Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה מרוסקת בחדשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שאף בן 18 לא יגיד לא לפורשה. אף אחד גם לא מצפה ממנו.

זה המקום והתפקיד של ההורים להציב את הגבולות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטער, אבל זה לא משנה דבר. מסתבר שהקאררה טורבו היא ממש לא התקדמות לגיטימית אחרי המכוניות הללו - תראה לאן היא הביאה אותו.

אגב, גם ה-650 לא ממש מתקרבת לפראיות של קאררה טורבו. יש הבדל גדול.

רוני

תראה, ציינתי פעמיים שהפורשה יותר קיצונית ממה שהוא נהג עד עכשיו. אבל גם ל-911 טורבו צריך להגיע ממשהו. אם מנסיון של שנים על מכוניות כמו 650 ואחרות עם מאות סוסים אי אפשר להתקדם ל-911 טורבו, אז ממה כן? אני לא חושב שכל מי שנוהג בה היה בעלים קודם של 911 "רגילה" וקודם של בוקסטר.

אף אחד לא באמת יודע מה קרה שם, וגם אם התאונה קרתה באשמתו, לומר שזה רק בגלל שהוא נהג בפורשה זה כבר אובר-הסקת מסקנות. אחרי שבע שנות רישיון נהיגה ואלפי כוחות סוס ברזומה זה לא קטסטרופה לתת לבנאדם פורשה. נכון שצריך לנהוג בה ביראת כבוד, ואין לנו מושג מה הלך שם, אבל לבוא ולפסול מראש את עצם זה שהוא נהג ב-911 זה פשוט לא מוצדק.

פורסם
רוני - "קאררה טורבו"? ;)

זה מה שהוא כתב, i just played along...

ול-doren02, זה ברור שלכאורה מדובר בהתקדמות לגיטימית, אבל הלכאורה הזה משמעותי. כמו שגם אתה כתבת - ברכב כזה, בניגוד לשאר המכוניות שהיו לו, צריך לנהוג ביראת כבוד. עצם העובדה ששבועיים אחרי שהוא קנה אותה הוא לא הצליח לעשות את זה - ובאופן קיצוני - אומרת משהו על הבנאדם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאוד מסכים עם doren02 . אנחנו לא יודעים מה קרה שם. סביר להניח שהייתה טעות אנוש של נהג פורשה. אבל מכאן להכתיר אותו לילד מתלהב שאבא קנה לו פורשה הדרך מאוד ארוכה. הוא יכל כבר מזמן לגמור גם עם הקאיין וגם עם הT4.

ישנו אלמנט בולט של צרות עין. זה טבעו של אדם וזה בסדר. אבל צריך גם לדעת לשלוט בו.

אני בטוח שגם ילדים טובים רעננה קיבלו איזה קליאו ספורט. אבל היא לא הייתה מספיק קיצונית לשטויות.

לילד רע נתנייתי היה פחות מזל. זה הכל.  

פורסם
נהג הפורשה פצוע אנוש ואתם יורדים עליו,צוחקים עליו.

תרגעו

אני בוודאי לא צוחק עליו. אני רק מצר על כך שהוא פצע עוד אנשים כשנהג בצורה לא אחראית.

נכון, סביר להניח שזו הייתה טעות אנוש של בעל הפורשה, אבל היו מספר גורמים לטעות הזאת, וככל הנראה האוטו החדש הוא אחד מהם. כנראה גם שלא נהגת על 911 - יש הבדל ענק בינה לבין קאיין או וולוו מחוזקת. אם כבר, אפשר להשוות יותר לב.מ.וו 650, רק שההבדל העיקרי פה הוא שהפורשה היא לא רק רכב מאוד קיצוני (לעומת הב.מ.וו הפחות מאיימת) אלא גם מדובר בצעצוע חדש.

ובנוגע לצרות עין (ושאר הערות מתחת לחגורה) - כמובן שכל מגיב כאן היה רוצה פורשה כזו, זו אחת הסיבות שהבחור קנה את האוטו. אבל לרגע אני לא אומר "מגיע לו". רק שחבל שהוא לא ידע, כנראה, להתייחס למכונית בכבוד הראוי (=לשקשק מפחד בכל פעם שהוא נכנס אליה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פורד מוסטנג בטיילת ת''א אתמול בלילה >> הנהג נהרג

על פי עדויות של הבחור שצילם הרכב פגע עם אחד הגלגלים באבן שפה במהירות 120-150 והתהפך הרבה פעמים.

http://www.youtube.com/watch?v=A3vEe-yHQ7Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
רק אבא שלי קנה לי שהוצאתי רשיון שלט "נהג חדש" לסוויפט 88 שקניתי ב4000 שקל.

