רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
אפשר קישורים לחנויות ששולחות לארץ? זקוק למד סלד ועוד מספר מכוונים. רצויי של חברת סאן פרו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב (יחסית), אשמח לעצתכם בהקדם האפשרי - כפי שציינתי בכותרת, האוטו (מאזדה 3 של אבי) עומד על אבן וצמיגים ישנים וללא 3 ג'אנטים מקוריים של מאזדה (מידה 16). (אגב, תהיה - אצלי בגולף יש מעין מפתח - אחד מהברגים נפתח ע"י בוקסה מיוחד. הייתי בטוח שזה הסטנדרט בג'אנטים אשר נקנים מהיבואן! כמה מפתיע לגלות שלא.) הדילמה פשוטה - הפעלת ביטוח - (1000 ש"ח השתתפות עצמית + 500 על העובדה שמופעל ביטוח + הוצאות) לראשונה מזה הרבה מאוד שנים (טפו טפו טפו) אנחנו מגיעים למשהו כמו 2000. האם יש דרך למצוא 3 ג'אנטים מקוריים או 4 תחליפיים ושני צמיגים (יש אחד מורכב ואחד במחסן, במצב חדש) בפחות מזה. האם כדאי? רעיונות ועצות יתקבלו בברכה, רק אם אפשר בהקדם! תמונות יועלו בהמשך הי…
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב יצאתי עכשיו לסיבוב לקנות סיגריות ועל הדרך עליתי על הכביש החדש בראשון מי שמכיר איפה גן הורדים יש גשר שעולים עליו . בקיצור אני עליתי על הכביש ולחצתי עם הרכב סחטתי אותו ואיך שהוא כעבור כמה זמן אני רואה שהמחוג עומד על 240 הרכב דווקא די מהיר אבל נראה לי קצת מוגזם זה הגיוני שהרכב כזה מהיר או שהספידומטר מזייף? תודה חזי
הודעה אחרונה מאת אלי_לוי, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הוצאתי רישיון באוקטובר 7 כך שאוטוטו מסתיימים להם השנתיים לפני כשבוע קיבלתי את הרישיון הזמני החדש בדואר בו אני נדרש לשלם את האגרה ל -5 שנים ולא מוזכר שם כי אני נהג חדש, עכשיו השאלה שלי האם זה חוקי להסיע איתו יותר מ-2 נוסעים? או שצריך לחכות בדיוק לשנתיים? ומה מבחינת הביטוח?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
תוך כדי שיטוט באינטרנט, כשהטלויזיה דולקת ברקע,תפסה לי את העין ידיעה בחדשות עלפורשה (911?) מרוסקת בתאונה שנראית מאוד לא סימפטית. לא שמעתי פרטים כי הטלוויזיה מושתקת, אבל ראיתי זוג בלמים קרמיים צהובים מציצים בין ההריסות. יצר המציצנות גובר עלי. מישהו יודע פרטים? *מנהלים, אם אתם לא בעינייני רכילות אל תתביישו למחוק. אני לא נעלב בקלות.
הודעה אחרונה מאת gil, -
מיצובישי קולט טורבו 1 2
מאת adamd1-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
להורים שלי באזור סוף שנות השמונים-תחילת התשעים בניו יורק היה מיצובישי קולט טורבו. חיפשתי פרטים על הרכב בגוגל ולא מצאתי כלום (מצאתי רק על רכבים ששופרו, לא על הדגם מהחברה). לפי הסיפורים שלהם, הרכב היה מאוד מהנה, יציב וחזק, באותו רגע התעניינתי. אשמח לשמוע עוד פרטים על הרכב או מפרט כלשהו באינטרנט, כמה בערך הוא עלה וביקורות כלשהם. תודה. אגב, הרכב אי פעם דרך בארץ הקודש?
