Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב של בן דוד של אבא שלי הוא ערס כבד. אחרי שראה את הממצאים של התאונה ואת התגובות בתרד הזה הוא החליט פה אחד עם חבריו שאתם מ**** את השכל הרבה.:-D

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה נראה אפקטיבי מבחינת הקירור בנוסף.

מאוד אפקטיבי. אפשר גם לצאת מהאוטו ולעשות פוווו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מבלי לפגוע באף אחד, משעשע אותי כמה יש לנו ארץ קטנה (או פורום גדול :wink: ) ואיך אנחנו משלימים אחד מהשני מידע.

אחד מכיר את הבעלים הקודם של הרכב, אחד מכיר את החובש שניגש ראשון לתאונה, אחד מכיר את הגרריסט שלקח את הרכב, אחד צילם את הרכב בעבר או השיג תמונות שלו (כשהיה עוד שלם...), אחד ראה את הבחור משוויץ באוטו לפני כמה ימים, אחד סתם מכיר כל מיני בעלי פורשה :wink: ואחד קפץ לראות את המקום וחושב שהוא יודע איך זה קרה (טוב, זה היה אני :-D ).

משעשע או ממש לא, רק הבוקר התברר לי שנהג הפורשה הוא חבר ילדות שלי. לא חשדתי בו לרגע, לא ידעתי בכלל שיש לו קאררה (רק קאיין, ב.מ.וו סדרה 6, מרצדסים וצי של וולבואים), מפני שהוא קנה אותה רק לפני שבועיים ולא הייתי איתו בקשר לאחרונה.

מנסיעות רבות איתו אני יכול להעיד שהוא מעולם לא היה הנהג הכי איטי על הכביש, אבל לרוב נהג בצורה חכמה ומדויקת.

כעת הוא עדיין ללא הכרה בבלינסון. הוא בחור חזק, נקווה שייצא מזה.

פורסם

אנליזות פוסט-מורטם כאלו הן בדיוק הסיבה שלפורשה יש כפתור שופוני לספויילר. כך אף פעם אי אפשר להרשיע אותך על סמך פתיחת הספויילר בלבד - הרי יכול להיות שפתחת אותו ידנית, ולאו דווקא נסעת 120 באבן גבירול, נניח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
משעשע או ממש לא, רק הבוקר התברר לי שנהג הפורשה הוא חבר ילדות שלי. לא חשדתי בו לרגע, לא ידעתי בכלל שיש לו קאררה (רק קאיין, ב.מ.וו סדרה 6, מרצדסים וצי של וולבואים), מפני שהוא קנה אותה רק לפני שבועיים ולא הייתי איתו בקשר לאחרונה.

מנסיעות רבות איתו אני יכול להעיד שהוא מעולם לא היה הנהג הכי איטי על הכביש, אבל לרוב נהג בצורה חכמה ומדויקת.

כעת הוא עדיין ללא הכרה בבלינסון. הוא בחור חזק, נקווה שייצא מזה.

חבר ילדות או לא, אני בראש ובראשונה מקווה שהפצועים קשה ובינוני ב-6 בינהם אישה בהריון יהיו חזקים ויצאו מזה בשלום (בהנחה שכולנו עשו את הסיכומים שלנו, אם כי אין שום עובדה מבוססת למה שקרה שם).

פורסם

הכל תלוי בחינוך מהבית, וזה כולל הפעלת שיקול דעת באופן אחראי ועצמאי.

באותה מידה אני יכול להגיד שאני לא מבין איך נותנים לילדים בגיל הטיפש-עשרה רישיון ואפשרות לנהוג על המאזדה 3 המשפחתית שיכולה להגיע למהירויות מסוכנות.

גם נהג בן 40 עם רכב כזה (996) ירצה וישתוקק ללחוץ, להנות מהכוח ולהרגיש כמה גדול הז%&ן שלו, כמוני וכמוך, אבל גם את זה עושים בשכל ובמחשבה.

נהגתי גם בגיל 20 על רכבים חזקים מספר רב של שעות ולא התפתתי להטיס את האגו שלי ושל הרכב במקומות שבהם זה גבל בטיפשות וחוסר אחריות.

(עדיין עשיתי שטויות עם הרכבים הממוצעים שהיו ברשותי, כמו כל אחד בגיל הזה, אבל לא משהו שהכניס אישה בהריון לביה"ח או סיכן אנשים בדרכים, אבל בנהיגה ברכבים "קצת" יותר רציניים, הפעלתי יותר שיקול דעת וריסון כפי שחונכתי).

יש הורים מסויימים שאחרי הקניית ערכים וחינוך ראוי לילדים שלהם, כמו גם היכרות רבת השנים איתם, לא היו חוששים מכמות כוחות סוס יש ברכב שהבן שלהם נוהג בו.

האבא שרכש לבן שלו את ה-996 היה צריך לדעת (או ידע והתעלם) מאיך שהבן שלו נוהג (כבר אמרו שהוא השתולל במקומות שונים ברחבי המרכז).

