Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת דעתי האישית כי בשבילי מילואים זה גורם מעכב בחיים ולא הוגן שכל שנה אני יעשה 30 ימי מילואים שזה מעכב לי לימודים לעומת אנשים שבכלל לא מזמנים אותם ולהם לא יהיו בעיות כאלה ולא מפסידים שום דבר בלימודים, כי בנאדם שבחינת הצבא היה בתפקיד שאין לו דרישה במילואים כי הוא לא היה לוחם אז לא יעשה מילואים כל חייו ואנשים כמוני יטחנו פה מילואים כל שנה וחוק המילואים החדש לא רלוונטי פה כי יש להם איך לשחק איתו כך שעדיין אנשים כמוני יעשו מילואים כרגיל.

זה כמו שתשווה אנשים שלא עשו צבא בכלל ומתחילים ללמוד ישר אחרי התיכון ובגיל שאני משתחרר מהצבא ולא ישר מתחיל ללמוד כי אנשים רוצים לטוס ולטייל והמשתמטים כבר עם תואר ראשון עוד לפני שאחד כמוני מתחיל ללמוד בכלל.

או אנשים שהיו בתפקידים שבפועל אין צורך בהם במילואים אפילו שהם מקבלים חוגר מילואים והם נחשבים לאנשי מילואים.

אין פה שום שיוויון כי אנחנו לא חיים בצורה שיוויונית ככה כשיש אנשים שדברים כמו מילואים גורמים להם לפסיד\לעכב דברים בחיים.

אז תסלח לי מראש על זה שאני מזלזל "בהנחה" הזאת של ה 300 שקל האלה שאנחנו משלמים עליה ביוקר.

למנהלי הפורום: מנצל מראש אם 2 תגובותי לא הולמות לדעתכם לפורום אז אבין אם תמחקו אותם

אני יודע שרוב דברי לא קשורים לנושא האשכול אבל היה לי חשוב לכתוב את ההסבר לתגובה הקודמת שלי.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל אנשים כמוך אנחנו יכולים לשבת ולהקליד בשקט בבית על נושא של הטבה למילואים בפורום רכב בארץ .

על זה נפתח השרשור .

הטבה לחברה' כמוך . ולמרות שזה סכום פעוט זו התחלה . אני מאמין שבהמשך יהיו הטבות משתלמות יותר .

חבל שאתה מסתכל על השוליים שבחברה .

מה אתה מציע ? לבטל את המילואים בארץ ? הרי אם אתה לא תעשה ( כי זה לא משתלם ) אז למה שחבריך בגדוד יעשו ?

אתה צריך להבין שיש מצב נתון כרגע ועם זה צריך להתמודד .

כנס ל www.fresh.co.il לתת פורום - צבא וביטחון וקבל קצת רעל משם . אני יודע על עוד ליצן מהפורום מלבדי שגולש שם והוא בכלל נמצא בחו"ל... הלוואי והיו לנו עוד כמה אנשים כמו החברה' שגולשים שם במקום דור הכוסיות שצומח לנו אט אט .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נכון אתה צודק ב 100% בגלל אנשים כמוני אנחנו יכולים לשבת בבטחון ולגלוש בפורום.

אבל אני אתן לך דוגמא אחרת לחבר שלי שהיה בצבא 3 שנים כמוני בתפקיד חימושי, השתחרר כמוני מסופח ליחידת מילואים וקיבל חוגר מילואים רק שיש הבדל אחד בינינו, לי כל שנה קוראים לעשות מילואים והוא כבר שכח מזה מדים ולא כי הוא לא רוצה לעשות מילואים כי פשוט הצבא לא צריך אותו במילואים ולא מזמנים אותו, שלא לדבר בכלל על אנשים שקיבלו מכתבי פטור\שחרור ממילואים כי היחידה שבה היו נסגרה, הרי כל בנאדם בריא יכול לעשות מילואים ולא משנה מה הוא עשה בסדיר, גם למי שלא היה ביחידה קרבית יכול לשמור בישובים בשומרון, אולי לא להיות במחסומים אבל גם הם יכולים לקחת חלק בשמירה על המדינה.

אני לא אומר שאני אפסיק לעשות מילואים ושאר הגדוד שלי יעשה כרגיל אני מדבר בכללי על כל חיילי המילואים שעושים הרבה מילואים כמוני.

רק חבל לי ואני חושב שגם לך שהשוליים שבחברה, אנחנו מבחינת החברה לא מקבלים יותר זכויות מאשר אותם שוליים כי אני חושב שלנו מגיע יותר כי אנחנו מקיימים את החובות של המדינה ויושביום להם בשקט בבית ומקלידים.

פורסם

זה מה שמנסים לעשות כאן . לתת יותר זכויות למילואימניקים .

אז נכון שחלק המילואים שלהם פחות קרבי .

אם נסתכל על אחרים ולא על עצמנו , אנחנו נמות מצער .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בגלל אנשים כמוך אנחנו יכולים לשבת ולהקליד בשקט בבית על נושא של הטבה למילואים בפורום רכב בארץ .

על זה נפתח השרשור .

הטבה לחברה' כמוך . ולמרות שזה סכום פעוט זו התחלה . אני מאמין שבהמשך יהיו הטבות משתלמות יותר .

חבל שאתה מסתכל על השוליים שבחברה .

מה אתה מציע ? לבטל את המילואים בארץ ? הרי אם אתה לא תעשה ( כי זה לא משתלם ) אז למה שחבריך בגדוד יעשו ?

אתה צריך להבין שיש מצב נתון כרגע ועם זה צריך להתמודד .

כנס ל www.fresh.co.il לתת פורום - צבא וביטחון וקבל קצת רעל משם . אני יודע על עוד ליצן מהפורום מלבדי שגולש שם והוא בכלל נמצא בחו"ל... הלוואי והיו לנו עוד כמה אנשים כמו החברה' שגולשים שם במקום דור הכוסיות שצומח לנו אט אט .

אני דווקא בארץ.

טוב אז כנראה יש שלושה (לדעתי יש יותר ).

רועי , אני לא יודע מה איתך , אני הולך למילואים כי ברור לי שצריך , אם על הדרך אני מקבל הטבה כזו או אחרת מגניב .

יש לי השגות על הדרך שבה הם מחלקים את ההטבה , ופרטתי בפרש את דעתי , אבל לרגע אחד אני לא מסתכל על זה בגישה של "המילואים שווים 300 שקל או לא ".

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה מה שמנסים לעשות כאן . לתת יותר זכויות למילואימניקים .

אז נכון שחלק המילואים שלהם פחות קרבי .

אם נסתכל על אחרים ולא על עצמנו , אנחנו נמות מצער .

לא התכוונתי שמילואים שהם עושים פחות קרבי, התכוונתי שבגלל הסיבות שציינתי עם לא עושים בכלל מילואים, לא כי אולי הם גם לא רוצים אלא בגלל שהצבא לא מזמן אותם בכלל למילואים וזה מה שעוד יותר מרגיז.

• תוכן חדש...