Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתשומת לב המילואימניקים: חיילי מילואים בשרות פעיל שמועד חידוש רשיון הנהיגה שלהם יחול מ-1 בנובמבר 2008 ישלמו עבור חידוש הרשיון לתקופה של 10 שנים, 10 שקלים בלבד, לעומת 367 שקל אותם נדרשים לשלם מי שאינו משרת במילואים.

הודעת דובר משרד-התחבורה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד אחד זו קצת בדיחה;

הטבה של 357 ש"ח שנפרסת על-גבי 10 שנים.

מצד שני, אם ימשיכו בדרך הזאת, לאט לאט זה יצטבר לסכום מכובד של הטבות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא נכללים בהטבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לחיילי חובה אין אישה שמחכה בבית, אין ילדים שמחכים לאוכל לארוחת הערב, אין מנהל בעבודה ששוב מגלה שיש מחסור בכוח אדם, ובטח שאין מספיק עצבים על הראש, אבל מה שכן יש לחיילי החובה (ולא לכולם), זו החוצפה לבצע עבירות תנועה מכוונות בהיותם נהגים חדשים/צעירים ואז לבוא ולהתלונן למה הם לא מקבלים הנחה בחידוש רישיון הנהיגה.

Xbox12341

פורסם

האם זה כולל גם את מי שעבר את גיל המילואים וממשיך להתנדב?

דרך אגב, אני מוכן לשלם את "ההטבה" חזרה למדינה, רק שתהיה לי את הזכות להמשיך ולשרת במיל.

פורסם
לחיילי חובה אין אישה שמחכה בבית, אין ילדים שמחכים לאוכל לארוחת הערב, אין מנהל בעבודה ששוב מגלה שיש מחסור בכוח אדם, ובטח שאין מספיק עצבים על הראש,לחלק מהחיילים יש פי שתיים יותר עצבים על הראש מאשר לך, ואני בטוח שיש כמה חיילים שהיו מתחלפים איתך בשניות.

אבל מה שכן יש לחיילי החובה (ולא לכולם), זו החוצפה לבצע עבירות תנועה מכוונות בהיותם נהגים חדשים/צעירים ואז לבוא ולהתלונן למה הם לא מקבלים הנחה בחידוש רישיון הנהיגה.

מה הקשר?

הוא סך הכל שאל שאלה לגיטמית, אף אחד לא התלונן.

חוץ מזה, אני לא רואה סיבה אחת למה לא מגיע לכל אותם חיילי חובה לקבל את הנחנה הזאת.

ולהזכירך, בזכות כל אותם חיילי חובה, אתה יושב בכסא החמים שלך ושולח תגובות.

כנראה אתה לא זוכר מה זה להיות חייל בלי שקל על הישבן.

אני בכלל לא רוצה בכלל לדבר על החיילים הקרבים בצה"ל, שאין בכלל להשוות בין הבעיות שלך לשלהם.

אני בטוח שהנחנה הזאת תעזור להרבה חיילים בשירות קבע.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

ההטבה הנ"ל היא למיששירת מעל 10 ימים , המענקים הם מ24 או 22 ימים ומעלה .

לכל חיילי החובה , אני באמת מעריך אותכם מכל הלב ,ואני בטוח שכשתגיעו למצבם של המילואיניקים תבינו למה אנחנו מקבלים הטבות.

הרב הגדול עושה 3 שנים , חלק הרבה יותר קטן ,מפסיד מבחנים , עבודה , זמן עם הילדים , טיסות וכו' .

אז המדינה קצת מדגמת אותנו , תהייו בטוחים שאת מה שאנחנו מפסידים זה לא יחזיר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מה הקשר?

הוא סך הכל שאל שאלה לגיטמית, אף אחד לא התלונן.

חוץ מזה, אני לא רואה סיבה אחת למה לא מגיע לכל אותם חיילי חובה לקבל את הנחנה הזאת.

ולהזכירך, בזכות כל אותם חיילי חובה, אתה יושב בכסא החמים שלך ושולח תגובות.

כנראה אתה לא זוכר מה זה להיות חייל בלי שקל על הישבן.

אני בכלל לא רוצה בכלל לדבר על החיילים הקרבים בצה"ל, שאין בכלל להשוות בין הבעיות שלך לשלהם.

אני בטוח שהנחנה הזאת תעזור להרבה חיילים בשירות קבע.

אני בעצמי עדיין חייל בשירות חובה ואני יודע בדיוק איך זה להיות בלי שקל על הישבן. ובכל זאת אני עדיין חושב שלהיות במילואים עם דירה, רכב ואישה עם ילדים בבית זה לא יותר קל מלשרת ברמאללה או שכם ולחזור לבית החם של אמא ולחברים בשכונה כל 14/21. ולהזכירך, אותם מילואימניקים גם היו בשירות חובה ומגיע להם המון, אבל המון, על כל דקה שהם נותנים אחרי השירות הזה.

Xbox12341

פורסם
אני בעצמי עדיין חייל בשירות חובה ואני יודע בדיוק איך זה להיות בלי שקל על הישבן. ובכל זאת אני עדיין חושב שלהיות במילואים עם דירה, רכב ואישה עם ילדים בבית זה לא יותר קל מלשרת ברמאללה או שכם ולחזור לבית החם של אמא ולחברים בשכונה כל 14/21. ולהזכירך, אותם מילואימניקים גם היו בשירות חובה ומגיע להם המון, אבל המון, על כל דקה שהם נותנים אחרי השירות הזה.

ואימרו אמן.

מה שמזכיר לי להתכונן ל21 יום בסוף אוקטובר,ישר עם תחילת שנת הלימודים במכללה.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

לי יש רק חמישה ימים אבל בחודש הראשון של התואר ,מין מתנת מוטיבציה כזאת .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה צודק, בזה אני מסכים ב- 100000% אחוז.

אבל אני עדין לא רואה סיבה לתת את אותה ההטבה לחיילים בשירות חובה ובקבע.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

• תוכן חדש...