אני גם את זה קניתי לבד יחד עם הפונטו ב10.5K

BURZUM,אני גם ראיתי אתמול מישהו עם מוסטנג משוגע.הייתה לו הנעה אחורית התחיל לעשות ברמזור אדום פירפור ארוך כל התחת שלו זז מצד לצד כשהרמזור התחלף לירוק הדביק גז השאיר חצי מהרחוב בעשן צמיגים.

כנראה שזה מה שעשה לו טוב בלב.

פורסם
לפני 3 חודשים , שרק פירסמתי את ה 350Z למכירה הגיע אליי איש ב S8 חדשה , שרצה לקנות את האוטו עבור בנו מתנה לגיוס .... המלצתי לו לקנות לו גולף או איביזה ושלחתי אותו הביתה . הכסף שלו לא עניין אותי - ראבאק אנשים לא מבינים שאלו מכוניות לבעלי נסיון רב בלבד.

לקנות לילד בן 21 כזה רכב זה מוות ידוע מראש.

אני מאחל למשפחות החלמה ככל שאפשר :|

לא נכון,גיל 21 זה גיל מאוד משתנה.

אגב,אני מתערב אתך שאם הבחור לא חובב רכב הוא לא ישתולל עם הרכב אפילו אלא יסע בו בשביל השופוני לצריפין ובחזרה.

פורסם

פשוט מזעזע מה שקורה פה (שם...)

היום הייתי במסלול המירוץ בזנדוורט, שילמתי 100 יורו, ובתמורה קיבלתי 4X25 דקות זמן נסיעה על המסלול.

נתתי בגז הכי הרבה שיכולתי, יצאתי מסיבובים בהחלקת כוח בהילוך שלישי, עקפתי 911, אליז וב.מ.וו ונעקפתי ע"י GT3, פורש 944 טורבו וסיאט איביזה. הגעתי קרוב ל 200 קמ"ש בסוף הישורת, ובלמתי כמו שמי שנהג רק על כביש לא יכול לדמיין שאפשר לבלום.

עשיתי ספין אחד.

בהקפה אחת הצמיגים התחממו כל כך הרבה שהפסיקו לעבוד כמו שצריך והייתי צריך לעזוב קצת את הגז.

חזרתי הביתה עם רפידות בלמים אחוריות שחוקות עד העצם.

איתי על המסלול היה ילד צעיר עם פורד סיירה חבוטה עם כלוב שהוא בטח בנה בחצר האחורית בפחות מ- 10000 שקל, והיה גם כסוף שיער ב GT3 חדשה. היו גם ילדים שאבא קנה להם לוטוס.

המשותף לכולם, זה שאף אחד מהם לא ירגיש צורך להשתולל ולנסוע מהר על הכביש הציבורי עד ליום המסלול הבא.

צריך ספורט מוטורי חוקי בישראל! ויפה שעה אחת קודם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי, אני לא יודע איך זה היכן שאתה חי, באנגליה אף אחד לא יבטח פורשה לילד בן 18, גם לא לוטוס, כך שרק במסלול הם יוכלו לנהוג אותן.

אני בטוח שגם ילדים טובים רעננה קיבלו איזה קליאו ספורט. אבל היא לא הייתה מספיק קיצונית לשטויות.

אז למה הן נעלמות אחת-אחת לפירוקיות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ג'רמי,

אני מסכים ב-100% עם מה שאתה כותב (עכשיו ובכלל, לרוב), אבל אני מוכן להתערב על כל סכום שבעולם שנהג הפורשה לא היה משלם אפילו שקל אחד תמורת יום שלם על מסלול המירוצים.

גם בארץ וגם באירופה (המערבית, לדקדקנים) ניתן למצוא מקרים של כאלו שמודעים לנהיגתם וליתרונותיו של יום מסלול כזה- וכאלו שלא. נהג הפורשה שייך לקבוצה השניה.

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...