Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח אזהרה כפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום לצערי קיבלתי דו"ח אזהרה נוסף (לאחר שקיבלת אחד בחודש אוגוסט).

עד כמה שידוע לי לא ניתן לקבל פעמים אזהרה ובמידה ונעצרת שוב אתה מקבל קנס וכו'.

כאשר השוטר עצר אותי הוא לא שאל אותי לגבי אזהרות קודמות ולא בדק במחשב מניידת אלא בדק עם הפקידה בתחנה (או איפה שזה לא יהיה) דרך הקשר.

הפקידה בקשר אמרה לשוטר שיש לי דו"חות קודמים אבל אזהרה לא שמעתי אותה אומרת.

בסופו של דבר קיבלתי (שוב) דו"ח אזהרה.

עכשיו יש שלוש אפוציות:

1. דו"ח האזהרה הראשון (מאוגוסט) עדיין לא נרשם במערכת (אולי זה לקוח המון זמן כמו דוחות רגילים)
  2. הפקידה פיספסה את האזהרה
  3. השוטר (מאוגוסט) לא הזין את האזהרה (שכח, וויתר ועוד)

עכשיו לשאלתי,

בכל אחת מהאופציות יכול להיות אני בסוף אדפק למרות שקיבלתי רק אזהרה (שוב)

אם קיבלתי אזהרה בטעות (הפקידה פיספסה, האזהרה הראשונה לא הוזנה וכו') האם לאחר התבהררות העניינים במשטרה יש סיכוי שאני אקבל דו"ח רגיל במקום האזהרה השניה?

אודה לתשובה אבל אני מבקש אם אפשר רק מאנשים שעברו מקרים דומים או אנשים מהתחום (תעבורה, משטרה)

שוב תודה לעונים,

גיא

פורסם

לשאלתך בכותרת - לא.

השוטר רשם לך אזהרה בגלל 3 סיבות אפשריות:

1. היומנאית ששידרה לשוטר שאתה זכאי לאזהרה טעתה ולא שמה לב שיש לך אזהרה רשומה קודמת לפני פחות משנתיים.

2. האזהרה הראשונה שלך עדיין לא התעדכנה במסוף מסיבה כלשהי (זה אמור להתעדכן ממש תוך כמה ימים).

3. האזהרה הראשונה שלך עדיין לא התעדכנה במסוף וגם לא תעודכן כי השוטר איבד את הדוח/הדו"ח "נפל" (בגלל טעות קריטית בדוח- חוסר רישום סעיפים וכו'), מה שפחות הגיוני שקרה.

מה שיקרה לגביך - יש 2 אפשרויות:

1. השוטר יבדוק שוב במסוף האם אתה זכאי לאזהרה (סיכוי נמוך שזה יקרה, כי אין משהו שיאיר את תשומת ליבו לכך) והאזהרה תומר להודעת תשלום קנס שתישלח לביתך.

2. האזהרה תתווסף לגיליון הרשעות התעבורה שלך כאזהרה (רישום בלבד) ולא תקבל הודעת תשלום קנס, אף על פי שאינך עונה לרישום אזהרה (סיכוי גבוה יותר שזה יקרה - הרישום מתווסף באופן אוטומטי למחשב לפי תעודת זהות, לא בודקים שנית אם אתה עונה לרישום אזהרה אלא אם כן ישנו ספק לגבי זה).

Xbox12341

פורסם

זה מזכיר לי את הבדיחה על השוטרים,שבכל משימה שולחים שני שוטרים,אחד שכותב,אחד שקורא.

איך מאוגוסט עוד לא עודכן?

• תוכן חדש...