הודעה אחרונה מאת erezoni11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אתמול בערב הייתי מעורב בתאונה,לא רצינית אבל ממש מעצבנת ומעניין אותי לדעת מי אשם. למי שמכיר ממש לפני הכניסה ללב המפרץ לאזור החניונים של יס פלאנט,ישנה הרחבת נתיב לפונים ימינה לחניון. הנתיב די רגיל ואורכו לא יותר מ30 מטר,אומנם הנתיב מסומן באדום לבן אבל בכל מיקרה כולם עוצרים שם ומורידים נוסעים. לכן החלטתי שזהו מקום נוח להוריד את הורי וזוג נוסף. כאשר אבי פתח את הדלת בזהירות יש לומר ופתיחה של כחצי דלת,עבר לו בחור ממש צמוד לרכב [לפי הבנתי הוא לא התכוון בכלל לפנות ימינה.] בכל מיקרה העצירה שם לא מפריעה לתנועה ומי שרוצה לפנות עושה זאת בפניה עצמה ולרוב לא משתמש בנתיב הנוסף. הנזק:המראה שלו עפה מהמקום. אצלי הדלת הניפגעת בקצע מעט התעקמה,ניראה כאילו מיש…
הודעה אחרונה מאת mystopp, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קודם כל אני רוצה לפתוח בדבר קטן. אני יודע שיש אנשים שיגידו שזה עוד מקרה אחד, ושהם שמעו כבר על הרבה. אז מי שרוצה להשקיע 2 דקות מזמנו ולקרוא - מוזמן, כי זה קצת ארוך. אז ככה, זה קרה אתמול בלילה בערך בשעה בין 4-6 לפנות בוקר בערך, באיזור רצועת החוף של נתניה. חזרתי לרכבי כדיי ללכת לשתות, פתחתי את דלת הנהג, כשלפתע אני רואה את התא כפפות פתוח. מה שהיה לי מוזר מאוד , כי אני אף פעם לא משאיר אותו פתוח. ( בשלב זה עדיין לא שמתי לב לשמשה שנופצה) כאשר רציתי לגשת לתיק שלי שנמצא בספסל האחורי, פתאום התגלתה הזוועה לעיניי- זכוכיות פזורות על כל הספסל , התיק שלי בכלל נעלם עם כל תכולתו, אבל התיקים של חבריי נשארו ברכב, אבל מן הסתם עברו חיפוש זריז ונגנב כל הציוד האישי והיקר. ה…
הודעה אחרונה מאת oryrm19, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד באופן חד משמעי שאותו רכב בתצורת סדאן יהיה יותר בטיחותי במקרה של תאונה מאחור מרכב בתצורת הצ'בק. תודה, טל
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום החלטתי שכבר צריך להחליף צמיגים. המקוריים אמנם רק שנה ו8 על האוטו אבל הם עברו 60K והם גמורים. טלפון לשירות שלהם ואחרי שעה בערך חוזר אלי בחור מהפנצ'ריה ושואל אם לבוא לקחת את הרכב. בגלל שהייתי בטוח שאני אקבל שם צמיג סיני זבלון - סירבתי בנימוס להצעה והגעתי לשם בכוחות עצמי. (זה היה רחוק נורא..4 בניינים מהמשרד שלי) הגעתי חמוש במצברוח קרבי ונחישות שלא לקבל את הזבל שיוצע לי. התפלאתי מאד שהוצע לי לבחור מה אני רוצה. המבחר היה כזה: 1. פדרל (זבל סיני) 2. קינגמשהו (זבל סיני) 3.קומהו V משהו 4. קונטיננטל קונטי ספורט1 5. פאלקן 912V 6. טויו לקחתי את הפאלקן. הבנתי מהבחור שזו הגישה של אלדן - תבחר ותהיה מבסוט (סהכ ההבדל לעניות דעתי הוא כמה…
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם , הערב חזרתי מבילוי , שאותו אעדיף לשכוח . ביליתי הערב במסיבה ביער כלשהוא , שתייה חינם , הרבה אנשים .. לפתע הגיעה המשטרה וסגרה את המקום . בדרכי החוצה עם רכבי , ניסיתי להשתלב בתנועה בתוך דרך החצצ , הצלחתי להיכנס לנתיב אך נהג של רכב אחר , התעקש לא לתת לי לעבור והתקדם עוד קצת , על מנת לנסות ולחסום אותי . בסופו של דבר , התקדמתי עוד קדימה ולפתע חשתי מכה בצד השמאלי של הרכב , במהירות אפסית כמובן . תוצאות : שקע בדלת , רוב פס המגן מרוח בצבע לבן מהטמבון של רכבו ו - 2 הדלתות שלי סובלות מקילופי צבע . עכשיו - הוא טוען שזו אשמתי , שהתקדמתי , למרות שהייתי במסלול שלו כבר ממזמן (ראה איור לצורך המחשה) והוא ראה אותי , נכנסתי במהירות אפסית ובזהירות , אני זוכר במא…
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
נראת בדיוק כמו הקונספט http://carscoop.blogspot.com/2009/08/peugeot-rcz-coupe-officially-revealed.html
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הבנתי שביטוח רלוונטי במקרה של פגיעה(חלילה), ולא באופן כללי. השאלה היא האם זה בסדר חוקית אם אני נוהג ברכב של אבא? , ולצורך העניין אני גם מציין אם זה רלוונטי שלא מדובר ברכבו הפרטי, אלא רכב עבודה מבוטח בניוקופל.... שמעתי תשובות משונות בנושא והן די מוזרות. כי סתם דוגמא, יצאתי עם מס' חברים, הנהג התעייף או חש ברע ומבקש שנתחלף.. ואלה דברים שעושים וברורים מאליהם. לא מבטחים כל פעם הרי בנהיגה מזדמנת... ואני מדגיש את העובדה שלא הכוונה להשתמש ברכב עצמאית, אלא הוא, הנוהג הקבוע בו, במושב לידי. אשמח לשמוע מיודעי דבר מה הסייגים בתחום- אולי יש דברים שאפשר לבדוק, לעשות ? הרבה תודה מראש על התייחסותכם...
