Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים ראיתי בחור צעיר, שחרחר בכובע מצחיה לבן ומשקפי שמש סטייל אלן דלון עושה "דווארות" בגג מופשל עם פורשה כזו (911, קבריו, כחול כהה מאוד) באיזור השרון מרחק ק"מ בודדים מאתר התאונה...מסתובב כמו מלך העולם, מינימום.

מבלי לדעת פרטים על התאונה היתכן ומדובר באותו צעיר שנהג? זה מה קורה כשקונים רכב לשואו-אוף ומרגישים כל יכול.

מצמרר.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שיותר מעניין הוא שנהג הפורשה במצב אנוש, ואילו החבר'ה מהמאזדה יצאו בזול ביחס אליו. מה תגידו על זה? :roll:

הרכב עם גג נפתח ולפי התיאורים התהפך כמה פעמים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מקווה שיחלימו כולם איכשהו.

הכביש מסוכן בטירוף כאשר נהגים משני הכוונים מתנהגים כאילו זה איזה סטייג' של ראלי.... אישית אני לא מתקרב לשם כבר הרבה זמן בגלל זה

פורסם

תגובות אינטיליגנטיות יש שם ב-HNN...

הכביש הזה באמת מאוד מסוכן, יוצא לי לנסוע בו לא מעט. הוא מאוד צר ועם כמה פיתולים בעייתיים וגם מקומות בהם הכביש מעט יורד או עולה ועם בורות באספלט, כך שאם, נניח, נוסעים בו בפורשה על 100+ קמ"ש, מספיק חוסר תשומת לב רגעי בשביל לסטות מהנתיב, או לאבד שליטה.

אני יוצא מנקודת הנחה שאין הרבה 911 טורבו שחורה באזור הרצליה, ואם אכן זהו המצב אז ראיתי את הרכב הזה נוסע ובתוכו צעיר (20+) מספר פעמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי הג'אנטים זו לא 996?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

נראה שאתה צודק.

אף אחד לא באמת יודע (לפחות לא בנתיים) מה באמת קרה שם אבל מה שכן ניתן לראות הוא הבדל של כ- 10 שנים בתכנון בטיחות.

פורסם
אני יוצא מנקודת הנחה שאין הרבה 911 טורבו שחורה באזור הרצליה, ואם אכן זהו המצב אז ראיתי את הרכב הזה נוסע ובתוכו צעיר (20+) מספר פעמים.

יש יותר מאחת (אני עובד באזוה"ת הרצליה), וגם את הצעיר עם כובע המצחייה שמשתולל ראיתי לא מעט פעמים. לא בטוח אם זה שחור או כחול כהה.

:turn-l:
פורסם

היה בחור צעיר שהיה מגיע עם אחת כזו למפגשי מועדון החמש בהיכל נוקיה.

ובקשר להשוואה שלכם בנוגע לבטיחות של הפורשה מול המזדה, תקחו את שני המכוניות האלה ותעבירו אותם אותו מסלול "השרדות", תנחשו מי תשרוד יותר טוב.

פורסם

אני מאמין שגם הפקטור של המהירות של הפורשה שסביר להניח נסעה במהירות גבוהה בהרבה מזו של המאזדה גרמו לנזק החמור יותר לנוסעי הפורשה. כמובן שזה שהיא ללא גג קשיח גרם לכך שהנוסעים במצב גרוע יותר מהנוסעים במאזדה.

ואכן זו 996 למרות שאני לא בטוח שהיא טורבו. מה שגם לא ממש ניתן לדעת אם הבלמים קרמיים או לא.(אלא אם יש הוכחה בתמונות שזו אכן טורבו במאה אחוז והבלמים הקרמיים מגיעים אצלה כסטנדרט).

פורסם
משום מה רכבי פורשה לא נבדקים בNCAP, אם התאונה הזו היתה מבחן ריסוק היא לא היתה מקבלת גם כוכב וחצי. אגב הבדלי המשקל בין שני הרכבים רק 150 ק"ג לטובת המאזדה 6.

המבחנים הללו הם במהירות של 50-60 קמ"ש. במהירות של 150 קמ"ש גם רכב 30 כוכבי בטיחות לא יעזור.

