, אופל אסקונה ופיג'ו 505. בהמשך - כוכב הקולנוע הנודע ג'יימס דין ינהג על המכונית הזולה שלנו - דייהטסו שרמנט"

באתר הזה יש קישורים להורדה של הפרקים החדשים - עוד 26 ימים מתחילה העונה החדשה. הפרקים משודרים בבריטניה ביום ראשון, וביום שני בערב אתה כבר יכול לראות אותם אצלך בבית :-)

פורסם

אתמול צפיתי בפרק הראשון של העונה העשירית, שעה 21:00 בערוץ אגו כמובן.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
עזוב אותך מאגו, גם ככה הם משדרים פרקים מתקופת האבן.

"והיום, בטופ גיר!!! מבחן השוואתי בין אאודי 80, אופל אסקונה ופיג'ו 505. בהמשך - כוכב הקולנוע הנודע ג'יימס דין ינהג על המכונית הזולה שלנו - דייהטסו שרמנט"

באתר הזה יש קישורים להורדה של הפרקים החדשים - עוד 26 ימים מתחילה העונה החדשה. הפרקים משודרים בבריטניה ביום ראשון, וביום שני בערב אתה כבר יכול לראות אותם אצלך בבית :-)

מזאת אומרת עונה חדשה ?

עונה 12 יעני 2008-2009?

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

אני לא חושב שיש כתוביות בפרקים להורדה,אבל אם בא לך אתה יכול לראות יום אחרי השידור בבריטניה גם ביו טיוב אם אתה לא מוצא הורדה.

פורסם

לא חסרים אתרים שבהם אתה יכול לצפות בטופ גיר או להוריד את הפרקים.

נ.ב- אילן 206 אני רואה ששמת את ג'רמי כאשר הוא בחן את האריאל אטום.יפה.8)

פורסם

*לא קשור* מישהו שם לב לפרסומת של "הילוך חמישי" בדיסקברי, בו הם צוחקים כאילו על טופגיר ומכנים אותם מיושנים ? (הפרסומת עם ג'רמי והאמסטר על כסא גלגלים כשהם חבושים מהרגל ועד הראש ...)

ממש בושה לדיסקברי, איך הם מעיזים ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כבר למעלה משבועיים לא משדרים טופ גיר בערוץ אגו רק את ההילוך חמישי..

למישהו יש מושג??:shock:

לפי דעתי "הילוך חמישי" יותר איכותית ולא פלצנית כמו כמו טופ גיר .

טופ גיר הייתה איכותית יותר לפני 20 שנה בלי הקהל והשטויות . הם נותנים מידע רק על מכוניות יוקרה וספורט שזה יפה אבל רק בחלומות אפשר לקנות את זה , פעם הם נתנו על מכוניות פשוטות קטנות ורגילות .

רק התחרות עם המרצדס מי יגיע ראשון לסקנדינביה היה יפה ב טופ גיר.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רוטנברג,

כנראה שלא הבנת.

פיפט גיר היא תוכנית רכב נטו.

טופ גיר היא תוכנית שעשוע/משפחה בנושא הרכב.

אני רואה את שתי התוכניות אבל מעדיף לראות טופ גיר.

פורסם

אין לי בעיה עם זה , התוכנית בהחלט חביבה וגם מהנה , זאת לא תוכנית לכל המשפחה , בעיקר לגברים , אבל משהו מתפספס ,ששני המגישים , הגבר והאישה מ הילוך חמישי היו בטופ גיר זה היה יותר איכותי .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...