הודעה אחרונה מאת max007, -
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2009/09/fiat-unleashes-500-based-abarth-695.html מדהים. פיאט בלי ידית הילוכים.
הודעה אחרונה מאת Az, -
טוב חברה, אני אחרי י"ב , חושב כבר הרבה זמן על לדפוק טיול בגרמניה, רק שבגלל העבודה אני כנראה אוכל לקחת שבוע חופש מקסימום. וכמו תמיד מגיעים החלומות ילדות , וגם לי בא פרנקפורט 09. האמת שעכשיו הכסף שיש לי מכסה רק את הכרטיס טיסה ואיזה קופסאת סיגריות , אבל לקראת ספטמבר יהיה יותר. השאלה היא כמה אני צריך לחסוך בשביל סביבות ה 3-5 ימים באיזור פראנקפורט? יש מישהו פה שגם מתכנן לבוא? אני יודע שיש אנשים שהיו פה כבר כמה וכמה פעמים בתערוכת פראנקפורט , זה שווה את זה נכון? סביבות ה 8 אלף אמורים להספיק לא? כדי להזמין כבר כרטיסים ומקומות במלון עכשיו או שלחכות לרגע האחרון?
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קיבלתי היום את הרישיון הזמני וכל מה שנשאר זה רק לשלם את האגרה... בגלל שקיבלתי את הרישיון בשישי בשעה שכבר בנקיי הדואר סגורים, אז אני לא יכול לשלם דרכם, וביררתי וראיתי שאפשר לשלם את האגרה דרך הטלפון של משרד הרישוי 5678*, התקשרתי לשם, הכנסתי ת.ז, מספר רישיון, כרטיס אשראי, והם אמרו לי: התשלום בוצע. מספר האסמכטא הוא מספר הרישיון (זה לפחות ממה שאני זוכר, אני ניסיתי להזין עוד פעם את הפרטים כדי לשמוע שוב כדי להיות בטוח, אבל לא הצלחתי)... בקיצור אמרו שהתשלום בוצע, ושמספר האסמכטא הוא מספר הרישיון ... ואמרו שישלחו איזה משהו בדואר... המענה האנושי לא עובד בשעה כזו, ולכן אין לי איזשהו גורם מוסמך לשאולו אותו... אז אם מישהו פה שילם דרך הטלפון, ויש לו ניסיון בזה - האם אני יכ…
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! יש לי דיבורית פארוט 3400. ראיתי שיש אפשרות של GPS, אבל כלום לא עובד שם. מישהו יודע אם יש אפשרות להכניס מפה לGPS של הדיבורית?
הודעה אחרונה מאת figo777, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות ממיר מתח לרכב של 300W ולהפעיל בו מכשירים של 200W מקסימום אלה שאלותי: 1.האם זה יפגע בביצועי הרכב? 2.האם הרכב חייב להיות מונע או במצב נסיעה? או שאפשר שהאוטו לא יזוז? 3.זה עלול לפגוע ברכב או במוצר שאני מחבר? 4.כמה זמן בערך אני אוכל להפעיל את המכשיר בעל המפרט הבא:230V ~ 50Hz 150W? מפרט הממיר: Output voltage: 220V Ambient temperature: 0 C 40 C Working voltage: 10-15V Under-voltage alarm: 10.4~11V Lasting output power: 240W Low-voltage shutoff: 9.7~10.3V 30 minutes lasting power: 300W Over-voltage shutoff: 14.5~15.5V Peak power value: 600W Volume: (L W H) : 128 90 49mm Output frequen…
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היום המרצדס שלי נתקעה שוב הפעם בגלל משאבת דלק ששבקה באמצע כביש 4 ,הגיע מכונאי שלא ידע מה לעשות אז הוא גרר את האוטו למוסך . הם לא הסכימו לגרור עד שלא נתתי כרטיס אשראי כבטחון תשלום . לפני שבועים הזמנתי אותם לגרירה בגלל מחשב שנשרף ועכשיו זה משאבת דלק ,אין לי אפשרות לשלוח להם חשבונית תיקון כי אין למוסך חשבוניות . כמה יקחו לי ומה אני עושה במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מצורפות תמונות שצילמתי (מאחר והיה פקק בנתיב הנגדי, לעומת הנתיב של המשאית שאנשים פחדו לעצור להסתכל). הגעתי עד לאשקלון משם ולא ראיתי מכבי אש באים, ליד הכניסה אומנם יצא אמבולנס בכיוון (למרות שלפי HNN אין נפגעים ואין להם תמונות P:) חתיכת מדורה