אני חייב לציין שנראה כי המזדה עמדה בזה יפה והכלוב הבטיחות שלם אם כי נראה שהיו חדירות בצד הנוסע.

עריכה- במבט נוסף על התמונות, צד הנוסע שליד הנהג מרוסק לגמרי, לפי הדלת ניתן לראות שהייתה מעיכה רצינית בכלוב הבטיחות.

פורסם

ביקרתי שם עכשיו כשיצאתי לסיבוב לילי לנקות את הראש.

די ברור לי איך זה קרה, מעניין אם אני צודק.

הפורשה הגיעה מצפון ונסעה מאוד מהר - מדובר בישורת די ארוכה שבאמצעה גשר אירי ואחריה עוד 100-200 מטרים של ישורת שבסיומה עיקול קליל שמאלה ולאחריו פנייה.

קצת לפני העיקול (מדובר בסטייה של מעלות בודדות שמאלה) יש מין באמפר קטן, שאם מגיעים מספיק מהר אליו בלי לשים לב המכונית עשויה לקפוץ באוויר ולאבד מעט את הכיוון לקראת העיקול. כנראה שאז הבחור נבהל, ירד על הבלמים והסיט קצת יותר מדי את ההגה לצד שמאל בכדי להמשיך עם הכביש - רק שבפורשה ההיגוי מאוד חד והתוצאה הייתה סטייה לנתיב הנגדי (הנתיבים מאוד צרים וניתן לראות על הכביש את סימני הצמיגים שנכנסים לנתיב הנגדי). באותה השנייה הגיחה המאזדה מהסיבוב שממול ואז... קאבום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מאמין שגם הפקטור של המהירות של הפורשה שסביר להניח נסעה במהירות גבוהה בהרבה מזו של המאזדה גרמו לנזק החמור יותר לנוסעי הפורשה. כמובן שזה שהיא ללא גג קשיח גרם לכך שהנוסעים במצב גרוע יותר מהנוסעים במאזדה.

ואכן זו 996 למרות שאני לא בטוח שהיא טורבו. מה שגם לא ממש ניתן לדעת אם הבלמים קרמיים או לא.(אלא אם יש הוכחה בתמונות שזו אכן טורבו במאה אחוז והבלמים הקרמיים מגיעים אצלה כסטנדרט).

טורבו קבריולט...אחת מתוך 2 שהיו בארץ-קרדיט:

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=35402

פורסם

כך ה996 טורבו S קבריולט נראתה בעבר.

קרדיט ל-SabraSport.

בארץ היו קיימות רק 2 טורבוS קבריולט כאלה,אחד לבנה ואחת שחורה,השחורה היום לא תחזור לכביש.

יצא לי גם לצלם את הרכב בעבר,פשוט אין תמונות שלו על המחשב.

yhhvtjzdjlnh.jpg

כך נמכר ביד 2 לאחרונה.

nmw2j1mij2yy.jpg

gzm2tnhmyrfj.jpg

שתהיה החלמה מהירה לפצועים.

פורסם

מתוך סקאלה :

"נהג הפורשה 911 טורבו S קבריולט (שנת 2005

הרכב עבר רק 41,000 ק"מ) הוא בחור בן 21 מנתניה

אבא שלו רכש עבורו את הרכב לפני שבועיים "

תגובה 38 ב YNET:

"נהג הפורשה ביצע סללומים בכביש החוף ולא הבחין בשוטר

שנסע באחד מהנתיבים. לאחר שהשוטר הבחין בנסיעה

המטורפת של הפורשה הוא עקף כמה כלי רכב עד שהגיע

לצידו וצפר לו לעצור בצד.

הפורשה פנה בצורה מטורפת לכיוון יקום כדי לברוח מהשוטר.

השוטר נכנס אחריו ליקום ואני המשכתי בדרכי לנתניה .

הייתי בטוח שיהיה שם אסון .

ואחד הסיבות שנכנסתי לאינטרנט היא לראות

אם קרתה איזו שהיא תאונה שם ואכן זה קרה."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...