פורסם

לפעמים, כשיש המון כסף, חושבים מהתחת. האבא הרי גם רצה להשוויץ בפורשה שקנה לבן שלו, והבן - חשב שהוא סופרמן ברגע שהתיישב באוטו. ועם רכב כזה צריכה להיות לך ענווה, אתה צריך לכבד מכונה כזו אחרת היא תוריד לך את הראש, תרתי משמע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נהגתי גם בגיל 20 על רכבים חזקים מספר רב של שעות ולא התפתתי להטיס את האגו שלי ושל הרכב במקומות שבהם זה גבל בטיפשות וחוסר אחריות.

.

פה בדיוק קבור הכלב ולכן אתה כנראה חי בשביל לספר את זה.

בגרות זה ממש לא עניין של גיל.

פורסם

בגרות זה ממש לא עניין של גיל.

גם נהג בן 40 עם רכב כזה (996) ירצה וישתוקק ללחוץ, להנות מהכוח ולהרגיש כמה גדול הז%&ן שלו, כמוני וכמוך, אבל גם את זה עושים בשכל ובמחשבה

ועם רכב כזה צריכה להיות לך ענווה, אתה צריך לכבד מכונה כזו אחרת היא תוריד לך את הראש

חינוך מהבית, לפני הכל, זה המפתח.

שקיבלתי רישיון בגיל 17 קיבלתי לידיים ניסאן טראנו כרכב ראשון, משהו נשגב בהיבט של נער בן 17.

אמנם זה לא 911 טורבו, אבל גם כשרציתי לעשות דאווינים בחוף הים חשבתי כמה אכזבה אני יכול להעניק לעצמי ולהורים שסמכו עלי ,על האחריות שלי ועל החינוך שקיבלתי...שלא לדבר על כמה שהחיים זניחים ונזילים כשאתה "אוסף" איתך בדרך ילדה קטנה שבנתה לעצמה ארמונות בחול.

זה שקול גם לפיאט אונו שצעיר רוכש לעצמו או מקבל מתנה מאבא אוהב.

אם לצאת רגע מבועת המוטוריקה, זאת בעיה עיקרית שלנו בהרבה נושאים אחרים בחיים.

פורסם

לתת לילד בגיל כזה מכונית כזו אכן תהיה טעות ב- 99% מן המקרים.

למרות זאת, אני מכיר אדם מבוגר, שנוסע כל חייו על רכבים מתוצרת פורשה.

כיוון שכך, כאשר הבן שלו הוציא רישיון, הוא לא התכוון למכור את הרכב והילד רצה לנהוג בו לעיתים.

הוא העביר את הבן "מסלול" נהיגה די מרשים, שכלל נהיגות שטח, אימוני נהיגה מתקדמת,

וליווי אבהי תומך (האב גם לא חסך מעצמו לפני זה ועל הדרך עוד כמה קורסים והדרכות).

בסביבות גיל 18 הילד כבר שם את ידיו על ההגה של ה- 911 המאוד לא סטנדרטית של האבא,

היום הוא כבר בן 20 וקצת ומקבל אותה לבד מתי שהוא רק רוצה.

מצד שני, ביומיום הוא מטיס F15 אז כמו שהאבא אומר "מה כבר יקרה לו במכונית שלא יכול לקרות לו באויר...?"

אז לכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל במקרה הזה, כמו שזה נראה, זה לא הילד שהיה מתאים לתת לו מכונית כזו.

מה שכן, התגובות של הטוקבקיסטים בהחלט מקוממות, צרות העין של אנשים היא נוראית,

ולצערי יצא לי לחוות זאת מקרוב כאשר חבר קרוב נהרג בתאונת דרכים והטוקבקים הסתכמו ב- "ראיתם איזה רכב היה לו? מגיע לו".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לפעמים, כשיש המון כסף, חושבים מהתחת. האבא הרי גם רצה להשוויץ בפורשה שקנה לבן שלו, והבן - חשב שהוא סופרמן ברגע שהתיישב באוטו. ועם רכב כזה צריכה להיות לך ענווה, אתה צריך לכבד מכונה כזו אחרת היא תוריד לך את הראש, תרתי משמע...

אתה רוצה לינק לפורום מחו"ל שאני רושם בו מדי פעם סתם שתיראה על מה נוהגים שם ילדים בני 17-20? רק בארץ יש את הקטע הזה של לא לתת רכב מסויים כי הנהג צעיר, אופנוע מגיל 21 ללא הגבלה וכו'.

פשוט ילד שמקבל בארצות הברית קומארו עם 500 כח סוס בגיל 18 יודע ורואה יום יום מכוניות קצת יותר שוות משלו אבל ילד שמקבל בארץ פורשה טורבו קבריולט יחידה בארץ חושב שהוא מלך הכביש.

יש לי ידידה מרוסיה שאני מתכתב איתה בת 19 שאבא שלה בחור מאוווווד עשיר ויש להם בין היתר פרארי בבית. היא נוסעת איתה מדי פעם ואף פעם לא סיפרה לי שהיא משתוללת וכו'. היא אפילו אמרה שהיא מעדיפה את הרכבים האחרים של אבא כי הפרארי לא נוחה:lol:...תלוי בחינוך כמו שאמרו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...