הודעה אחרונה מאת atikot, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
בעקבות מקרה שקרה לקרוב משפחה, שעבד עם הרכב בבניין שלא הייתה חנייה סביבו בגלל שהעייריה 'סגרה' את כל המקומות חנייה בשביל בנייה של משהו ציבורי או דבר דומה, אני ורצה לשאול אם הפקחים מתחשבים בשלטים (גם מאולתרים) בסגנון של 'שוטר/פקח, אני פורק סחורה'. הקרוב מתעקש שהשלטים האלה לא מזיזים לפקחים, והוא לא מוכן אפילו לנסות את זה. אז האם הפקחים באמת מתחשבים? יש למישהו כאן ניסיון אישי עם זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב. לפני מספר חודשים שכן ברחוב קנה סקודה פאביה חדשה. ניסיתי להבין איזה דגם של הפאביה הוא רכש אך מכיוון והוא כבר אדם מבוגר הוא התקשה לומר לי. לכן אני פונה אליכם. כל שאוכל להגיד לכם זה: 1) הרכב ידני 2) מאחורה יש תווית שעליה כתוב 16V 3) החישוקים של המכונית נראים כך: תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
McLaren MP4-12C: First batch of details and images surface 2010 Mercedes-Benz SLS AMG leaks out
הודעה אחרונה מאת mystopp, -
-
- 1 תגובות
- 713 צפיות
יש בבעלותי טויטה שנת 2001 GLI . יד ראשונה שעברה 140 אלף קמ. לפני שנה וחצי שקניתי אותה החליפו לה מנוע חדש קומפלט .גיר אוטמט .נפח 1600 . הרכב שמור ומטופל רק במוסך טויטה מורשה. רציתי לדעת מה המחיר שאפשר לקבל על הרכב . תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שנשפכה כמות רצינית של נוזל שמן מנוע בבאגז' מג'ריקן של 5 ליטר ששכב שם , כאשר ניקיתי שמתי לב שחלקו נספג במושב האחורי (מדובר בבפיז'ו 307 ) עכשיו כל נסיונותיי לנקות את המושב שכאשר יושבים עליו נספג שמן בבגדים לא צלחו. יש איזשהו פתרון איך להוציא את השמן מהספוג שבמושבים? האם ניתן לפרק רק צד אחד של המושבים? ולנסות לנקות ניקוי יסודי יותר? או לקנות מושב חדש מפירוקיה?
הודעה אחרונה מאת oxblood, -
-
- 1 תגובות
- 705 צפיות
אהלן! האם תוכלו לעזור לי בהשוואה בין המכוניות הקומפקטיות(2009) מבחינה בטיחותית? תודה!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם וערב טוב! חבר שלי נכשל בטסט ומאחר ולמורה שלו אין טסטים ב3-4 שבועות הקרובים חשבנו אולי ללכת למורה אחר ולהזמין אצלו טסט.האם הדבר אפשרי? האם מורה יזמין בשבילו טסט ויעשה לו שיעור רענון ללא בעיות? תודה לכולכם על התשובות!
הודעה אחרונה מאת oryrm19, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 858 צפיות
שלום לכולם! אני חדש כאן בפורום ואני ראיתי הרבה מכוניות שהזכוכית שלהם מושחרת בפנסים והחלנות האם מישהו יכול להגיד לי איך מבצעים את זה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני עומד לקנות שרייד 99 ידנית 1300, איך האוטו בכללי? ואם מומלץ לקנות אותו? מה ההבדל בין DLX ל CSI? תודה
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רכשתי לפני כחודשיים יונאי אקסנט שנת 2008 עם 1400 מהשכרה מאלדן הרכב נוסע טוב וגם הצריכה שלו סבירה (13 לליטר) הבעיה היחידה היא שבעליות הוא לא עובר את ה70 קמש אלא אם אני ממש סוחט את דוושת הדלק. בשאר הנסיעות הוא מצויין האם זה נורמלי ? האם גם בעלי אקסנט אחרים חווים את זה לפני הרכישה העברתי אותו בדיקה במבדק בהרצליה ויצא נקי לגמרי יש לו עוד כשנה אחריות - אשמח לשמוע מה דעתכם ומה עלי לעשות ? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 650 אורחים (הצג רשימה מלאה)